Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Uyarılar

Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

lucid rüya

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar lucid rüya Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız olmuyo olmuyo olmuyo! ya acaba bu sitededemi bi sorun var? açılmıyo site ya yardım ederseniz sevinirim.. şimdiden tşk.........

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

lucid rüya

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-02-2008, 10:47 PM   #31 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gara__böcük is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: lucid rüya

olmuyo olmuyo olmuyo! ya acaba bu sitededemi bi sorun var? açılmıyo site ya yardım ederseniz sevinirim.. şimdiden tşk......

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gara__böcük isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2008, 11:10 PM   #32 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1
75 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mirza_ben87 is an unknown quantity at this point

herkeze slmlar. arkadaşlar bu ruya telkinini inderemiyorum. http://rapidshare.tc/2628 burdanda olmuyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Alt 08-02-2008, 11:13 PM   #33 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

uzun bir süre önce link iptal oldu arkadaşlar...

üzgünüm..
Alt 08-02-2008, 11:50 PM   #34 (permalink)
Yüzbaşı

gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough

rüya telkini mi var ??
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2008, 04:05 PM   #35 (permalink)
Üsteğmen

75 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Evet güneş var ama kaldırılmış... ben çok merak ettim bu işi nepcez.
Alt 09-02-2008, 05:49 PM   #36 (permalink)
Yüzbaşı

gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough

bende merak ettim enes. acaba atakan bey bizim için bir iyilik düşünürmü bu konuda :)
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 07:00 PM   #37 (permalink)
Üsteğmen

Valla bilmemki güneşcim sırf bunun ve astral seyahat için çalışmaya karar verdim.Net net site site dolaşacam. ylk biriktirmek için sitede kickboks u düzenliyorum :).tlk ile alabiliyormuşuz.
Alt 17-02-2008, 12:30 AM   #38 (permalink)
Teğmen

16 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
istanbullu is an unknown quantity at this point

selamlar,

mp3ler ve rapid linki artık kayıp sanırım.
nereden edinebilirim bu mp3leri? yardımcı olabilecek arkadas var mıdır??
sevgiler..
istanbullu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2008, 12:00 PM   #39 (permalink)
Üsteğmen

141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point

gece teta dalgasını dinliyordum.yarısında 15 dk sonra kapattım ve uykuya bıraktım kendimi.sabah rüyamda bikaç tanıdık vardı.bunlardan biri geçen sene motor kazasında kaybettiğim çok sevdiğim bi arkadaşımdı.yine onunla motorun üzerinde son sürat gidiyorduk.sonra kendimi bi evin avlusunda buldum yine o vefat eden arkadaşım da vardı orda.birden aklıma geldi bu arkadaşım geçen sene vefat etmişti rüyada olmalıyım şuanda.ama herşey gerçek.aynen normal dünya gibi gepgerçek dünya.o zaman bu arkadaşım nasıl burda geçen sene ölmüştü demekki rüya.uçmaya çalışıyom uçamıyom.sıçrıyom uçayım diye yok uçamıyom Allah Allah dedim.sonra kendimi baskı altında hissedersem uçabilirim diye akıl yürüttüm.ve sıçradım ayaklarımı uzattım yatakta yatar vaziyette yere kalça üstü düştüm.ayaklarım uzanık halde oturuyom yerde.yine olmamıştı ve o oturur halde ellerimi yere koydum avuç içlerim yukarı bakacak şekilde binevi enerji kullanmaya çalışarak kendimi kaldırmaya çalıştım işte olmaya başladı.önce ayaklarım havalanmaya başladı.sonra yükseldim bikaç metre ve fırsat bu fırsat kollarımı kuşlar gibi çırpmaya başladım.yirmi metre kadar yükseklerde kuş gibi uçuyordum.ama sanki denizde yüzer gibiydi hareketlerim ellerim ve ayaklarımın hareketi uçmayı değil yüzmeyi anımsatıyordu.sonra havalandığım yere inip bi arkadaşımı alıp onu da gezdirmeyi düşündüm ama kontrolü tam sağlayamıyordum sadece uçuyorum havada.süper bişeydi.muhteşem bi keyif.bundan sonra da inşallah sık sık yaşarım lüsid rüyayı.fazla zaman ayırmak istemiyom ondan ilgilenmiyom.
rüyayı gerçek hayat sanıyorum.hatta şüphelerim bile az daha boşa çıkıyordu :)

bir şey söylemek istiyorum.bu geçen sene vefat eden arkadaşımı bir yılda 8-10 defadır rüyamda görüyorum ve her gördüğüm rüyada ortak olan bişey var.bu arkadaşımın ölmüş olduğunu biliyorum ve ondan saklıyorum bunu.yani "bu arkadaşım öldü.ona söylemeyim ayıp olur ya da korkutmayım" diye zihnimden düşünüyorum.bu neden olabilir??
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2008, 08:25 PM   #40 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

ben olayı birde şu şekilde değerlendirmeni öneririm..

arkadaşın kimliğinde aslında kendine ait başka bir yüzünle yüzleşiyorsun..
arkadaşın senin onyladığın bir yönünü yansıtıyor ve sende kendi içinde doğru olduğuna inandığın
ama yinede eylemlerinle desteklemdiğin bir durum olabilir ..

bildiğin halde kendine itiraf etmediğin belkide içinde ölmesine izin vermediğin ter etmek istemediğin olumsuz davranışım ne..
buna eğilmek lazım...
benim söylediğim sadece bir örnek kendi içsel yönünü dinleyerek bu seçenekleri çoğaltabilirsin..

sevgiler..

Bookmarks