19-05-2009, 12:55 AM
|
#17 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Alıntı: betabir Nickli Üyeden Alıntı
seminer süresi ne kadar olacak 1 günlük mü ve seminer yeri neresi belli mi ? | Alıntı: betabir Nickli Üyeden Alıntı
bir de şunu öğrenmek istiyorum reiki 1 eğitimi alan reiki 2yi varsa 3 ü almak zorunda mı bu enerjiyi doğru kullanmak için kaç aşama gerekli bilgilendirirseniz çok sevinirim. teşekkürler... | Seminerimiz 1 günlük olacaktır. 11.00 de başlayarak 18.00-19.00 saatleri arasında bitecektir.
Reiki 1 eğitimini ne için alacağınız önemlidir. Eğer sadece kendinizi şifalandırmak istiyorsanız bunun için Reiki 1 yeterlidir.
Ama bu yolda ilerlemek istediğinizi, tüm yakınlarınızı, tanıdıklarınızı veya tanımadıklarınızı, üzerinde yaşadığınız dünyayı, geçmiş ve geleceğinizi de şifalandırmak isterseniz eğer Reiki 2 şarttır.
Ayrıca benim bu ulaştığım farkındalık yeterli ama başkaları da bunu bilsin, nelere güçlerinin yeterli olduğunun bilincinde olsunlar, kısacası çorbada benim tuzumda bulunsun diyorsanız öğrenci yetiştirmeniz için masterlık aşaması olan Reiki 3 te gereklidir.
Bunların gerekli olup olmadığında zaman, durum ve isteğiniz ön plandadır. Bu sebeple şu an size ne söylersem boş. Reiki bir yaşam biçimidir ve bunu sahiplenebilecek, özüne katabilecek insanlar bu yolda ilerleyebilirler.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |