![]() |
Kafa karışıklığı Arkadaşlar bilmiyorum kafamı karıştıran birşey var ben şimdi bir kuantum düşünceye bakıyorum oradan atlıyorum çekim yasasını araştırıyorum oradan gidiyorum Nlp ile ilgili teknikleri okuyor ve yine diğerlerinde oldukları gibi araştırıyorum akabinde meditasyon yapmaya çalışıyorum olmuyor çünkü başım ağrıyor biliyorum ağrıya konstantre oluyorum sonra gidiyorum çekirdek inanca bakıyorum sizce bunları düzeli yapmak mı lazım ne yapmak lazım dusun2 |
Cevap: Kafa karışıklığı Başın Çok Agırıyorsa Ve Ya Çok Sıkıldıysan Belki Burdaki Bwgen Seslerinden Birtanesi İşine Yarıyabilir... Bu Sesleri Özel Olarak Ben Çıkarıp Mp3 E Çevirdim Gerçekten İşe Yarıyor 15 Dakikalık Baş Agırı Tedavisi Var Dinliyerekte İşini Yapabilirsin Arkadaşım... Ayrıca İçinde Meditasyon Seside Var Gerçekten Etkili Dinlerken Yüzümün Şiltigini Hissedebiliyorum ;) BrainWave Generatör Sesleri 9 Adet |
Cevap: Kafa karışıklığı Bence hiçbir şeyi yarım yapmamak lazım. Şu an hangi ortamdasınız bilmiyorum ama bu kadar daldan dala atlayışınızın temelinde "zaman geçirmek" varsa, beyninizi böyle yormayın. Çünkü her yarım iş, her tamamlanmamış iş bize bir yük olarak kalıyor. Sorunuzla ne kadar alakalı bir cevap verdiğim tartışılır lakin aynı durumu sıkça yaptığımdan naçizane fikrimi yazdım.:) İyi çalışmalar. |
Cevap: Kafa karışıklığı Alıntı:
|
zaman geçirmek olsaydı uğraşmazdım. Bir şeylerin peşinde olduğum için uğraşıyorum.. Zaman aralığı belirlemeliyim kendime teşekkürler @RenaC |
|
Cevap: Kafa karışıklığı Bir çok konu ile ilgilenmen gerçekten güzel. Ama hepsini aynı anda takip etmen ve hepsinden aynı verimi alman biraz zor gibi gözüküyor. İstersen, önce kuantum ile ilgilen. Çünkü evrenin temelinde kuantum var. Bu konuyu iyice özümsedikten sonra, çekim yasası ve NLP ile belli bir program ve sırada ilgilen. Araştırdığın konularda elde ettiğin faydalı ve güzel bilgileri, bizimle de paylaşmanı dilerim. Selamlar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:02 AM. |