| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bilgisayardan kurtulamıyorumBağımlılıklar ve Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı Bilgisayardan kurtulamıyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba.yazım biraz uzun olacak sanırım fakat anlayamadığım şeyler yapıyorum.lütfen yardım edin. ben bu sene 12. sınıfa geçtim.başarılı bir öğrenciyim bu sene çok çalıştım ve yazın kendimi ödüllendirmeye karar verdim.Güya ilk 3 hafta istediğim gibi bilgisayar oynayacak sonra normal çalışmama devam ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı telkin cd indir izle İstanbul Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı nerededir kimdir Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı hipnoz Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tesekkür: 14
10 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba.yazım biraz uzun olacak sanırım fakat anlayamadığım şeyler yapıyorum.lütfen yardım edin. ben bu sene 12. sınıfa geçtim.başarılı bir öğrenciyim bu sene çok çalıştım ve yazın kendimi ödüllendirmeye karar verdim.Güya ilk 3 hafta istediğim gibi bilgisayar oynayacak sonra normal çalışmama devam edecektim.Oyun bağımlılığım yoktur aslında.1 haftada oyunlardan sıkıldım.fakat internet ve yabancı dizi bağımlılığından kurtulamadım.şöyle bir sorun varki: - ben bir forum sitesine bağlandım çok vakit harcıyorum o sitede.ve ilginç olan şu ki o sitenin diğer üyeleriyle siyasi ve dini anlamda fikir ayrılığına düşüyorum.ve pek de sevdiğim bi ortam değil.fakat bağımlılık yaptı.beni oraya çeken şeyi bilmiyorum. birde şöyle bir sorunum var: -ben bilgisayarımdan yabancı diziler izliyorum.ilk başlarda güzel geliyordu fakat artık tat alamıyorum.hiç sevmesemde izliyorum.ders çalışacakken aklıma geliyor ve izlemek istiyorum.fakat anlamıyorum ben o diziden nefret ediyorum. bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim yardım edin lütfen
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hafif , orta ve ağır yöntemler sunuyorum sana . ağır : bilgisayarın fişini çek ver annene saklasın . anne yalvarsam , ağlasam da verme de . bir süre sonra yokluğuna alışırsın . orta : forumdan kendini banlat . hafif : bilgisayar hep açık kalsın , ders çalış arada bir göz at foruma gel . ama bu pek işe yarayacak bir yol değil . |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
10 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hafif ve orta yöntemleri denedim.Ve bilgisayarı gün içinde kullanmam gerekiyor.Gerekli şeylerde yapıyorum. Kurtulamayacak mıyım bu şeyden ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Şehr-i şirin
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ertelemeyi bırak telkiinini dinledin mi bilmiyorum ben bi ara binlemiştim gerçekten faydasını gördüm
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2012 Bulunduğu yer: Etliekmek Şehri
Tesekkür: 298
82 Mesajinıza toplam 173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Ne tesadüftür ki ben de senin gibi 12. sınıfta geçtim ancak başarılı değilim. ![]() Matematiği 2 düşürdüğüm çevrem tarafından gözlemlenememiştir. Oyun bağımlılığının olduğunu söylesen bilgisayarına GTA 4'ü kur diyecektim. Çünkü 4 DVD'lik oyunu bilgisayara yükleyince bilgisayara balyozla girişmişsin gibi bir etki yaratıyor. Sonunda oyun bilgisayarı öyle kasıyor ki PC oyunlarına lanetler yağdırıp bir daha elini oyunlara sürmüyorsun. Ki bu da bir çözümdür zaten. ![]() Yabancı dizi bağımlılığın mı var? Muhtemelen The Big Bang Theory'i izliyorsundur. Ama bu bizim için bir sorun mu? Tabii ki hayır!! Mor ve Ötesi'nin kliplerini indir. 45 dk. Sheldon Cooper'ı göreceğine 5 dk. Harun Tekin'i görürsün. Ki bu da hemen hemen aynı şey zaten. ![]() Evet bu iğrenç esprileri bir kenara bırakırsak sana ve dolayısıyla da bana şaka gibi gelecek bir şey söyleyeyim mi? YGS yaklaşıyor hafız! Çalışma moduna girmeliyiz. Mademki forum sitesinde görüşlerini adam akıllı paylaşacağın bir ortam yok o zaman çık o siteden. Onun yerine kendi görüşlerinle paralel olan kitapları oku, Dostoyevski'yi oku, Niçe'yi oku. Kitap okumaktan sıkılırsan, sessiz bir odaya geç, piyano ya da tambur sesi aç öyle oku. Çok iyi motive ediyor. O paragraf sorularını düşünürsek kitap da okumamız lazım moruk ![]() Diziler için de diyebilirim ki, özgür iraden var, aptal değilsin. Haftada bir gün seç, örneğin cuma akşamları, istediğin diziyi o zaman izle. Zaten yabancı diziler fazla uzun sürmez bizim diziler gibi. (bkz. yerli dizi yersiz uzun) Tat alamıyorsan bırak yabancıyı Trt'de cillop gibi Leyla ile Mecnun var onu izle ![]() Hadi ne duruyorsun? Git o foruma ve admini deli et. Ki seni banlasın ![]()
__________________ Dünyada görmek istediğin değişimin bir parçası ol. Michael Sikkofield | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hey YGS ye hazırlanan genç arkadaşlarım. Kesinlikle okuma hızını ve dahilinde anlama hızını geliştirmelisiniz. Ben de bu yıl ki türkçe kısmını evde meraktan çözdüm ki türkçem iyidir. Ama hem çok vakit aldı ki hızlı okurum hem de çok açık değildi anlamı yedirip sormuşlardı paragraf sorularını falan. Sonuç yapılır imkansız değil. Tabi soruları uzaydan getirmiyorlar. Aklıma gelmişken söyliyim dedim. Kolay gelsin.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2012
Tesekkür: 1
148 Mesajinıza toplam 298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() baştan söylesenize ygs ye çalıştığınızı oturun beyler bilgisayar başında :) :D işte rakipleriniz sizin için böyle düşünüp ders çalışırken siz arka planda kalacaksınız ! bu yüzden bırakın , bilgisayar cidden boş , dışarıdaki bir ağaç sanallıktan daha hoş emin ol böyle . ygs ye çalışırken lys yi ihmal etmeyin , çok çok kötü olur . |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() teşekkürler.banlanma kararı aldım :) |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Böyle bir şeye hayırlı olsun denir mi? Denir. Daha neler görecez şu hayatta. Şimdi sınav için çalışma planını yaptın mı bakalım?
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Bağımlılıklar ve Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı Bilgisayardan kurtulamıyorum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba.yazım biraz uzun olacak sanırım fakat anlayamadığım şeyler yapıyorum.lütfen yardım edin. ben bu sene 12. sınıfa geçtim.başarılı bir öğrenciyim bu sene çok çalıştım ve yazın kendimi ödüllendirmeye karar verdim.Güya ilk 3 hafta istediğim gibi bilgisayar oynayacak sonra normal çalışmama devam ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı telkin cd indir izle İstanbul Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı nerededir kimdir Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı hipnoz Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilgisayar ve İnternet Bağımlılığı kuantum düşünce kitap haberi