| ||||||||||
|
Gizemli Konular ve Astroloji Ağaç Falınız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok teşekür ederimde 18 mayısı bılamadım. yardımcı olurmusunuz? Çok güzel olmuş teşekür ederim. Sevgi ve ışıkla kalın................
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,097
166 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok teşekür ederimde 18 mayısı bılamadım. yardımcı olurmusunuz? Çok güzel olmuş teşekür ederim. Sevgi ve ışıkla kalın.............
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() 11 - 20 NISAN AKÇAAGAÇ : ( ÖZGÜR ZEKA ) Hayal gücü ve orjinallikle dolu hiç de siradan olmayan biridir. Utangaç hirsli gururlu kendine güvenen yeni deneyimlere aç biridir. Genellikle sinirli ve gergin bir yapisi vardir. Hafizasi kuvvetlidir. Çok kolay ögrenir. Ask hayati biraz karmaşıktır. Baskalarini etkilemeyi sever ![]()
__________________ ''Daha çok arzuladığını delice özlemeyen; arzuladığı şeyi kolları arasında tutamaz'' |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() CELTIC Astrolojisi ağaçlara dayanıyormuş. Ona göre doğduğunuz gün, hangi ağaçtan geldiğinizi ortaya çıkartıyor. DOĞUM ARALIĞI AĞAÇ CİNSİ ANAHTAR KELİME 23 - 31 ARALIK ELMA AĞACI AŞK 01 - 11 OCAK KÖKNAR GİZEM 12 - 24 OCAK KARAAĞAÇ ASİL 25 OCAK - 03 ŞUBAT SELVİ SADAKAT 04 - 08 ŞUBAT KAVAK TATMİNSİZ 09 - 18 ŞUBAT SEDİR GÜVEN 19 - 28 ŞUBAT ÇAM TİTİZ 01 - 10 MART SALKIMSÖĞÜT MELANKOLİ 11 - 20 MART IHLAMUR ŞÜPHE 21 MART MEŞE CESA 22 - 31 MART FINDIK OLAĞANÜSTÜ 01 - 10 NİSAN ÜVEZ HASSASİYET 11 - 20 NİSAN AKÇAAĞAÇ ÖZGÜR ZEKA 21 - 30 NİSAN CEVİZ TUTKU 01 - 14 MAYIS KAVAK TATMİNSİZ 15 - 24 MAYIS KESTANE DÜRÜSTLÜK 25 MAYIS - 03 HAZİRAN DİŞBUDAK HIRS 04 - 13 HAZİRAN GÜRGEN ZEVK SAHİBİ 14 - 23 HAZİRAN İNCİR HASSASİYET 24 HAZİRAN HUŞ ESİNLENME 25 HAZİRAN - 04 TEMMUZ ELMA AĞACI AŞK 05 - 14 TEMMUZ ÇAM TİTİZ 15 - 25 TEMMUZ KARAAĞAÇ ASİL 26 TEMMUZ - 04 AĞUSTOS SELVİ SADAKAT 04 - 13 AĞUSTOS KAVAK TATMİNSİZ 14 - 23 AĞUSTOS SEDİR GÜVEN 24 AĞUSTOS - 02 EYLÜL ÇAM TİTİZ 03 - 12 EYLÜL SALKIMSÖĞÜT MELANKOLİ 23 EYLÜL ZEYTİN ERDEM 24 EYLÜL - 03 EKİM FINDIK OLAĞANÜSTÜ 04 - 13 EKİM ÜVEZ HASSASİYET 14 - 23 EKİM AKÇAAĞAÇ ÖZGÜR ZEKA 24 EKİM - 11 KASIM CEVİZ TUTKU 12 - 21 KASIM KESTANE DÜRÜSTLÜK 22 KASIM - 01 ARALIK DİŞBUDAK HIRS 02 - 11 ARALIK GÜRGEN ZEVK SAHİBİ 12 - 21 ARALIK İNCİR HASSASİYET 22 ARALIK KAYIN YARATICILIK ve açıklamalar: daha önce verilmişti.. tekrarlayan kedi ![]() site ![]() ayrıca beni ağacım CEVİZ ![]() şaman sende cevizsin nedir senden çektiğim kıskançlıktan aynı zamanda doğdun yahu ![]()
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() çam çıktım. çağrıştırdıkları çam yarması ve çıradır :D Ayriyetten de titiz olsam bari.. alakası yok.:)nerdee.. Mikro boyutta bakarsan bazı noktalarda titiz denebilir mi bilmiyorum ama ''kıl'' dendiği kesin. Analiz ve puanlama: :)) Uyumlu ilişkileri sever...Evvvet Zıtlaşmalar beni sarmaz :P . E tersi bu oluyor. Dinç ve güçlüdür... Evvet Nasıl rahat edebileceğini bilir... Oo profesörümdür bak Doğal ve hareketli biridir..Doğal evet hareketli sanmam uyuz olsa tamam diyecektim.:) İyi bir partnerdir..E bence de Çok arkadaş delisi değildir.. Azı ve özü iiyidir.. Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner..Alakası yokk, vallaha billaha bak.. Her şeyden kolay vazgeçebilir..Kimden bahsediyorsunuz? kuzum sinirleniyorum burada bak hem konu dağılıyor.. İdeali bulana kadar her şey geçicidir... Aa aa Allah kuru iftiradan saklasın ayol.. Güvenilir ve pratiktir..hah güvenilir evet, pratiklik sanırım evet :) |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: Istanbul
Tesekkür: 408
58 Mesajinıza toplam 408 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Keyifli bir paylaşım...teşekkür ederiz
__________________ Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol ! |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 4
18 Mesajinıza toplam 160 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ÜVEZ - hassasiyet Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak, dikkat çekmeyi seven biridir. Hayata bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı hem de bağımsız olabilir. Zevklidir. Duygusal, hassas, tutkulu ve artistik özellikleri vardır. İyi bir eş olur ama çok zor affeder. ilk defa bu kadar doğru açıklamaya rastladım.. çok hoşmuş sağol:) |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Guest
| ![]() IHLAMUR : ( ŞÜPHE ) Hayatın ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartışmadan nefret eder. Çalışkandır. Tembelliği ve bencilliği hiç sevmez. Streslidir. Yumuşak huylu ve merhametlidir. Arkadaşları için çekinmeden fedakarlık yapar. Becerikli olmasına rağmen bunları değerlendirmesini bilmez. Mızmızdır, kıskanç ama vefalıdır |
![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() KAVAK : ( TATMİNSİZ ) Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir. Arkasının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever. Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır. Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. İyi bir organizatördür. Felsefik takılmayı sever. Ama her durumda ona güvenilebilen biridir. İlişkilerini de çok önemser bu bana azıcık kandırık gibi geldi... ![]()
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() 25 HAZIRAN - 04 TEMMUZ ELMA: ( ASK ) Cazibeli fiziksel olarak dikkat çekici ve etkileyici. Hos bir auraya sahip. Flörtçü ve maceraperest ama hassas ve her zaman asik bir tip. Sevmeye ve sevilmeye merakli. Sadik ve hassas bir es. Cömert. Bilimsel konulara yetenegi var. Bugün için yasar. Hayal gücü yüksek. BEN BEN ![]()
__________________ . Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. Seni Seviyorum Lütfen Beni Affet Özür Dilerim Teşekkür Ederim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
agactan, dustunuz, hangi |
| |
Gizemli Konular ve Astroloji Ağaç Falınız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok teşekür ederimde 18 mayısı bılamadım. yardımcı olurmusunuz? Çok güzel olmuş teşekür ederim. Sevgi ve ışıkla kalın................
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astroloji telkin cd indir izle İstanbul Astroloji nerededir kimdir Astroloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astroloji hipnoz Astroloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astroloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astroloji kuantum düşünce kitap haberi