02-01-2010, 01:36 AM
|
#15 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kova burcu kadını erkeği ben de kovayım başka sitelerden kova yorumlarını okursanız çok farklı şeyler çıkar özünde hepsi aynı kapıya çıkar ama =)) demişsiniz ya yüzeyseldir bence bu yorum daha yüzeysel olmuş demişsiniz soğuk, karşısındakini anlamayan, insanları sevmeyen, kendini düşünen... başka sitelerde de derki; hümanist, tüm insanlığı düşünen...annelik duygusu gelişmemiş?.. yöntemleri, davranışları farklı olabilir ama bu, bu söylemi gerektirmez.
aslına bakarsanız ben de kovayım ama dışarıdan bakan pek bağdaştıramaz yükselenim boğa davranışlarım daha çok boğaya benzer ama düşünce yapım kova sanırım. sert dururum ki kimse kıramasın; soğuk dururum, mesafeli olurum ta ki güvenene kadar; çok yakınlarım tarafından kırıldığımda kendime kızarım. soğuk duruşum kendimi bilmemdendir benim. (herkes için geçerli değildir gerçi ama) kovaya dışarıdan bakıp yorumlamak bence çok eksik kalır, aslında herkes için geçerli bu. farklı davranışın nedeni her zaman senin sandığın değildir, herkes olaylar karşısında aynı tepkileri vermez |
| |