01-03-2009, 11:02 PM
|
#84 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| evetttttttttt, seminer bitti.. katıldığım için çok mutluyum. ve eve dönünce kendime teşekkür ettim, kendimi tebrik ettim kendim için bu kadar önemli birşey yaptığım için:) seminer harika ötesiydi, ortamdaki enerji harikaydı resmen teyakkuzda gibi dinledim herşeyi :) ya söyleyecek bişey bulamıyorum açıkçası anlatacak kelimem yok, sadece hislerim var.. bu yüzden ben hemen teşekkür metnime geçiyorum:)
hayatımızın değişmesine büyük katkıları olan Atakan Beye, bilgilerini bizlerle paylaşarak yaşamımıza katkıda bulunan Mümin Okan, Sevgili Özlem Hanım ve Abdullah Beye, orada bir arada bulunmamız ve seminerimizin gerçekleşmesi için çok fazla uğraşıp birçok fedakarlıkta bulunan Belgin'e, bilgileriyle sorularıma sıkılmadan yanıt veren ve yeni şeyler öğrenmemi sağlayan sevgili Ayşegül'e, yemekte bize eşlik edip güzel bilgilerini paylaşan sevgili Evren'e ve masamızın enerji kaynağı sevgili cipralex ve ablasına:) ve o müthiş enerjiyi sağlayan katılımcılara ve yürekleri bizimle olan tüm site üyelerine teşekkür ediyorum.....onları tanıdığım için çok şanslıyım, harikasınız...
fakat özel bir teşekkürü hakeden sevgili belgin.... sevgili shamanic ve sevgili ayşegül.... bugünü hiç unutmayacağım, ve size verdiğim sözü de.. hayatıma anlam ve sevgi kattığınız için teşekkürler,sonsuz teşekkürler...
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. |
| |