23-05-2009, 12:38 AM
|
#3 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Konuşurken yutkunmak istemiyorum:( muhtemelen benden sonra daha işine yarar tavsiyeler gelecektir ama ben de ille bi fikir beyan etmezsem çatlarım! bence konuşurken aslında yutkunmadığını düşün...ben de kendimi eve kapattığım bir dönemde feci kekeliyordum...ve bunun heyecanlanınca olduğunu düşünüyordum tabi...sonra biraz megolamanca bir yolla çözdüm, şöyle ki; kekeleyeceğimi hissettiğim an, sahnede rolünü oynayan usta bir tiyatrocu olduğumu hayal ettim... sonra rolümün, heyecanını ve diğer tüm duygularını gizlemek, belli etmemek üzerine olduğunu yazdım senaryoma....(sanırım tiyatro eserine senaryo denmezdi, idare et) sonra sonra geçti...ama bak şimdi eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün hemşerim! yeniden kekelemeye başlarsam kulacıklarını çınlatırım... bir tane daha dahiyane yöntemim var bak; bence sal kendini, özgür bırak, amaaannn yutkun gitsin nolcekki?! sen böyle de güzelsin...
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |