Alıntı:
SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı
Ücret bütçene göre fazla gelmiş olabilir ancak alacağının değeri bu ücretle biçilemez.. Özellikle bu tarz eğitimleri kaçırmamak lazım.. Mümkün olan her yerden kısıp ücreti bir araya getirip katılmak lazım çünkü getirisi gerçekten çok fazla olan eğitimler bu tarz kişisel gelişim eğitimleri.. Ayrıca bu seminerin bir güzelliği daha var ikramları ve içeriği haricinde.. Semineri veren değerli insanlar seminer sonrası burda sonsuz destek veriyorlar aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderene kadar.. Hiç bir hizmetin hizmet sonrası bu denli geniş kapsamlı hizmet sonrası desteği olacağını düşünmüyorum.. |
merhaba,
Forumda çok aktif olmasam da uzun süreden beri üyeyim ve forumu sürekli takip ediyorum.
Forumu takip etme amaçlarımdan birisi KİŞİSEL GELİŞİMDİR. Evet, bu tarz eğitimleri kaçırmamamız gerektiğini yazmışsınız, doğru, ama imkanlarınız el verdiği sürece katılabilirsiniz.
Ben katılamayacağımı, ve sebebimi belirtip, güzel bir uslüpla yöneticilere teşekkür edip, katılan arkadaşlarıma güzel vakitler diledim.
Buna karşılık vermenizi gerektiricek hiç bir soru sormadım, hiç bir öneride bulunmadım.
Bakın sizden sonra yazan arkadaşlar da fikirlerini bu konuda beyan etmeye başlamışlar. Buluşma başlığı değil, resmen muhalefete dönüşen bir başlığa dönüşmesine yol açan ise SİZSİNİZ!
Yöneticilerimin de izniyle, sizi biraz daha dikkatli olmaya ve,foruma hiçbir zararı dokunmayan ve kişisel gelişim amacından başka hiçbir amacı olmayan kendi halinde insanlarla muhalefete geçmemeye davet etmek istiyorum.
Teşekkürler.