[B]Hepimizde forumun yorgunluğu var...eee hepimiz paylaşımlar yapmış,yorumlar yazmışız ve bi hayli yorulmuşuz...Hepimiz toplanıp biraz kafa dağıtmak maksadıyla pikniğe gitmeye karar verdik...
otobüsü süren bendim ve baya bi hızlı gidiyorduk...........
sonra büyük bi gürültü duyduk....ee tabikide hıza otobüs dayanamamış ve lastik patlamış... ama büyük bi sorun vardı galiba aramızda kimse lastik değiştirmeyi biilmiyordu...
shamnic : Lastiği değiştirene karma vercem...
mustang: bende değiştirene yaptığım tatlıdan vericem...
fakat hiç kimseden tık yok..kimse değiştiremiyordu....uzunca uğraştı herkes ama olmadı....yola yürüyerek devam etmeye karar verdik...az bi zamanda yani yaklaşım 3 saat kadar yürüdükten sonra piknik yerine vardık..
herkes acıkmıştı....hemde çok...herkes birilerinin eline bakıodu....ama büyük bi sorun vardı yemekler otobüste kalmıştı....
hayalayaz: hadi çıkarın yemekleri açlıktan öldük
senemce: evet ya açlıktan öldük..........
pisimbat:hayalayaz sen almayacakmıydın yemekleri.........?
hayalayaz : ben ne alicam yaw.........siz bana demediniz ki........
hayatimdegisdi: foruma gidince hepinizi banlayacam...
Herkes çok susamıştır vee yorulmuştur o sıradaaa dere gözükür
Ben: ya buranın suyu temiz değilse...
kısmen: :evet ya sonra susuzluğumuzu giderelim derken daha beter olmayalım...
hayalayaz: temizdir temizdir içmeye devam edin...
shamnic: sana güveniyoruz tamam içicem bende sudan
birazdaha dolaşmaya karar verdik nede olsa biraz canlanmıştık....
sonra karşımıza çok ilginç bir ev çıktı... hepimizde büyük bi merak vardı..
eve doğru ilerledik herkes birbirine bakıodu kapıyı açma konusunda... bazılarımız cesaret edemediler GİRMEYE.........
eve girmeye karar verdik..............
biz girdik geride kalanlarda endişeyle beklemeye başladı... bekledi bekledi artık hava kararmaya başlamıştı...ama ne ses nede seda vardı....
meğerse sonunda öğrendilerki ki içerde güzel yemekleri görünce onları dışarıda unutmuştuk...
yemekleri yemeye koyulmuşduk.. tabii dışarıda kalanlara haber vermediğimiz için onlar korkuyla bekliodu...sonra
pisimbat dayanamadı ve pencereden bakalım ya bişey olduysa der veee
pencerenin önüne gelirler aaaa bide ne görsünler biz içeride güzelim yemekleri bulmuş yiyoruz…. Tabii dışarıda kalanlar buna kızar ee tabi rahat durmazlar ve bir plan yaparlar senemceyi cadı kılığına sokup içeri yollarlar
Cadıyı gören biz korkudan hemen kendimizi dışarı atarız ve oda neee dısardakiler bize bakıp gülmeye başlarlar sonra olayı anlarız ve hep beraber içeri girip güzel yemekleri silip süpürürüüüüüz sonra bir güzel aktivitemizin daha sonuna gelirizzzz
(amatör işi umarım beğenirsinis :D)