Çok güzel bir gündü...Organize eden uğraşan arkadaşlardan başlayarak yazmak istiyorum...
RedFlowers ablam...O kadar samimi ve içtendinki bayıldım sana,siyah beyazlar en kısa zamanda elinde olacaklar efenim...
PeaceMaker,senden öğrendiğim fotoğraf bilgileri süperdi,daha devam ederiz,çoooook şey öğrenmem lazım benim:)
İkinizede,gelemeyen Cerenciğimede sonsuz teşekkürler,uğraştınız ve böyle güzel bir organizasyon yaptınız çok teşekkürler...
Hayal ablam...Senin o güzel enerjilerin sarmalıyor hepimizi...İyiki varsın canım benim...
Shamanic ablam...O kadar zarif,düşündüğümdende hoşmuşsun...Bayıldım...
Atakan bey...Sizde çok sıcakkanlı biriymişsiniz,konuşmalarınızdan çok şey aldık elimizden geldiğince...
Keops...Valla yeterince konuşamasamda,çok sıcak,olumlu ve dopdolu birisiniz...Teşekkürler aramızda olduğunuz için...
MaximumFelix...Çok olumlu ve sıcaktın...Önce gözgöze gelip,bir gülümseştik,sonrada muhabbet aldı yürüdü,çok sevdim seni canım benim...takipteyim:)
Meninje ablam,ben forumda çok az takip edebilmiştim seni ama yüzyüze çok sevdim,pırıl pırıldın...Ve evet bende kuzenini çok sevdim,onuda görmeyi çok çok isteriz aramızda...
ByMehmet...Düşündüğüm gibi,mantıklı ve olumluydun,tekrar foruma yazmanı isterim ben kendi adıma...
Carribean...Sonradan konuşma fırsatımız oldu,ama iyiki konuşmuşuz bak yalnış anlaşılma olmuş:),dil tarihi kazanırsam eğerki aynı okulda oluruz :)
Medusa...Günlüğünü okuyordum daha önceden,karşılaşmak iyi oldu...Devam etmen dileğiyle....
İcecream...Umarım yazmaya başlarsında,bizde daha çok tanırız seni...Okuruz günlüğünü
Bu arada Bilimik teşekkür ediyor Redflowers abla...
Yani o kadar güzel,samimi bir ortamdıki,herşey yaptık ben ayaküstü peacemaker'dan fotoğraf dersi bile aldım:)...Herkes kendini tanıttı,sohbetler çok güzeldi...İyiki oldu bu buluşma...Gelen herkesde sanki olumlu,huzurlu bir enerji vardı...
Herkesi çok çok öpüyorum...