| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa SesliDikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Başkalarının Düşünceleri Önemsememe Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: asi akrep Nickli Üyeden Alıntı ben indiremedim ama açılmıyor :(( Sevgili asi akrep, Sitemizin linki çalışıyor,şimdi kontrol ettim..Sadece "farklı kaydet" demen yeterli..... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Başkalarının Düşünceleri Önemsememe telkin cd indir izle İstanbul Başkalarının Düşünceleri Önemsememe nerededir kimdir Başkalarının Düşünceleri Önemsememe çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Başkalarının Düşünceleri Önemsememe hipnoz Başkalarının Düşünceleri Önemsememe olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Başkalarının Düşünceleri Önemsememe hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Başkalarının Düşünceleri Önemsememe kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #71 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgili asi akrep, Sitemizin linki çalışıyor,şimdi kontrol ettim..Sadece "farklı kaydet" demen yeterli.. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #72 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() mrb yeni tanıştım sitenizle fakat memnun olamadım çünkü istediğim telkinleri indiremiyorum :( yardımcı olursanız sevinirim. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #73 (permalink) | |
Moderator Sultan Oğuz ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() RapidShare Webhosting + Webspace
__________________ ![]() Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! | |
![]() | ![]() |
![]() | #74 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 101
18 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() paylaşım için çok tşkler... |
![]() | ![]() |
![]() | #75 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Paylasımalrınız için teşekkür ederim sizi cok seviyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #76 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 3
3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhabalar yeni üyeyim. Telkinleri açıyorum çocuklarla birlikte dinliyoruz daha doğrusu açık kalıyor biz evdeyiz falan. Bu şekilde bana yararlı olur mu. Çocuklara etkisi ne olur lütfen beni bilgilendirin. Teşekkürler. |
![]() | ![]() |
![]() | #77 (permalink) | |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
yanımıza hoşgeldiniz.. sonuçları paylaşmanızı diliyoruz.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #78 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() bende de aynı etkiler var... | |
![]() | ![]() |
![]() | #79 (permalink) | |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
O yüzden bence bu dalgalanma hissidir.Dinlemeye devam edin derim nacizaNE OLARAK | |
![]() | ![]() |
![]() | #80 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Florya
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Telkinleri ilk dinlediğinizde bilinçaltınızdaki inanç ve tutumlar yer değiştirmektedir. Bilinç - bilinçaltı bir süre uyum problemi gösterebilir,bu bildiğim kadar geçici bir durum. Benzerini ben de yaşadım yaşayanlar da olmuştu. Saygılarımla .. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Başkalarının Düşünceleri Önemsememe Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: asi akrep Nickli Üyeden Alıntı ben indiremedim ama açılmıyor :(( Sevgili asi akrep, Sitemizin linki çalışıyor,şimdi kontrol ettim..Sadece "farklı kaydet" demen yeterli.....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Başkalarının Düşünceleri Önemsememe telkin cd indir izle İstanbul Başkalarının Düşünceleri Önemsememe nerededir kimdir Başkalarının Düşünceleri Önemsememe çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Başkalarının Düşünceleri Önemsememe hipnoz Başkalarının Düşünceleri Önemsememe olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Başkalarının Düşünceleri Önemsememe hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Başkalarının Düşünceleri Önemsememe kuantum düşünce kitap haberi