Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Uyarılar

Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Astral Seyahat ve Maddi Dünya

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Maddi Dünya Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir sorum olacak. Astral seyahatteyken çevremizdeki eşyaları hareket ettirebiliyor muyuz yani gerçek hayatta ki gibi. Mesela bedeninizden çıkıp bilgisayarı açabilme gibi...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

Astral Seyahat ve Maddi Dünya

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-04-2007, 03:02 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PoSeidoN is an unknown quantity at this point
Standart Astral Seyahat ve Maddi Dünya

Bir sorum olacak. Astral seyahatteyken çevremizdeki eşyaları hareket ettirebiliyor muyuz yani gerçek hayatta ki gibi.
Mesela bedeninizden çıkıp bilgisayarı açabilme gibi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

PoSeidoN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2007, 11:05 PM   #2 (permalink)

0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Schiffer39 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Astral Seyahat ve Maddi Dünya

Merhaba arkadaşım;
Sen bu mesajı yazalı 2 ay filan olmuş ama ben yeniden sorunu cevaplandırmaya çalışayım.5 ya da 6 gün önce Ruhsal gücleri gelistirme teknikleri diye bir e-kitap okumuştum Ergun Candan diye birisinin kitabıydı.O kitapta cisimlere filan dokunulmuyo yazıyordu.Yani senin dediğin gibi birşey yapılamıyormuş.Tabi ben kendim hiç denemedim onun için olurmu olmaz mı bilmiyorum.Ben o kitabın altta yazmış olduğum satırı okuduktan sonra denemekten vazgeçtim.

İlerki çalışmalarınızda astral mekana yani spatyoma geçme çalışmaları yaparsanız, o mekandaki bedensiz varlıklarla yani daha önce dünyada yaşayıp da öldükten sonra spatyoma intikal etmiş olan varlıklarla da karşılaşabilirsiniz. Onlarla konuşabilirsiniz de... Zaten medyomik çalışmalarda kullanılan bir tekniktir bu... Ancak bu tür çalışmalar tek başına yapılmaması gerekir. Mutlaka başınızda bu konuda bilgili ve deneyimli bir operatörün bulunması şarttır.

Valla şahsım adına ben ölü birisini görmek filan istemez.İzlediğim bir o kadar korku filmi yetiyor bana
Alt 22-06-2007, 11:11 AM   #3 (permalink)
Teğmen

49 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ganesha is an unknown quantity at this point

merhaba bu dediğin e-kitabı internetten indirebiliyormuyu
Alt 13-08-2007, 06:04 PM   #4 (permalink)
Çevirmen

16 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
uzunoğlu is an unknown quantity at this point

biraz geç oldu hakan ama şu linkten indirebilirsin:
http://www.e-kitap.us/2007/05/07/ruh...ndan/#more-610

sevgiler...
uzunoğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2007, 11:45 PM   #5 (permalink)

2 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MaviTürkü is an unknown quantity at this point

Alıntı:
PoSeidoN Nickli Üyeden Alıntı
Bir sorum olacak. Astral seyahatteyken çevremizdeki eşyaları hareket ettirebiliyor muyuz yani gerçek hayatta ki gibi.
Mesela bedeninizden çıkıp bilgisayarı açabilme gibi
astral seyahatte çok ileri düzeyde olanların yanlarında cisimleride taşıyabildikleri bilinmektedir ama bu çok uzun bir yoldur

Alıntı:
Schiffer39 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşım;
Sen bu mesajı yazalı 2 ay filan olmuş ama ben yeniden sorunu cevaplandırmaya çalışayım.5 ya da 6 gün önce Ruhsal gücleri gelistirme teknikleri diye bir e-kitap okumuştum Ergun Candan diye birisinin kitabıydı.O kitapta cisimlere filan dokunulmuyo yazıyordu.Yani senin dediğin gibi birşey yapılamıyormuş.Tabi ben kendim hiç denemedim onun için olurmu olmaz mı bilmiyorum.Ben o kitabın altta yazmış olduğum satırı okuduktan sonra denemekten vazgeçtim.

İlerki çalışmalarınızda astral mekana yani spatyoma geçme çalışmaları yaparsanız, o mekandaki bedensiz varlıklarla yani daha önce dünyada yaşayıp da öldükten sonra spatyoma intikal etmiş olan varlıklarla da karşılaşabilirsiniz. Onlarla konuşabilirsiniz de... Zaten medyomik çalışmalarda kullanılan bir tekniktir bu... Ancak bu tür çalışmalar tek başına yapılmaması gerekir. Mutlaka başınızda bu konuda bilgili ve deneyimli bir operatörün bulunması şarttır.

Valla şahsım adına ben ölü birisini görmek filan istemez.İzlediğim bir o kadar korku filmi yetiyor bana
merhabalar Schiffer39 maddeler halinde yazmaya çalışayım düşüncelerimi.

1-ölecek olan sadece bedenimizdir.buda şunu gösterir zaten çok ayrıntılı bir biçimde bütün spatyomdakileri birgün görcez yani bunun ötesi yok korkmak için geçersiz bi neden dusun
2-başımızda birinin bulunacağı sözü sanırım astral seyahat hakkında bilgi sahibi olunmasını gösterdiği için söylenmiş.yoksa çok iyi bilen birisi biz astral çıkış yaptığımızda bizimle beraber çıkış yapıp yanımızda gelmesi gerektiği için değildir diye düşünüyorum.
3-astral çıkışlarda sınır yoktur istediği herşeyi hayalgücün ve astral seyahat tecrübesinin yettiğince yapabilir herkes,birde şöyle bakalım astral seyahate çıkmış başka birisi var ve seni görüyor onunda seni gördüğünde korkması gibi bişey bu
4-belkide korkularımızı yenebileceğimiz tek yer astral çıkışlardır ki astral seyahati ilerletemeyen insanların önündeki tek engel bu yersiz korkulardır.şunları tekrar edelim,astral seyahatin en ufak zararı ve tehlikesi yoktur,astral kordon koparmı veya başka yaratıklar bize zarar verebilirmi gibi sorular çok yersizdir.kordon sadece insan öldüğünde kopar.örnek trafik kazası geçiririz ölürüz ozaman kordonumuzda kopar.astral çıkışlarda tecrübe arttıkça kordonumuz gevşer ve dahada uzaklara gidebilmemiz mümkünleşir.görebilinicek yaratıklara gelince şunu iyi bilmek gerekir ki siz neyi nasıl düşünürseniz o öyle olur.karşında bi yaratık görmek istersen görürsün.veya bi yaratık gördüğünde ordan uzaklaşmak istersen uzaklaşırsın.tabiki farklı şeyler görülebilir çünkü başka boyutlara gidiyoruz bulutların üstünde güneş doğarken uçmanın kimseye hiçbir zararı olamaz

sevgiler...

Alt 13-08-2008, 03:28 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maximumfelix is an unknown quantity at this point

spatyom nedır acaba?
birgün ölecek olsam da su an spatyomdakılerı gormek ıstemıyorum dogrusu...
maximumfelix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2008, 09:07 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maximumfelix is an unknown quantity at this point

henuz dogmamıs olan ınsanların ruhunun nerde oldugunu bılen var mı?onlar da spatyomda olabılır mı acaba dusun
maximumfelix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-10-2008, 01:53 PM   #8 (permalink)

4 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PoSeidoN is an unknown quantity at this point

Peki kendi konumda bir soru daha soruyorum. Cisimlere dokunamıyoruz ama cisimleri görüyoruz. Peki 2 adam var diyelim. Birisi astral seyahat yapıyor, diğeri de onun kardeşi diyelim. İkiside ayrı odalarda yatarlar, yatmadan önce anlaşırlar ben odada masanın üstüne sen odana geçtikten sonra birşey koyucam, eğer onu astralde görebilirsen sabah ne olduğu söyle diye. Astral yabanda kardeşi de kabul eder. Normalde görememesi için kapıda kitlidir. Bu durumda görür mü göremez mi?
Görür diyenler el kaldırsın :=) El kaldıranlar yaşladılar demek ki lütfen bu konuyu aydınlatın. Saygılar sevgiler.
PoSeidoN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-10-2008, 05:51 PM   #9 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cananderen is an unknown quantity at this point

ben bu astral olayını yaklaşık 7-8 yıldır yaşıyorum ama adını yeni öğrendim. bi keresinde salonun elektrik anahtarına dokunuyorum açmak için ama bir türlü lamba açılmıyor.neden acaba diyorum.sonra balkona bakıyorum olduğundan çok büyük o zaman anlıyorum ki ben yine astraldayim.ve hemen uyanmak istiyorum.ama her seferinde bir sürü dualar okuyarak uyanabiliyorum.yani nesnelere dokunabiliyoruz ama işlev görmüyo.bir de ben o zamanlar çok korkuyardum bu olaydan ne olduğunu anlayamadığım için.bi ara yatağımın yanında bir adam var.ama bıkmışım artık bu olaylardan adama öyle bir bağırdım ki iki adım geriye kaçtı.sonra yine zor uyandım.
Alt 19-10-2008, 09:55 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen

141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point

Alıntı:
cananderen Nickli Üyeden Alıntı
balkona bakıyorum&#160; olduğundan &#231;ok b&#252;y&#252;k o zaman anlıyorum ki ben&#160; yine astraldayim.
balkon olduğundan &#231;ok b&#252;y&#252;kse paralel evrenlerdesindir.buna benzer tutarsızlıklar fiziksel d&#252;nyadayken de yaşanabiliyor.yani fizik bedenle paralel evrene gidip gelmek.ama &#231;evrede kimsenin paralel evrenden haberi olmadığı i&#231;in kişi kendinde rahatsızlık olduğuna inanıp bu kapıyı kapatıyor hatırlamak istemiyor ve arkası gelmiyor.b&#246;yle tutarsız olaylara uyanıkken tanık olursanız olduğu gibi kabul edin olayı.esnek davranın.kendinizi sınırlamadan kabul edin.ama kimsenin anlamasını beklemeyin.kendinize saklayın derim.uyanıkken fizik bedenle paralel evrene gidip gelme olaylarında yaşayacaklarınıza hayret edeceksiniz.son olarak bunlar sadece benim g&#246;r&#252;ş&#252;md&#252;r.benzeri olayları daha &#246;nce bir tek matrix filminde g&#246;rd&#252;m bir de matrixe h&#252;kmedin kitabında yazarın yaşadıklarıydı.onun dışında fazla kimseden bu t&#252;r olaylar duymadım.yani s&#246;ylediklerim bilimsel deneylere değil kendi g&#246;zlemlerime dayanıyor.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks