Romantik Olabilmek İçin Öneriler
Merhabalar, bu makalemizde sizler için romantik olmak ile ilgili bir kaç bilgiler hazırladık, eğer romantik olmaya ilk adım atmak istiyorsanız bu makalemiz sizler için mükemmel, umarım okurken keyif ve zevk alırsınız sizlere iyi okumalar diliyoruz.
Sizin romantik olmanız ilişkinize yeni sıcak renkler katacaktır, bundan emin olabilirsiniz. Ufak ve basit yöntemlerle eşinizin gözünde çok büyük bir hale gelebilirsiniz. Eğer ki eşiniz ile aranızda ufak buzlanmalar varsa romantik olup bu buzları bir nebzede eritebilirsiniz.
Peki neler yapabilirim;
Mesela eşiniz banyo yapıyor, buhardan buharla kaplanmış banyoda ki aynaya "Seni seviyorum hayatım" gibi bir cümle yazarsanız, eşiniz banyodan çıktığında çok şaşıracak ve sevinecektir.
İkinizinde sevdiği şarkılardan bir cd düzenleyebilirsiniz.
Eşiniz için radyodan belirli bir saatte şarkı isteğinde bulunun, bu şarkı arabayla gezerken, bir yere giderken yada evde otururken çalsın emin olun eşiniz çok şaşıracaktır ve mutlu olacaktır.
Eşinize tüm gününüzü adayın, bir prens ve prenses gibi olun o gün, tüm isteklerinizi gerçekleştirin, bu ikiniz içinde oldukça güzel olacaktır, güne güzel bir kahvaltıyla başlanabilir.
Sizde bu konuda isme özel subliminal telkin yaptırabilirsiniz
Tam Bir Romantik Ol! - Telkincd.com