| ||||||||||
|
Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar |
Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sanırım fazla ileri gittim kusura bakmayın, ancak yine de şahsi görüşlerim sebebiyle bana bu kadar yüklenilmesi ne kadar doğru onu da sormak isterim. Cem , ayrıca gerçekten sana karşı bir tavrım ya da ima etmeye çalıştığım birşey kesinlikle yok, sana ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #81 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 30
63 Mesajinıza toplam 264 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sanırım fazla ileri gittim kusura bakmayın, ancak yine de şahsi görüşlerim sebebiyle bana bu kadar yüklenilmesi ne kadar doğru onu da sormak isterim. Cem , ayrıca gerçekten sana karşı bir tavrım ya da ima etmeye çalıştığım birşey kesinlikle yok, sana saygı duyuyorum. gerçekten üzgünüm. sadece konu biraz renklensin istedim. lütfen affediniz. burada sizinle olmaktan cidden mutluyum. sevgiler.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #82 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
esmir teşekkür ederiz, ama bu konu ile ilgili öyle fazla şaka yapmazsak çok güzel olur, dilerseniz forum oyunları hayatımdeğişti cafesi sohbet bölümünde istediğiniz gibi şakalar yapabilirsiniz ![]() ![]() önemli olan, yaptığınız hatayı böyle bir inceliği göstererek telafi etmeniz.sizi seviyoruz sevgilerle ![]()
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #83 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 32
52 Mesajinıza toplam 196 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() şu dalga arı ne oluo yahu bi sölesenize ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #84 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ne yani hiç kimse denemedi mi, ben bi çıksam geri 1 yıldan önce dönmeye niyetim yok zaten, heryeri iyi bi dolaşmam lazım sonra zamanlar arası da ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #85 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
66 Mesajinıza toplam 228 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #86 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
66 Mesajinıza toplam 228 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #87 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
9 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]()
__________________ lamba cini.. |
![]() | ![]() |
![]() | #88 (permalink) |
Guest
| ![]() ben denedim gerşekten her taraf karardı bir süre sonra ve tam alnımdaki karton olmasada üzerine doğru sarı değişik parlak bir ışık şekli belirdi fakay bu esnadı vücudum baştan aşağı çok fena ısındı vücudumda aşırı bir sıcaklık vardı bunun nedeni neki? sıcaklık ve hissizlik! |
![]() |
![]() | #89 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Bulunduğu yer: izmir...fransa olmasına 7 ay... :)
Tesekkür: 43
22 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende istiyorummm ![]() ![]() ![]() bide fransa'ya gidicem okuyacağım okulu görmek eminim beni acayip şevklendirir ![]() ama önce odaya çıkıyım da bi ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #90 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Bulunduğu yer: izmir...fransa olmasına 7 ay... :)
Tesekkür: 43
22 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bide karanlık olması şart mı bende karanlık fobisi var da ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sanırım fazla ileri gittim kusura bakmayın, ancak yine de şahsi görüşlerim sebebiyle bana bu kadar yüklenilmesi ne kadar doğru onu da sormak isterim. Cem , ayrıca gerçekten sana karşı bir tavrım ya da ima etmeye çalıştığım birşey kesinlikle yok, sana ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi