Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar | rüya yorumlanırGizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar rüya yorumlanır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar merhaba bugün beni çok etkileyen bir rüya gördüm.gündüz üstümde biraz halsizlik vardı.uzanayım dedim uyumuşum.rüyamda kardeşimi gördüm 3 günlüğüne ist.gitti.balkonda kara kedi vardı ayağımla gitmesini istedim gitmedi.umursamadı beni babam diyorki kardeşin ist.gitmedi birilerinden kaçıyor.dün gece bizim bodrımda kaldı diyor ben ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi | |
|
12-06-2008, 09:50 PM
|
#61 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 10
16 Mesajinıza toplam 86 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: rüya yorumlanır Arkadaşlar merhaba bugün beni çok etkileyen bir rüya gördüm.gündüz üstümde biraz halsizlik vardı.uzanayım dedim uyumuşum.rüyamda kardeşimi gördüm 3 günlüğüne ist.gitti.balkonda kara kedi vardı ayağımla gitmesini istedim gitmedi.umursamadı beni babam diyorki kardeşin ist.gitmedi birilerinden kaçıyor.dün gece bizim bodrımda kaldı diyor ben panikliyorum.sonra bir bakıyorum kardeşim odaya giriyor bütün bu olaylar kardeşimin odasında oluyor.elini tutuyorum kardeşimin ama içimden bu el kardeşimin eli değil diyorum.daha bir sürü karışık şeyler.herşeyi çözdüm ama kara kediyi çözemedim.tlf.sesiyle uyandım annemdi.bana kardeşimi rüyasında sıkıntılı gördüğünü kucağında siyaha yakın bir kedi olduğunu onu alıp attığını söyledi.çok etkilendim.
son zamanlarda çok sıkıntılı ve olumsuz korkularla kendimi harap ediyorum.bundan kaynaklanabilirmi?sürekli olumsuz ve korkular içindeyim.offf yardıma ihtiyacım var benim.Bu yardımı da ancak ben olumlu düşünmeyle halledebilirim diye düşünüyorum.ne derler insan en güzel iyiliğide kötülüğüde kendine yapar. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
12-06-2008, 10:05 PM
|
#62 (permalink)
| Guest | Ynt: rüya yorumlanır Alıntı: karalevaya Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba bugün beni çok etkileyen bir rüya gördüm.gündüz üstümde biraz halsizlik vardı.uzanayım dedim uyumuşum.rüyamda kardeşimi gördüm 3 günlüğüne ist.gitti.balkonda kara kedi vardı ayağımla gitmesini istedim gitmedi.umursamadı beni babam diyorki kardeşin ist.gitmedi birilerinden kaçıyor.dün gece bizim bodrımda kaldı diyor ben panikliyorum.sonra bir bakıyorum kardeşim odaya giriyor bütün bu olaylar kardeşimin odasında oluyor.elini tutuyorum kardeşimin ama içimden bu el kardeşimin eli değil diyorum.daha bir sürü karışık şeyler.herşeyi çözdüm ama kara kediyi çözemedim.tlf.sesiyle uyandım annemdi.bana kardeşimi rüyasında sıkıntılı gördüğünü kucağında siyaha yakın bir kedi olduğunu onu alıp attığını söyledi.çok etkilendim.
son zamanlarda çok sıkıntılı ve olumsuz korkularla kendimi harap ediyorum.bundan kaynaklanabilirmi?sürekli olumsuz ve korkular içindeyim.offf yardıma ihtiyacım var benim.Bu yardımı da ancak ben olumlu düşünmeyle halledebilirim diye düşünüyorum.ne derler insan en güzel iyiliğide kötülüğüde kendine yapar. | sizin rüyanızdan anlaşılan şu :siz krdeşinizin üstüne titreyen birisiniz annenizde öyle içinizdeki endişeler rüyalarınıza kadar sıçramış karakedi toplumda ugursuzlukla tabir olunur ancak bu yanlış bir düşüncedir tam tersi ruyada kedi görmek özellikle siyah kedi görmek çocuga bebege tabir olunur ,eski mitolojilerde kedi görmek ugurdur rahattır huzurdur
gelelim sizin endişelerinize boşa kimse için endişelenmeyin çünkü kader neler yasayacagımız anlamına gelmiyor nereye kadar yasayacagımız anlamına geliyor su akar yatagını bulur her şeyy her iş olacagına varıyor yaratanın verdiğini ondan baskası alamaz onun yazdıgını ondan baskası degiştiremez siz böyle sıkıntılı zamanlarınızda 2 rekat namaz kılın sonrda işiniz yoksa huzurla uyuyun içinizi ferah tutun ,lüzumsuz kafaya takılan şeyler tamamen şeytanidir uzaklaşmanın yoluda budur,sukuneti içinizden çıkarırsanız kendinize zarar verirsiniz stres vucut un 1. düşmanıdır tüm hastalıkların davetiyesidir
gerekçeside şudur tıbben ilacı olmayan tedavisi olmayan hastalıklar bile morelle mutlulukla tedavi ediliyor .mutlu olun esen kalın |
| |
15-06-2008, 04:20 PM
|
#63 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: rüya yorumlanır canim arkadasim,
ilginctir bende anlam veremedim gitti, böyle bogulma olaylari cok sIk olmasada arada bi oluyo bende, ama genelde rüyadan kalktiktan sonra bogulma tehlikesi yasiyorum ve kontrol altina aliyorum, dün gece ise biraz farkliydi bu sefer rüyamda boguluyordum nefes alma verme fonksionum birden gitti ve ben rüyamda böyle durumla cok karsi karsiyasin simdi kalkarak yavas yavas nefes alip verme yöntemi ile cözmeye calisarak tekrar bogulmaktan kurtulacaksin diyerek kalktim ve uyanir uyanmaz bu sefer uyandiktan sonra bogulma tehlikem devam etti???
iki kere üst üste yasadim dusun dusun bi gecede dün
bilgilerin icin simdiden tesekkür ederim, sevgi ile | Offline
| |
15-06-2008, 05:27 PM
|
#64 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: rüya yorumlanır Merhaba doğan.Başlığı gördüm hemen aklıma 5-6 ay önce gördüğüm bir rüya geldi.hatta şimdi bi tane daha geldi.Diğer mesajları okumadım direk 5.sayfaya geldim ve şu anda bu mesajı yazıyorum .Şimdi birini anlatayım sonra diğerini anlatırım belki.Meditasyonla yeni tanıştığım sıralardı.Yeni başlayanlar için meditasyon adlı kitabı okuyodum ve arada bir yöntemleri uyguluyordum.kendi evimde olmadığım için arada bir diyorum.işte fırsat buldukça neyse yine bu günlerden birinde sabah uyandım ve tekrar güzel bi uykuya daldım.ve işte rüyam :
Kzey kutbundayım.tv reklamları gibi siyah jeepler geliyo ve bir kar tepesinden gözümün önünde atlıyo ve yine bir reklam gibi bir kadın sesi istediğim jipi alacağımı söylüyo.bikaç jeepten sonra biri çok hoşuma gidiyo ve kadın sesi '' istersem jeeple deneme sürüşü yapabileceğimi söylüyo.ve sonra ilk önce jeepin içinde sonra birden jeep in yanında kendimi buluyorum ve ilerliyoruz.dümdüz bir kar kütlesinin üstünde kayıyoruz adeta.Bu arada karşımda bir buzdağı var.gittikçe ona yaklaşıyoruz.jeep ayrılıyo ve ben bir süre daha süzüüyorum ve kar kütlesi denize dönüşüyo.Kadın sesi yeniden gelyio ve bana şöyle bişiy söylüyo '' hayat denen bu deneyim çok kısa,henüz biraz zamanın var ama bir süre sonra karar vermen gerekiyor diyo bana.ve ben buz dağının dibine geliyorum bu sırada.sonra sol tarafıma bakıyorum ve bir sahil görüyorum sahilde bir genç kız siyah bikinisiyle güneşleniyo ve yanında da yaşlıca başı örtülü teyzelerimiz gibi bir hanım var.sağ tarafıma bakıyorum engin bir deniz ve buz dağının arkası çok daha enginmiş gibi bir hiss hissediyorum.Yanlış hatıramıyorsam deniz yeşile çalıyordu ve su çok güzeldi.Masmavi buzulları görüyordum.Sonra uyandım ve kendimi mükemmel hissettim.Bir süredir meditasyon yapmıyorum.nye bilmiyorum aama o huzuru hissetmiyorum kendimde.Neyse işte böyle.Yorumunu merak ettim şimdiden.Sevgiler | Offline
| |
15-06-2008, 09:30 PM
|
#65 (permalink)
| Guest | Ynt: rüya yorumlanır Alıntı: peacemaker Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba doğan.Başlığı gördüm hemen aklıma 5-6 ay önce gördüğüm bir rüya geldi.hatta şimdi bi tane daha geldi.Diğer mesajları okumadım direk 5.sayfaya geldim ve şu anda bu mesajı yazıyorum .Şimdi birini anlatayım sonra diğerini anlatırım belki.Meditasyonla yeni tanıştığım sıralardı.Yeni başlayanlar için meditasyon adlı kitabı okuyodum ve arada bir yöntemleri uyguluyordum.kendi evimde olmadığım için arada bir diyorum.işte fırsat buldukça neyse yine bu günlerden birinde sabah uyandım ve tekrar güzel bi uykuya daldım.ve işte rüyam :
Kzey kutbundayım.tv reklamları gibi siyah jeepler geliyo ve bir kar tepesinden gözümün önünde atlıyo ve yine bir reklam gibi bir kadın sesi istediğim jipi alacağımı söylüyo.bikaç jeepten sonra biri çok hoşuma gidiyo ve kadın sesi '' istersem jeeple deneme sürüşü yapabileceğimi söylüyo.ve sonra ilk önce jeepin içinde sonra birden jeep in yanında kendimi buluyorum ve ilerliyoruz.dümdüz bir kar kütlesinin üstünde kayıyoruz adeta.Bu arada karşımda bir buzdağı var.gittikçe ona yaklaşıyoruz.jeep ayrılıyo ve ben bir süre daha süzüüyorum ve kar kütlesi denize dönüşüyo.Kadın sesi yeniden gelyio ve bana şöyle bişiy söylüyo '' hayat denen bu deneyim çok kısa,henüz biraz zamanın var ama bir süre sonra karar vermen gerekiyor diyo bana.ve ben buz dağının dibine geliyorum bu sırada.sonra sol tarafıma bakıyorum ve bir sahil görüyorum sahilde bir genç kız siyah bikinisiyle güneşleniyo ve yanında da yaşlıca başı örtülü teyzelerimiz gibi bir hanım var.sağ tarafıma bakıyorum engin bir deniz ve buz dağının arkası çok daha enginmiş gibi bir hiss hissediyorum.Yanlış hatıramıyorsam deniz yeşile çalıyordu ve su çok güzeldi.Masmavi buzulları görüyordum.Sonra uyandım ve kendimi mükemmel hissettim.Bir süredir meditasyon yapmıyorum.nye bilmiyorum aama o huzuru hissetmiyorum kendimde.Neyse işte böyle.Yorumunu merak ettim şimdiden.Sevgiler | pc maker kardesim ben daha öncede söyledim böyle ruyaların yorumu olmaz bunlar günü birlik rüya çeşitidir , yani günlük sosyal aktivitelerden etkilenme sonucunda ortaya çıkan rüyalardır ruyada yorum için ruyanda keramet olmalı mesela rüyada bilgisyar görmek le ruyada güvercin görmek bir degildir 1. yorumsuz 2. yorumlanabilir
ilahi ruyalar seytani ruyalar boş ruyalar cesit cesit ruya vardır ama sizin bu türden ruyalarınız günübirliktir olmaz yorumu
farklı bir ruya görürsen yaz yorumlayım |
| |
15-06-2008, 09:38 PM
|
#66 (permalink)
| Moderator Abdullah Canıtez
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: rüya yorumlanır Alıntı: dogan_blade Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: peacemaker Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba doğan.Başlığı gördüm hemen aklıma 5-6 ay önce gördüğüm bir rüya geldi.hatta şimdi bi tane daha geldi.Diğer mesajları okumadım direk 5.sayfaya geldim ve şu anda bu mesajı yazıyorum .Şimdi birini anlatayım sonra diğerini anlatırım belki.Meditasyonla yeni tanıştığım sıralardı.Yeni başlayanlar için meditasyon adlı kitabı okuyodum ve arada bir yöntemleri uyguluyordum.kendi evimde olmadığım için arada bir diyorum.işte fırsat buldukça neyse yine bu günlerden birinde sabah uyandım ve tekrar güzel bi uykuya daldım.ve işte rüyam :
Kzey kutbundayım.tv reklamları gibi siyah jeepler geliyo ve bir kar tepesinden gözümün önünde atlıyo ve yine bir reklam gibi bir kadın sesi istediğim jipi alacağımı söylüyo.bikaç jeepten sonra biri çok hoşuma gidiyo ve kadın sesi '' istersem jeeple deneme sürüşü yapabileceğimi söylüyo.ve sonra ilk önce jeepin içinde sonra birden jeep in yanında kendimi buluyorum ve ilerliyoruz.dümdüz bir kar kütlesinin üstünde kayıyoruz adeta.Bu arada karşımda bir buzdağı var.gittikçe ona yaklaşıyoruz.jeep ayrılıyo ve ben bir süre daha süzüüyorum ve kar kütlesi denize dönüşüyo.Kadın sesi yeniden gelyio ve bana şöyle bişiy söylüyo '' hayat denen bu deneyim çok kısa,henüz biraz zamanın var ama bir süre sonra karar vermen gerekiyor diyo bana.ve ben buz dağının dibine geliyorum bu sırada.sonra sol tarafıma bakıyorum ve bir sahil görüyorum sahilde bir genç kız siyah bikinisiyle güneşleniyo ve yanında da yaşlıca başı örtülü teyzelerimiz gibi bir hanım var.sağ tarafıma bakıyorum engin bir deniz ve buz dağının arkası çok daha enginmiş gibi bir hiss hissediyorum.Yanlış hatıramıyorsam deniz yeşile çalıyordu ve su çok güzeldi.Masmavi buzulları görüyordum.Sonra uyandım ve kendimi mükemmel hissettim.Bir süredir meditasyon yapmıyorum.nye bilmiyorum aama o huzuru hissetmiyorum kendimde.Neyse işte böyle.Yorumunu merak ettim şimdiden.Sevgiler | pc maker kardesim ben daha öncede söyledim böyle ruyaların yorumu olmaz bunlar günü birlik rüya çeşitidir , yani günlük sosyal aktivitelerden etkilenme sonucunda ortaya çıkan rüyalardır ruyada yorum için ruyanda keramet olmalı mesela rüyada bilgisyar görmek le ruyada güvercin görmek bir degildir 1. yorumsuz 2. yorumlanabilir
ilahi ruyalar seytani ruyalar boş ruyalar cesit cesit ruya vardır ama sizin bu türden ruyalarınız günübirliktir olmaz yorumu
farklı bir ruya görürsen yaz yorumlayım | gördüğünüz rüya altbilinç rüyasına benziyor
takıntı rüyası diyoruz bu tür rüyalara
daha detaylı bilgi için nusret kayanın kitaplarına bakın orada rüyaları analiz etmeyi öğreniyorsunuz
özellikle iyileşme kitabı tam bir iyileştirici kitap olabilir... | Offline
| |
16-06-2008, 01:07 AM
|
#67 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: rüya yorumlanır katılmayım dedim ama dayanamayacağım galiba...
rüya yorumlama çok önemli ve hassas bir konudur..
bir rüyayı yorumlayabilmek için karşınızda ki kişinin psikolojisini deneyimlerini yaşamdan beklentileri konusunda fikir sahibi olmak gerekir..
örneğin serkan arkadaşımızdı galiba..
köpeğin k sini gördüğü yerde kaçacak delik arıyor..
nurhanza ise kendi boğazından geçecek ekmek parasından kesip çöplükte bulduğu köğeği veterinere götürüyor..
bu iki kişiyi tanımadan rüyasında gördüğü köpeğe anlam vererek yorumlamak rüyaya yapılan yanlıştır..
mesajın alaşılmamasıdır..
rüyalar ilahi olan kapılardır..
yaşamımızla ilgili çok önemli mesajlar içeririler..
bu mesajlarıda kişinin kendisinden başkası çözemez..
rüyayı yorumlamak için kişi önce kendini tanımalıdır..
bir rüya günlüğü tutumalıdır..
gün içinde yaşadığı duygularını düşüncelerinede aynı günlükte yer vermelidir..
zamanla edineceği defter kitapçığı kendisine özel rüya yorumları kitabı olacaktır..
yeryüzünde kaç milyar insan varsa bir kedi görüldüğünde de okadar yorum çıkar ortaya..
her kişinin gördüğü rüya tıpkı parmak izi gibidir.. gördüğü her şey o kişinin geleceğinden ve geçmişinden izler taşır..
örneğin;
bigci buraya bir rüyasını yazmış..
rüyasında öldüğünü gördüğü ve etrafında ki insanların bu olaya bakış açısını detaylandırıyor..
ölüm islamiyet te dahil tüm dinlerde yeni bir başlangıçtır..
tüm ezoterik öğretilerde yaşarken ölmek adlı bir uygulama vardır..
bu konu çok uzun ve detaylı fazla ayrıntıya girmeyeceğim ama ölmek son değil bir başlangıçtır..
yeni bir geçiş sürecidir..
bigci yazılarından takip ettiğim kadarı ile yaşamının (kendisine göre ) en zorlu sınavını vermekte..
eski defterlerini kapatarak yeni bir başlangıç yapmaya çalışmakta..
etrafındaki herkes bu konuda ona destek vermekte... bir tek kendisi potansiyeli olduğu kadar değişime istekli değil..
kendi ölümünü izleyişi de buradan kaynaklıdır..
yine dostlarının kendisine verdiği destekle yaşamında yeni bir başlangıç yapabilecek gücün içinde olduğunun farkına varacak..
yani bigcinin gördüğü rüyanın yorumu <hızlı yaşa genç öl / ömrün uzamış >kadar basit değildir..
rüyaların iyileştirici gücü vardır.. kabus olarak nitelendirdiğiniz rüyalar bile bir mesaj ile bize gelir..
rüyalarınızın öneminin farkında olun.. rüyalarınızı anlamaya çalışın..
rüyalarınızı yazın.. nusret kaya nın ve ışık elçi nin kitaplarını bende tavsiye ederim..
okuyun..öğrenin ve uygulayın lütfen..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
16-06-2008, 08:24 AM
|
#68 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: rüya yorumlanır birinci rüyada çok sayıda koyun vardı......................
ikincisinde evin girişinde kapının önünde büyük bir balık ölüyor.......
teşekkürler............. | Offline
| |
16-06-2008, 10:34 AM
|
#69 (permalink)
| Guest | Ynt: rüya yorumlanır Alıntı: maxim Nickli Üyeden Alıntı
birinci rüyada çok sayıda koyun vardı......................
ikincisinde evin girişinde kapının önünde büyük bir balık ölüyor.......
teşekkürler............. | ruyada koyun görmek İftfetli, serefli ve saygideger bir kadina; ganimete, çocuga, hayirli ve bereketli mala riayet edilir
balık görmek ise, mal ve ganimet ile tabir olunur. Küçük küçük balıkları görmek ise keder ve üzüntüye delalet eder. Bir insanın rüyada canlı balık yediğini görmesi, mülke nail olacağına delalet eder. Rüyada karadabalık avladığını görmek, günaha delâlet eder. İbn Kesir'e göre, rüyada gayet büyük ve iri bir balık tuttuğunu görmek, büyük bir aileye mensup bir kadın ile evlenmeye delalet eder. Kişinin rüyada balık sattığını görmesi, kendisi ve çoluk çocuğu için hayır ve menfaate delalet eder. Rüyada balık yağı görmek veya içmek kadın tarafından gelecek mal ile tabir olunur. İbni Şirin; rüyada tuzlu balık görmek keder ve gamdır. Tuzlu balığın kızartılmış veya pişirilmiş olduğunu görmek ve ondan yemek, ilim ve rızık talebi için yola çıkmaya delalet eder, demiştir. Bir insanın kendisine gökten kızartılmış balık indiğini görmesi, duasının makbuliyetine, düşmanına karşı zafer bulmaya, kadr ve şanının yüce olmasına delalet eder. Bazı kere de büyük balık görmek, salihlerin mescidi, abidlerin meclisi olarak tabir olunur. |
| |
16-06-2008, 11:40 AM
|
#70 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: rüya yorumlanır Rüya yorumlayabilmek için, hem dini hem de psikoloji bilgilerine sahip olmak gerekir...
Bunlar alt nedenler...
Bunlara sahip olunsa bile, kişiyi iyi tanımak gerekir...
Psikolojisini, yaşantı biçimini, yapısını, duygu ve düşünce alışkanlıklarını vs...
Kişi, en güzel kendi yorumlar rüyasını...
Çünkü, kendini kendinden daha iyi kimse bilemez...
Bazı rüyaların anlatılmaması bile gerekir dinen...
Bir rüya gördüğümüzde bir bakıyoruz, her türlü anlama gelebiliyor...
Ama en güzeli, bizim onlara, onların bize yüklediği yorumlardır...
Bunu da kişi daha iyi bilecektir... super
Sırf insanlar motive olsun diye rüya yorumlanmaz...
Şimdinin motivesi, yarının hüsranıyla sonuçlanabilir...
Sağlıcakla... | Offline
| | | |