Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
Siz daima aşk deseniz de, başarı her zaman önde koşuyor. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Bir zamanlar denge ve düzen derde, başka bir şey demezdiniz. Ne oldu o eski sistemlerinize. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak 2009 yılında bu güzel duyguyla körebe oynamaya hazır mısınız ?..Gözünüzü korkutmak istemiyoruz ama, evlilik kapanı bu yıl sizi sinsice bekliyor. Geçtiğiniz yerlere iyi bakın ve izinizi yok edin. Enerjinize diyecek yok. Kişisel çabalarınız, her anlamda sonuç veriyor.Sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Yeni kişiler tanıyacak, belki de iş ve arkadaşlığı bir arada yaşayacaksınız. Geçmiş yıllarınızda bir çok hayal kırıklıkları yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Bu yıl yaşam değerleriniz yükseliyor. 2009 yılında; Kovalardan etkileneceksiniz. Sizin gibi bir Terazi ile uyumu yakalayabilirsiniz. İkizlerin sıra dışı çekim gücünün etkisinde kalacaksınız. |
evet ben hep aşk desemde, bir türlü yakalayamıyorum, başarı önden koşsun ona da razıyım yeter ki iyi birşeyler olsun artık =)
risklerden korkmamayı öğrendim doğru hayatım o kadar yavaş ki risk alacak bir durum söz konusu değil.
denge ve düzen derdim hep, dengem düzenim alt üst oldu, 2009 da toparlıycam inşallah.
aşk her yerde karşıma çıkar mı bilemem ama çıkmasını isterim =) bunu itiraf atmek zor ama bu guzel duyguyu hissetmeden kendimi hayata karşı fişekleyemiyorum...
evlilik kapımı çalsın korkmuyorum=) evliliğe guzel gozlerle bakıyorum, her gun sevdigin biriyle uyandığını düşününce içimi huzur kaplıyor. tabi işte önce sevdiğim ve seven biri olmalı...
enerjime diyecek birşey yok çünkü enerjim yok =( gençliğim arada kaynayıp gidiyor,enerjim bitiyor...
eskiyi unutmak istiyorum gercekten çok istiyorum. eskilere uzulmekten, geleceği kaygıyla beklemekten, bugunumu yaşayamıyorum. oysa her anımı doya doya zevk alarak yaşamak istiyorum...
bu yıl yaşam değerlerim ve yaşam kalitem yükselsin, sağlıklı, mutlu, huzurlu ailemle guzel gunler beni beklesinn =)
noluurr kovalardan etkilenmiyim=) bana çapkın olanları denk geldi, çok cabuk sıkılıp,hayatındaki kişiden vazgecemeden,duygusal boşluğunu yeni biriyle gideren biriydi...
sanemce çok teşekkür ederim, umarım 2009 bana ve herkese iyi şeyler getirir