| ||||||||||
|
Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar |
Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Esrayla Burcu hemencecik yapsalar bari, benim gözler inatt Şimdi saat 6dan 7ye kadar denedim, kafam çatlıyorr resmen kafam kazan gibi oldu zonklamaları ve ağırlığı anlatamam. Kalp atışlarımı kontrol etmeye başladım ama titreme ve sıcak basması ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #171 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() |
![]() | #172 (permalink) |
Guest
| ![]() |
![]() |
![]() | #173 (permalink) | ||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #174 (permalink) |
Guest
| ![]() Hani astrale çıkıcaktık nerdeydiniz dün?? ![]() |
![]() |
![]() | #175 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Ya bende çok merak ettim denemk istiyorum ama başka varlıklarla karşılaşma olayı ve bazı arkadaşların korkunç sesler duyduğunu söylemesi ürpertti beni.Ayrıca bunu yapmanın bir amacı varmı ? Yani eğer astral seyahat ruhsal olarak bir katkı sağlıyorsa o zaman dah cesur olabileceğim gibi geliyor aksi halde sanki durduk yere başını derde sokacakmışım gibi hissediyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #176 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | #177 (permalink) |
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Merhaba Maviş cadı,bende bu ayrıcalıkları bilmek istiyorum işde...Korkularımdan daha ağır basacak sebepler varsa sanırım mutlaka denerim.Ama anladığım kadarıyla mekan değiştirmek için daha farklı bilgilere sahip olmak gerekiyor...Ayrıca geçmişde ben bu tarz bi olay yaşadığımı buradaki yazıları okudukdan sonra anladım.Ama o zaman ben bedenimden ayrılmamak için çok karşı koymuştum... |
![]() | ![]() |
![]() | #178 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | #179 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Evet ya nerdeydiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #180 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Evet bunlar benide heyecanlandırıyor açıkçası... Bu sitenin uzantısı olan bir başka sitede bu konuyla ilgili bir makale okudum.Eşikde bekleyenler başlıklı..Korkularımızla karşı karşıya gelebiliyormuşuz üstelik reel hayata dönüldüğünde dahi bu korkular bizi bırakmıyormuş üstelik büyüyerek..Mesela bir örümcekden korkuyorsanız..Sanırım ben bu tür bir durumla baş edecek güçde hissetmiyorum kendimi.Önce bu telkinlerle kendimdeki sorunları çözüp içimdeki korkuları yenmeliyim.Belki o zaman denemek harika olur..Teşekkür ederim ilgine mavi.cadı cım ;) |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Esrayla Burcu hemencecik yapsalar bari, benim gözler inatt Şimdi saat 6dan 7ye kadar denedim, kafam çatlıyorr resmen kafam kazan gibi oldu zonklamaları ve ağırlığı anlatamam. Kalp atışlarımı kontrol etmeye başladım ama titreme ve sıcak basması ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi