Assertive(Hakkını Savunan)OlmaGenel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Assertive(Hakkını Savunan)Olma Assertive(Hakkını Savunan)Olma Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız antalyanın belek ilçesinde çalısıyordum ve bazen ilçe içinde servis yapan
tren gibi görünen turizm e hizmet için yapılmıs araçlara biniyordum
ücreti 1 ytl y di ben görevliye 1 euro verdim ve para üstü istedimm ancak görevli
fiyatların 1 ytl 1 ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Assertive(Hakkını Savunan)Olma telkin cd indir izle İstanbul Assertive(Hakkını Savunan)Olma nerededir kimdir Assertive(Hakkını Savunan)Olma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Assertive(Hakkını Savunan)Olma hipnoz Assertive(Hakkını Savunan)Olma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Assertive(Hakkını Savunan)Olma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Assertive(Hakkını Savunan)Olma kuantum düşünce kitap haberi | |
|
24-12-2008, 03:44 PM
|
#51 (permalink)
|
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| bilet antalyanın belek ilçesinde çalısıyordum ve bazen ilçe içinde servis yapan
tren gibi görünen turizm e hizmet için yapılmıs araçlara biniyordum
ücreti 1 ytl y di ben görevliye 1 euro verdim ve para üstü istedimm ancak görevli
fiyatların 1 ytl 1 euro 1 dolar oldugunu söyledi bunun üzerine bende ödemeyi türk lirası olarak yaptım
ve araçtan indim ... 15 dakika sonra yine aynı araca binmek için beklerken görevli beni gördüğü halde
aracı durdurmadı ve benı almadan gectı ve ben yarım saat daha beklemek zorunda kaldım
degerli yarım saatimi çaldığı ve fazla para aldığı için belediyeye şikayet ettim .....
fakat bi sonuç çıkmadı maalesef türkiyede yaşıyoruz hakkımızı savunsakta hakkımız almak zorrr Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
03-06-2009, 03:37 PM
|
#52 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 395
177 Mesajinıza toplam 1,230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| " Oğlum henüz ilkokul 1. sınıfa başlayacaktı hepimiz heyecanlıydık alışverişe çıktık çok ünlü bir mağazadan okul çantasını aldık okulun ilk günü çantanın kilidi açılmadığı için oğlumun hevesi kursağında kalmıştı eve geldiğinde son derece üzgün ve ağlamaklı bir daha okula gitmeyeceğini söylüyordu.Hemen mağazaya gidip olayı anlattık çantayı gösterdik inanılır gibi değil ama bir şey yapamayacaklarını söylediler bende çantayı oraya bıraktım eve gelip derhal genel müdürlüğü aradım yetkili kişiye durumu anlatıp "sizler çocuk ürünleri satıyorsunuz amacınız onlar için güzel şeyler yapıp para kazanmak değil sadece onları sömürmek oğlumu ağlattınız ondan kazandığınız para size hayır etmeyecek ve ben yarın kilidi bozuk çantalardan bir düzine daha alacağım" dedim ve teli kapattım ertesi gün sabah erkenden kapımda motorlu bir kurye tutmakta zorlandığım bir torba uzattı içinde bir özür mektubu ve bir sürü hediyenin yanı sıra harika kilidi çalışır bir çanta vardı .super | Offline
| |
11-09-2009, 09:12 PM
|
#53 (permalink)
|
Tesekkür: 1
14 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Ynt: Assertive(Hakkını Savunan)Olma tresor aga süpersin yaa "bana şefini çağır" felan mütişsin ben de bayılırım böyle kalıpları kıranlara...dayım da böyle bu yüzden onu çok seviyorummm.. | Offline
| |
25-03-2010, 10:29 PM
|
#54 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 16
17 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Assertive(Hakkını Savunan)Olma Ben de yasadigim ulke olan Hollanda'daki buyuk marketlerden birisiyle papaz olmustum... :)
Normalde aksam saat 20 de kapanmasi gereken markete kostura kostura son anda kapanmasina 4 dakika kala vardim... Normalde beni iceri almasi gerekirdi... Ama bunun yerine ters ters kapattiklarini soyledi...
Ben elimdeki saati gostererek daha 4 dakika oldugunu, sadece 1 limon alip cikacagimi soyledim... bunun uzerine bizim saatimize gore saat tam 20 dedi... iyi dedim... Ayrilmadan once yaka kartindaki isime dikkatlice bakip hafizaya yazmak ne demek, kazidim resmen... :)
O sinirle eve gelir gelmez bu maketin gene merkeze okkali bir mail yazdim... Bana bu sekilde saygisizca muamele eden kisiden kisisel olarak beni aramasini ve ozur dilemesini, sadece onlarin ozurunun yeterli olmayacaginiz soyledim... Bunun yaninda da aksi takdirde, bu marketin kotu yonde reklamini yapmak icin elimden geleni yapacagima, meslegim geregi bunun pekte zor olmadigini anlattim.. boyle bir riski alamayacaklarini biliyordum cunku...
Aradan 2 gun gecti...
Beyefendi beni aradi...
Titrek bir sesle yanlis anlasildigini soyledi.. Kabalik ettigi icin ozur diledi... Guvenlik kameralarindan kontrol ettigini, ve hakli oldugumu, saatin 19:56 oldugunu ve beni iceri almadigi icin yanlis yaptigini soyledi...
Ben de tamam dedim, ozrun kabul edildi... Kapandi olay boylece...
Bunun gibi bircok ornek sayabilirim aslinda.. Ama yakin zamanda basima geldigi icin bunu sectim aralarindan...
Yurt disinda yasadigim ve irkci davranislardan toyluk zamanlarinda cok cektigim icin boyle durumlarda asiri hassasim... Zamaninda vermedigim tepkilerin pismanligini cok yasadim... Ama bundan sonra ayni pismaliklari yasamaya niyetim yok... :) | Offline
| |
06-06-2010, 01:05 PM
|
#55 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 684
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Assertive(Hakkını Savunan)Olma güzel paylaşımlar saolun :D | Offline
| |
31-08-2010, 05:03 PM
|
#56 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Assertive(Hakkını Savunan)Olma Ben de paylaşmak istiyorum İşe yeni başladım,ben bir büyüğümün altında göreve başladım.ama bu büyüğüm müdürüm diyeyim,bana yaşça yakın az farkımız var. her neyse birgün patronumuz çağırdı bir proje için,gittik beraber,sonra bir proje almamız gerekti odadan,benden emir verip kabaca ,git getir,dedi.. neyse gittim ,ama tavrı hoşuma gitmemişti.Ondan kat kat üstler benden her bişey istediklerinde emir yerine rica ederek istiyorlardı ve aynı tavrı takınması gerekir diye düşünüyordum. neyse dediğim gibi gittim getirdim.o olay öyle kaldı ,bişey demedim. bu olayın üzerinden 5-6 kez daha aynı tavırla karşılaşınca,birgün yalnız kaldık,aldım sn müdürümü karşıma ve dedim ki: Bakın sn müdürüm,lütfen benden bir isteğiniz olacağından ,emir veriri şekilde değilde,lütfen rica ederek istemenizi rica ediyorum,tıpkı patronumuz gibi.. dedim.. o gün bugündür ,aramızda kibarlık söz konusu ve herşey daha güzel...
__________________ Sevgi,sağlık ,şans,huzur ve bolluk hepimizle olsun | Offline
| |
04-09-2010, 12:57 AM
|
#58 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Assertive(Hakkını Savunan)Olma Alıntı: ordeal Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Zerynthia ; benim böyle bir olay başıma gelince söz konusu dükkanın "ticaret odasına" kayıtlı olup olmadığına bakıyorum , küçük dükkansa azcık ucundan mutlaka vergi kaçırmıştır, kayıtlı ise ayvayı yiyeceğinden korktuğundan bırakın iade almayı üzerine para vermeye kalkarkar "tabi biraz sinirle münakaşanın ardından" | Bir çoğu sabıkalı işletmeler zaten. Bunu adama söyledim ama bilirsiniz bir laf vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye... Ancak onların bir farkı vardı. Sonra baya tanınmış bir kişiye ait olduğunu öğrendim.
Yani cesaretlerinin -pişkinlik demek daha doğru olur- kaynağını anladım. Ama sonuç olarak benimle baş edemediler. | Offline
| |
05-10-2010, 02:37 PM
|
#59 (permalink)
|
Tesekkür: 0
19 Mesajinıza toplam 61 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Assertive(Hakkını Savunan)Olma Hakkını almak sadece günlük hayat için değil, ya çalışma hayatı için, o zaman ne yapacağız. Patronun ya benim verdiğimle yetinirsn ya da işi bırakırsın der se ne olacak. O zaman işini mi bırakacaksın, yok sa hakkın olanı mı? Ne dersiniz. | Offline
| |
05-10-2010, 11:46 PM
|
#60 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Assertive(Hakkını Savunan)Olma Alıntı: yeşilçay Nickli Üyeden Alıntı
Hakkını almak sadece günlük hayat için değil, ya çalışma hayatı için, o zaman ne yapacağız. Patronun ya benim verdiğimle yetinirsn ya da işi bırakırsın der se ne olacak. O zaman işini mi bırakacaksın, yok sa hakkın olanı mı? Ne dersiniz. | Çalışma hayatı da günlük yaşantımızın bir parçası. Kişinin hakkını savunması ile hakkını alması farklı kavramlar sanki. Bana göre memnun değilseniz daha iyi bir iş arayabilirsiniz. Orada çalışmak da sizin seçiminiz sonuçta. Kendinize layık görmüyorsanız hiç başlamazdınız. | Offline
| | | |