Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Beklentileriniz

Uyarılar

Hedefleriniz Neler

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Beklentileriniz Hedefleriniz Neler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız açıkçası ben çocukluğumdan bu zamana kadar sevgilim ve ailem de dahil olmak üzere herkesden çok kolay bi şekilde nefret edebildim başta kendime güvenimi ve sağlam bi karakterimi oluşturduktan sonra ki ilk hedeflerimden birisi bu bunun için hangi scripti dinlemem gerektiğini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Beklentileriniz telkin cd indir izle İstanbul Beklentileriniz nerededir kimdir Beklentileriniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Beklentileriniz hipnoz Beklentileriniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Beklentileriniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Beklentileriniz kuantum düşünce kitap haberi

Hedefleriniz Neler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-03-2008, 01:00 AM   #81 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
54 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matlatari is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hedefleriniz Neler

açıkçası ben çocukluğumdan bu zamana kadar sevgilim ve ailem de dahil olmak üzere herkesden çok kolay bi şekilde nefret edebildim başta kendime güvenimi ve sağlam bi karakterimi oluşturduktan sonra ki ilk hedeflerimden birisi bu bunun için hangi scripti dinlemem gerektiğini bilmiyorum ama şimdiye kadar hep ego güçlendirici ve suçluluk duygusundan kurtulmayı dinledim kendimde küçük de olsa farklar görebiliyorum hayata ve insanlara bakış açımda farklılıklar var bunlardan sonra da sigarayı bırakmak erken ve zinde uyanmak diğer hedeflerim zaten bunları dinledikten sonra geri kalan davranışların ve hayatın size getireceklerinin olumlu yönde değişeceğine inanıyorum bu siteyi bi arkadaşımdan duymuştum zamanında açıkçası pek umursamadım ilk başta ön yargıyla davranıp inanmadım saha sonra tekrar konusu açıldığında da uyku problemim için zinde uyanmayı dinledim 3 ila 4 gün içinde bi fark gördüm ama daha sonra anladım ki bu psikolojik bi şeymiş yani buna kendimi çok inandırdığım için oldu sonra yine eski halime döndüm 2 haftanın ardından bi fark olmadığını görünce de tekrar sitede araştırma yaptım ve öncelikli olarak ego ve suçluluk telkinlerini dinlemem gerektiğini anladım yaklaşık 4. haftadayım ego ve suçluluğu dinliyorum işe yarayacağını biliyorum bu kadar sürede işe yaramadı değil farkları hissedebiliyorum ama benim gibi bi insanın düzelmesinin biraz zaman alacağını da biliyorum şu an insanlarla çok rahat göz temasına giriyorum eskiden kambur yürürdüm ama şimdi omuzlarım bile genişledi sanki dik yürüyebildiğim için konuşmalarım kendimi ifade edişim daha böyle net derdimi anlatmakta bi olaya tepki vermekte zorlanmıyorum hiç tabi zorlandığım şeylerde var mesela baş ağrılarım çoğaldı hiç yaşamadığım bi şeydir hayatım boyunca sonra sinirliyim aşırı derecede bi an oluyo kendimi kaybediyorum ama geçiyo sonra bi de şunu farkettim ki ben çalışırken çok stres yapardım arada sinirleniyorum ama bu stresle çok farklı şeylermiş onu anladım her gün işten çıkma planları yapıyodum ama şu an eskisinden daha da stresli olmam gereken zamanlarda hiç stres yaşamıyorum bu arada sevgilimden de ayrıldım hemde çok sorunlu bi şekilde bunu şu an kaldırabiliyosam bu telkinlerin etkisidir diye düşünüyorum sadece hoşlandığım bi kız arkadaşımdan ayrıldığımda bile baya bi sorun olmuştu benim için ki ayrıldığım sevgilime çok fazla aşıktım hatta ilk defa aşık oldum diyebilirim evlilik planları bile yaptık çok kısa bi süre de yani bu durumda ayrılmak beni ra kadar götürürdü eminim ve şu an acı çeksemde başa çıkabileceğimi ve ileride beni bekleyen bi hayat olduğunu ve karşıma gerçekten bana daha uygun bi insan bulabileceğimi biliyorum güvenle birlikte aşırı derecede yoğun olarak yaşadığım kıskançlık ve sahiplenme duygularımı kontrol edebileceğime inanıyorum yani şu an için hedeflerim tamamen kendi davranışlarım ve duygularımla alakalı ileride zenginlik gibi ücretli telkinleri de edinmeyi planlıyorum acele etmiyorum ama gerçekten çok istiyorum aslında bunların sonucunda tek amacım var kafamın içinde huzur bulacağım bi hayat biliyorum ki buna ulaşabileceğim ve önümde çok uzun bi zaman var bu tip bi hizmette bulunduğunuz için size çok teşekkür ederim gerçekten toplum adına faydalı bi iş yapıyorsunuz umarım herkesde başarılı olur ki olacaktır da ben bile değişiyosam emin olun sizler için çok daha kolay olacak bu ilk mesajım ve biraz doluyum o yüzden herşeyi buraya yazdım alakasız konulara girdim kusura bakmazsanız sevinirim bi de son olarak ( :))) ) zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum yani anlıyorum tabi ki de hiç sıkılmıyorum bu da benim için güzel bi şey tekrar teşekkürler herkese...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 13-03-2008, 01:16 AM   #82 (permalink)
hayalayaz
Guest

sevgili matlatari
ne güzel belirlemişsin hedeflerini, hedefler belirlendimi gerisi kolay gelir insana başarılar diliyorum..uzun yazdığın için sıkılma sen bizim günlüklerimizi görmedin daha herhalde..hepimiz yeri geliyor destanlar yazıyoruz..günlüklerimizde esiyoruz, yağıyoruz, gürlüyoruz, sonrada güneş açıyor..arkadaşlar birbirine destek oluyor böyle zamanlarda..iyi geliyor insana yalnız olmadığını bilmek, hoşgeldin yanımıza, değişmek ve gelişmek istediğin için saygılı sevgiler..
Alt 22-03-2008, 02:45 PM   #83 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
54 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matlatari is an unknown quantity at this point

çok özür dilerim verdiğiniz cevabı siteye pek aşikar olmadığım için görememiştim bayaa da bi zaman geçmiş birazda şans eseri gördüm açıkçası geç de olsa çok teşekkür ederim bu site ve sizlerin sayesinde değişimime inanıyorum ki o mesajı yazdığım günden bu yana çok iyi farklılıklar gördüm kendimde şu an acayip iyi hissediyorum klendimi bi mutluluk hissi yaşıyorum canım oturup beklerken bile sıkılmıyo kendime olan güvenim de çok büyük bir artış var kararlarımı netleştirebiliyorum a nı yaşayabiliyorum vs... yazıcam aslında da çok fazla değişiklik yaşadım :) kısacası çok iyiyim, çok mutluyum ve bunların her geçen gün artacağını biliyorum tekrar çok teşekkürler...
Alt 27-03-2008, 07:32 PM   #84 (permalink)

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nsee is an unknown quantity at this point

çalıştığım işyerimde veya başka bir yerde iyi bir konumda çalışmak istiyorum,
maddi yönden çok rahatlamak her ihtiyacımızı fazlasıyla temin edip başkalarınada yardım etmek istiyorum,
oğullarımın hayırlı iyi huylu iyi bir işe sahip birer birey olmalarını istiyorum,
çok sağlıklı yaşlanmaya dur diyebilecek bir bedene sahip olmak istiyorum,
huzur mutluluk sevgi dolu bir yaşam istiyorum,
ve her olaya gülüp geçmesini öğrenmek ve insanlara sürekli gülümsemek istiyorum,
sizin yardımlarınızla
böyle mutlu huzurlu olurum inşallahhhhh

nsee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-03-2008, 10:38 PM   #85 (permalink)
hayalayaz
Guest

96 96 96 96 96 96 amin ablacığım ..aramızda kal bu isteklerini gerçekleştirebileceğin bir şeyle öğrenebilirsin..yada zaten mutlu ve huzurlu olduktan sonra isteklerin sana kendiliğinden gelir..
Alt 09-05-2008, 12:01 AM   #86 (permalink)

2 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bellythetink is an unknown quantity at this point

bence hedeflerimizi belirlemeden önce kendimize "Ben Kimim" sorusunu sormalıyız ve öncelikle buna tam olarak cevap vermeyi başarabilmeliymişiz tabi bu cevaplar objektif olmalıymış =) bugün izlediğim bir programdan öğrendim, bana danışan herkese öncelikle siz kimsiniz diye sorarım dedi doktor ve bence bir insanın cevaplamakta en çok zorlandığı sorulardan bir tanesidir dedi ve o an bende bunu düşündüm, okadar çok şeyle uğraşıyor hayatın karmaşasında kayboluyoruz ki kendimizle ne kadar az yanlız kalabiliyoruz -düşünsel olarak- ki kendimizden başka herşeyi düşünüyoruz
işte bu soruya cevap verirsek sanırım hedeflerimizin de bu doğrultuda olduğunu ve ya olması gerektiğini farkedeceğiz
hedeflerimi de öncelikle "ben kimim" sorusuna tam olarak cevap verebildikten sonra paylaşacağım =)
bellythetink isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2008, 02:20 AM   #87 (permalink)

Tesekkür: 78
8 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dakini is an unknown quantity at this point

selamlar.uzun zamandır kimseler yazmamış.ben yazayım bari dedim..bugün üye oldum siteye.ve şu anda da telkinleri dinliyorum.hala.biraz sonra yatacam ve dinlemeye devam edicem.sanırım uyanan kadar 10 saati filan geçmiş olur.her neyse..gelelim hedeflere;;;

1-öncelikle şu anki sağlığım bir ömür boyu devam edecek.(aynı şekilde aileminde)
2-biran önce kilo vereceğim(çünkü kısa vadede bana güvenimi kazandıracak tek şey buna bağlı.en azından ben buna çok inandım.bu yüzden ego ve suçluluk telkinlerine 2 hafta sonra bunu ekliycem.umarım bu konuda yanılmıyorumdur.bunada cevap verirseniz sevinirim.)
3-işte...mükemmel bir animasyon film yaptım.programın kurdu oldum.Türkiye'de tekim.buradaki yetersiz olanaklara rağmen ben bunu başardım.ve inanılmaz mutluyum...o kadarki yurtdışında bile gişe rekorları kırdı filmim.ben harikayım ve bi o kadarda mütevazi..
4-bunun getirilerinden sadece kendimde faydalanmıyorum.birçok insana da yardım ediyorum.
5-aslında 3. sıraya da ek olabilirdi.sevgilimle evleniyorum.her sabah uyandığımda yüzümüz birbirine dönük.güzel çocuklarımız var.ve ben hepsini çok seviyorum..
dakini isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2008, 02:28 AM   #88 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar dakini..

hoşgeldin yanımıza..

evet kilo verme telkinini iki ila 3 hafta sonra ekleyebilirsin..
kendine güveni eklemeyi de unutma lütfen..

bu arada şimdiden ertelemetelkini eklemeni tavsiye ederim..
suçluluk metobolizmanı hızlandıracaktır.. kilo telkinini ekleyene kadar kilo vermeye başlarsın zaten ..

bu arada meditasyon bölümümüzde ideal kilo ile ilgili seslendirilmiş meditasyonumuz var..
ilgini çekerse ilave olarak tavsiye ederim..

bilinçaltı çalışmaları yaptığımız bölümümüzede fırsatın oldukça gözat..

kısa sürede hedeflerinin gerçek olması dileklerimle..

sevgiler..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon-b350.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/
Alt 10-06-2008, 11:00 PM   #89 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

Alıntı:
alen Nickli Üyeden Alıntı
20 yaşındayım,30 yaşına geldiğimde yat sahibi oluyorum.o koy senin bu koy benim diyip deli dana gibi geziniyorum.çalışmıyorum ama parada bir yerlerden geliyor işte.:=)

adres teslimi olması lazım nokta atışı ve daha detaylı olursa neden olmasın. super

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2008, 04:11 PM   #90 (permalink)

6 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
xeyn is an unknown quantity at this point

Öncelikle kşisel gelişimimi tamamlamalıyım ondan sonra diğerlerinin çorap söküğü gibi gelecegini tahmin ve umut edıyorum.

kişisel gelişimimi tamamlamak adına
1-Bu siteyi silip sürüyorum.
2-Aksatmadan telkinleri dinlemeye devam edıyorum
3-Öğrenmek üzere hergüne bir konu verıyorum(ilk olarak nlp,eft,meditasyon,olumlu düşünme vs.)
4-Bu yazı cok iyi degerlendiriyorum bir sürü kitap okuyorum.
5-Hem sabırla hem sabırsızlıkla öss sonucunu beklıyorum ona göre hareket edıyorum.
6-Daha sonra kendimi üniversite kapısında psikoloji bölümünün önünde buluyorum.
7-Bu sitenin sahiplerinin yaptığı gibi işimde uzman olduktan sonra insanlara yardım edıyorum ve bundan büyük bir zevk alıyorum.
cok sevdim ben bu hedef belirleme işini ya wave

Bookmarks