Eğitim: Deep PEAT ve Deep PEAT 3 ile Negatif Duyguları Boşaltmak ve Yeni Karakter Oluşturmak Eğitmen: Bülent Altınkaya http://quantum.blogcu.com/ Tarih/Saat:
2 Ağustos 2008 Cumartesi (Başlangıç saati: 12:00)
Bitiş saatinde değişiklik olabilir. Grup eğitimleri yaklaşık 5 saat civarında sürmektedir. Eğitim maximum 6 kişiyle yapılacaktır. Katılımcıların uygulamayı iyi öğrenmesi ve yapılan hataları kolay denetleyebilmem için katılımcı sayısı sınırlı tutulmuştur.
Yer: 2.Ulus / Istanbul
Ücret: 250 YTL.
Tel: 532 776 03 36
Adres: Kayıt yaptıran katılımcılara açık adres bildirilecektir.
Kayıt için: Telefon açarak ya da mail atarak teyidiniz yeterlidir.
(Ad/Soyad ve Tel)
İçerik:
- Serbest Bırakmanın Temelleri
- Deep PEAT ile ilgili Teorik Bilgi
- Karşılaşılan Engeller
- Deep PEAT'in incelikleri
- Duyguların Değişimi ile ilgili pratik uygulamalar
- Kutupsallıkların (Zıt duyguların) Temizlenmesi
- Deep PEAT 3 ile Yeni Karakter Entegrasyonu'nun Öğretilmesi
- Sorular ve Cevaplar
Deep PEAT, vücuttaki temel enerji noktalarını ve nefesi kullanan, etkili, kalıcı sonuçlar veren ve köklü değişimler sağlayan bir teknikler bütünüdür. Dışarıdan bakıldığında EFT'ye benzer enerji noktalarını kullanmasına rağmen, temizliğin daha derin yapılabilmesi, duygular haricinde düşünceleri de temizleyebilmesi, dairesel çalışma adını verdiği yöntemle, ilişkiler boyutunda, bilinçaltında oluşan çift taraflı blokajı temizleyebilmesi (kişi ve kişinin bilinçaltında oluşmuş olan karşısındaki kişinin arketipsel figürü için temizlik yapılır ve bu tam temizlik sağlar), kutupsallık dediğimiz bütün negatif duyguların kaynaklarını temizleyebilme ve Deep PEAT 3 ile, temizlenen duyguların yerine, modellenilen pozitif durumların hızlıca entegre edilmesini sağlayarak; EFT'nin çok ötesine geçmiş bütünsel bir sistemdir.
Yöntemi öğrenmiş olduğum Zivorad Mihajlovic Slavinski, aynı zamanda yöntemin kurucusudur. O nedenle birinci elden öğrendiğim bilgileri, bozmadan olduğu gibi aktarmaya özen göstermekteyim. Bunun haricinde, bu eğitimde; Sedona Yöntemi dediğimiz ve kişinin duygu ve düşünce blokajlarını serbest bırakıp dönüştürme yeteneğini tekrar aktive eden ve gündelik hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir yönteminde kısa izahı yapılacak ve bir kaç uygulamayla, duyguların hiç bir tekniğe ihtiyaç kalmadan nasıl serbest bırakılabileceğini deneyimleyeceksiniz.
Başka sorularınız olursa,
bulentnlp@yahoo.com adresimden bana ulaşabilirsiniz. Sevgiler.