| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lucid Rüya İçin Yapmış OLduğum ÇaLışmam..Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Lucid Rüya İçin Yapmış OLduğum ÇaLışmam.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Megavolt Nickli Üyeden Alıntı teşekür ederim hazal :)) demir eksikliğinde yeterli oksijen taşınamadığı için yorgunluk yaratıyor. Kansızlıkla mı ilgili?... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kansızlıkla mı ilgili?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Walhalla
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() evet,demir seviyesinin düşüklüğü tanılayıcı olduğu için öyle söyledim , aslında demir seviyesi düşük olmasa bile kansızlık olabilir ,,en çok rastlanılan tipi o olduğu için söyledim
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Bulunduğu yer: Izmırim
Tesekkür: 1
49 Mesajinıza toplam 140 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() mp3 u yatmadan once 6-7 kez dinledim...bedensel olarak bi etki yapmadı ( başagrısı tarzı....) ve ruyalarım ilginç ama cok netti...renkler bile...resmen yaşadım dokundum hissettim... enteresan bi deneyim oldu... ama bi niyetle yatsaydım daha guzel olurdu diye dusunuyrum... teşekkürler tekrardan...... |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) |
49 Mesajinıza toplam 140 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ilginç olan bşey daha var arkadaşlar... ruyamda gordugum arkadşıma ruyamı anlattım...ve duyduklarına inanamadıgını soyledi... cok samami değiliz...ozel konularını da bilmem ole... ama bana dedi ki "bu h.içinde yaşadıgım şeyleri anlattıgın" dedi ...şaşrdım...korktum...şaşkınbir gülümseme.... |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
![]() | ![]() gncl....... |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 10
13 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Dalgalar ile Lucid Görme çok daha çabuk ve kolay olur :)) Çalışmanı bizlerle paylaştığın için saol :))
__________________ Matrix Philosophy |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 109 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Arkadaşlar şimdi indirdim bunu dinlemeye başladım en başta bi gerilim hissediyosunuz sanki size bi şey yaklaşıyo gibi ![]() ![]()
__________________ Her zaman kendin ol, çünkü hayat başka biri olmak için çok kısa..! ~ |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 10
13 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben bunu bu gece yatakta dinlemeyi düşünüyorum :)) O zaman olumlu bi sonuç alırım diye umuyorum.
__________________ Matrix Philosophy |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 646
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
__________________ *** Hangi teknik takip edilirse edilsin unutulmaması gereken altın kural ''Değişimi sağlayan, sizin içinizdeki tanrıyı kabul etmeniz ve değişimi sizin yaptığınızın bilincinde olmanızdır.'' | |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Geçen haftasonu indirdim ve sadece bir gece dinleyebildim. Dinleyebildim diyorum çünkü tuhaftı. Sanırım işe yarıyor. Tabi bunu bir denemeyle kesin olarak söyleyemem. İşte açtım mp3 ü yaklaşık 30 dakika 1 saat kadar dinledim. Sonra bilincim açık bir şekilde uykuya daldım. Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım. Yani bedenimi hissediyorum. Ama bedenim uykuya dalmış zihnim ise uyanık. Bedenimin uyuduğunu şöyle hissettim hiç bir hareketi yapamıyordum. Gözlerim kapalı açamıyorum. Neyse o karanlıkta bilinçli birşeyler hayal etmeye çalıştım başaramadım. Sonraaaa (hehehe :))) ) kendimi Topkapı Sarayı'nda Nigar Kalfa olarak buldum. Baya kanlı, canlı, heycanlıydı. Bilimçaltıma o yerleşmiş. Denediğim gece salı gecesiydi ertesi gün Muhteşem Yüzyıl vardı be o gün içinde yarın dizide ne olacak diye düşünüp fazla kafa yormadığımı hatırlıyorum. Neyse ben de Nigar kalfa karakterini beğeniyorum konuşma tarzı, ifadeleri falan. Zaman zaman "Onun gibi konuşabilir miyim? Çok tatlı konuşuyor." diye düşündüğüm olmuştur. Sorularımın cevabını buldum valla eğlenceliydi yaşadım o dokuyu. Rüya gördüğümün de farkındaydım. Bazen saçma rüya görsek bile uyananan kadar fark edemiyoruz. Keyfini çıkarmaya baktım rüyanın. İşte böyle ilk denemem. Tabi ertesi gün biraz yorgunluk hissi vardı. Yeniden denemek istiyorum ama bakalım 2. denemem nasıl olacak? Korktum mu, diyorum kendi kendime; hayır, yani belki biraz. Bir zararını görmedim ama.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Lucid Rüya İçin Yapmış OLduğum ÇaLışmam.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Megavolt Nickli Üyeden Alıntı teşekür ederim hazal :)) demir eksikliğinde yeterli oksijen taşınamadığı için yorgunluk yaratıyor. Kansızlıkla mı ilgili?...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi