18-04-2007, 05:15 PM
|
#26 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi Merhaba Murat, Skorpy, Emel, Etterna, Lalezar, Lerzan, Dost78, Korkunç ve Turgay. Sizlerin bu güzel dileklerinizi, dualarınızı okuyunca duygulandım ve çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim.
Sevgili Korkunç, video seçimin süper olmuş izlerken bende düşüncemde oynadım bebeyle beraber harikaydı
Hepinize kucak dolu sevgi ve mutluluk sunuyorum.
Hayat ve hayatlar her an değişiyor bir şekilde, hayatın güzel sürprizlerinin yanında baharatlı ve hatta acı sürprizleri de oluyor bazen. Sürpriz paketin içinde her ne olursa olsun o paketleri sevgiyle açıp mutlulukla sarmalamak gerekiyormuş bunu da yeni öğrendim . Eskiden biraz hasta olsam moralim sıfır olur isyan bayrağına sarılırdım. Ama bu sefer o kadar ..herşeye rağmen içimde tanımlayamadığım duygular var. İçimde bir sevgi yumağı ve hastalığı yenme azmi. Telkinler her gün bana yeni bir ben keşfettiriyor Atakan Bey’e sonsuz teşekkürler.
Yeni mutluluk tarifim:
Mutlu olmak için sadece nefes almak yeterli…
Sevgiyle ve hoşça kalın…
__________________ TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE... Değişmeyen Tek Şey Değişimdir |
| |