08-06-2009, 08:10 PM
|
#58 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Merhabalar
Ben Bursa'da koştururken burada çok heyecan yaşayanlar olmuş
Sizlerle özelden ve telefonla yaptığım görüşmelerden dolayı içim çok rahat olarak şunu söyleyebilirim ki, Özlem Hanım'la niyet ettiğimiz üzere hayatlarında farklar yaratabilen, gerçekten özünü kavrayarak, Reiki nin eşsiz güzelliğine değer veren kişiler olarak yanımızda olacaksınız her biriniz.
Raslantılar, tesadüfler yoktur, sadece seçimler vardır. Kendinizi iyi ve hak olana adarsanız ve bunu hayatınızın her dilimine yayarsanız eğer bunu yaşarsınız. Bunları yaşıyor olduğumuz için, seçimlerimizi ve hayatımızı doğru rotaya çevirip karşılığını fazlasıyla aldığımız için kendim ve hepimiz adına şükürler ediyorum.
Bu hafta içi yerimiz belli olacak, konunun başına ve sonuna yazılacaktır. Tekrar her birinize telefonla irtibat kuracağım.
Şimdilik 5 günümüz kaldı.
*Perşembe'den itibaren günde 1,5-2 lt su tüketimine başlıyoruz ( tabi siz siz olun her daim bu kadar tüketmeye gayret edin :))
* Alkol almıyoruz bu hafta itibariyle :) (zaten almıyoruz ama, ben yine de belirtmek istedim görev aşkıyla )
*Mümkün olduğu kadar az kırmızı et tüketiyoruz, tüketiyorsak şayet bol su içiyoruz ve tam mevsiminde bol bol domates yiyoruz yanında.
*Son olarak 'Özlem Şahin' den gelen Reiki şifa enerjisini yaşamıma sevgiyle kabul ediyorum' diyerek niyetlerimize başlıyoruz. (arınmanız için gereklidir.)
Şimdilik bu kadar.
Sevgi ve Saygıyla.
Belgin.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |