28-05-2009, 02:23 PM
|
#15 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Konuşurken yutkunmak istemiyorum:( Alıntı: cananbr Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar işin garibi ne biliyormusunuz.Daha önce bu olumsuzluk yoktu.Son birkaç yıldır böyle olmaya başladı.Bu birkaç yıldada çok kötü şeyler yaşadım.Zaman geçtikçe hayatın acıları bende kalıcı izler bırakmaya başladı.Geçen ay bir buçuk ay boyunca gözüm seyirdi doktora gittim stresten dedi.Şimdide 2 yıldır yutkunuyorum samimi olmadığım biriyle konuşurken.Bunu yenemedim göz seyirmem kendiliğinden geçti.Ama bu geçmedi:( | Canan kardeş slm,anladığım kadarıyla , samimi olmadığım kişilerle konuşurken yutkunuyorum diye yazmışsın, buda demek oluyorki sevdiğin ve canciğer olduğun insanlarla konuşurken çok rahatsın,yanii yutkunmuyorsun değilmi?e burdan yola çıkarsak,1.metod olaraktan,yeni tanıdığın insanlarlada rahat olduğunu imgele,2.metod olarakta, 2 yıl önce başlamış ya sorunun hani,anılarını kontrol et ve o zamana kadar olmayan yutkunma probleminin niye o anda birden ortaya çıktığını hatırla,mesela yeni birisiyle, iyi olmadığın bir ruh halinde karşılaşmış ve pot kırmışsındır ,ilerleyen günlerdede bu konuyu düşünmüş derin derin ve off saçmaladım demişsindir,sonrada bu konuyu unutmuuuş ve bilinçaltı şeyisine,yani olumsuzluklar çöplüğüne göndermişsindir,ama göndermekle bitmiyo işte,sen taki yeni biriyle karşılaşıp (biliçaltının koduyla)yutkunma sorunuyla karşılaşıncaya kadar...ee bundan sonrada yutkunma sorununa duygu yoğunluğu yüklemeye başlayarak ,ne zaman yeni birisini görsen,eyvah yine yutkuncam diyerekten yaşamına devam ettin... Bundan sonra şöyle de ,nacizane önerim;yeni birisiyle karşılaştığımda bir kere hazırlıksız yakalandıysam noolmuş yani, herkesin saçmalama lüksü var,yutkundum işte,kime ne ki de,ve şunu ekle ben yeni tanıştığım insanlarla karşılaşsam bile çok rahatım,konuşurken hiç zorlanmıyorum...umarım yardımcı olabilmişimdir sana,kendine iyi bak ve sakın yutkunma
__________________ |
| |