![]() |
Yaşlanmayı Durduracak Çözümler Yaşlanmayı Durduracak Çözümler Vücudumuzdaki yetişkin kök hücreleri rutin olarak yenilenir. Ancak yaşlandıkça bunların üreme hızı düşer ve yaşlılıkta hasarların onarımı durur. Michigan Üniversitesindeki bilim adamlarının bulduğu bir gen, faaliyetine son verildiği zaman, vücudun yaşlanma mekanizmalarından birini kapatarak hücreleri sonsuza dek genç tutuyor. Bu genin işlevi kök hücrelerin hızını keserek, insan vücudunu hücrelerin kontrolsüz büyümesine-kanser gibi- karşı korumaktır. Kaynak: CBT 1033/18 |
Cevap: Yaşlanmayı Durduracak Çözümler yakında ölümsüzlüğüde bulucak bu bilim adamlarııı :) |
Cevap: Yaşlanmayı Durduracak Çözümler hangi eczaneden alabilriz kendisiniy789 |
Cevap: Yaşlanmayı Durduracak Çözümler selam yani sadece genc kalmiyoruz,kansere karsida korunmus oluyoruz super.......... sevgiler......... |
Cevap: Yaşlanmayı Durduracak Çözümler hücrelerin kendini kopyalaması zamanla deforme olmasına sebep olabiliyor söylendiği gibi.... bir resmi sürekli fotokopide çoğaltırsanız zonucu anlaya bilirsiniz.... ve uzmanlar tabiki bu konuda yoğun çalışmalar yapıyor.... kalori tüketimini azaltarak daha uzun ve sağlıklı bir yaşama kavuşa bilirsiniz tıpkı japonlar gibi.. aslında yeni bir dönemin yani foton kuşağının eşiğinde bulunmamız hayatımıza bir çok değişiklik katacağı kesin bu genç kalmakta olabilir....:) sevgiyle kalın..... |
Cevap: Yaşlanmayı Durduracak Çözümler ben daha şimdiden yaşlandığımı hissediyorum ve de yaşlanmak istemiyorum hüff y789 |
Cevap: Yaşlanmayı Durduracak Çözümler Alıntı:
çoğalmasını önleyen gen ise,faaliyetine son verildiğinde kansere karşı da kourunmasız kalıyoruz.dusun2 Kafam karıştışaşkın Yukarıdaki yazıdan anladığım şu: Bir gen var,görevi; 1-Vücudun yaşlanma mekanizmasını açık tutmak. 2- Hücrelerin kontrolsüz çoğalmasını önlemek. Bu genin faaliyetine son verdiğimizde,her iki görevinide iptal etmiş oluyoruz. Haksızmıyım???actionsmile ... |
Cevap: Yaşlanmayı Durduracak Çözümler Sanırım ben de anlamadım.. :) Rafunsel arkadaşım: "Her nefis ölümü tadacaktır." Kur'an/Ali İmran Suresi/185 |
Cevap: Yaşlanmayı Durduracak Çözümler Alıntı:
|
Cevap: Yaşlanmayı Durduracak Çözümler Arkadaşlar Atakan beyin dediği farklı kanser zaten hücrelerin kontrolsüz çogalması sonucu oluşuyor. Hasarlı bir yapı buluyor vucut, dışarı atamayımca çevresini sararak yayılmasını engelliyor. orada hücre büyümesi denilen bir birikim başlıyor(umarım sitede doktor yokrur acaip fırca yiyecem yoksa:) ) Bu hücre hücrelerin çoğalmasını durdurunca kanserin ilerlemesibinide durdurmuş oluyor. Ama vucut hasar görmüş yapının cevresini saramayınca ne yapar onu henüz bilmiyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:33 PM. |