![]() |
Hangisinden başlamalıyım. Arkadaşlar gittim bugün Beyazıt Kitap fuarına kitaplar aldım Kitapların ismi. Nasıl daha başarılı olabilirim - canten kaya Çekim yasasıyla kendi gerçeğinizi yakalayın - özlem bodemer Olumlu ilişkilerin gücü -Ken Blanchard The Scret -Rhonda Byrne Beyin gücü -Karl Albrecht şimdilik aldığım kitaplar bunlar hangisinden başlamalıyım ve Okuyupta tavsiye edeceğiniz kitap varmıdır. Çok Teşekkürler, Hepinizi seviyorum. İyiki varsınız.actionsmile |
Cevap: Hangisinden başlamalıyım. The Secret ile başlaman senin için en iyisi olacaktır. Bu şekilde doğru olumlama cümleleri kurmayı da kolaylıkla öğrenebilirsin. Çekim yasasının temeli olan anlaşılması da oldukça kolay olan bir kitaptır. Yeni başlayanlar için öncelikli tavsiyem kesinlikle bu kitap olacaktır. |
Cevap: Hangisinden başlamalıyım. güzel kitaplara benziyo hangisini okursan oku paylaşımlarını bekliyoruz anlatırsın burda da bize de şifa olursun |
Cevap: Hangisinden başlamalıyım. Alıntı:
Sevgiyle kalactionsmile |
|
Sevgiyle kal. actionsmile |
Cevap: Hangisinden başlamalıyım. Sevgili mmsi, Sitede sanıyorum senin kadar azimlimiz yok. Seni takdirle izliyorum. Kuzusunun dediği gibi deneyimlerini bilgilerini öğrendiklerini tavsiyelerini bizimle paylaşmanı diliyorum İyiki varsın. |
Konuşulacak çok şey var aslında.. Ama düzene koymam gereken *Okul, Ders hayatı var bundan sonra herşey kendiliğinden geleceğine ve azmim başarım olacağına inanıyorum.. Bu kitapları bitirdikten sonra Nlp hakkında kitaplar alacağım 2 tane kitap gözüme kestirdim birisi 21 günde Nlp'ydi galiba birde Nlp el kitabı olması lazımdı. Birde telekinezi ile uğraşmayacağım kısa bir süre beynimi yoruyor. Arada bir denemeler yapacağım o kadar. Hadi sevgiyle kalınactionsmile |
Cevap: Hangisinden başlamalıyım. siteye ilk yazdığın mesajları hatırlıyorum ve şimdiki yazdıklarına bakıyorum arada çok büyük fark var. Aslında çok kapasiteli ve birikimli bir insan olduğunu düşünüyorum. Daha büyük gelişmeler yaşayacağına inanıyorum... sevgiyle kal... |
mmsi de büyük bir potansiyel var. Şu an bunu doğru kanalize etmeye başladı bence. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:37 AM. |