10-08-2012, 10:45 PM
|
#5 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 298
82 Mesajinıza toplam 173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bilgisayardan kurtulamıyorum Alıntı: aghd Nickli Üyeden Alıntı
ben bu sene 12. sınıfa geçtim.başarılı bir öğrenciyim bu sene çok çalıştım ve yazın kendimi ödüllendirmeye karar verdim.Güya ilk 3 hafta istediğim gibi bilgisayar oynayacak sonra normal çalışmama devam edecektim.Oyun bağımlılığım yoktur aslında.1 haftada oyunlardan sıkıldım.fakat internet ve yabancı dizi bağımlılığından kurtulamadım. | Allah'ın selamı üzerine olsun ey muhterem,
Ne tesadüftür ki ben de senin gibi 12. sınıfta geçtim ancak başarılı değilim.
Matematiği 2 düşürdüğüm çevrem tarafından gözlemlenememiştir.
Oyun bağımlılığının olduğunu söylesen bilgisayarına GTA 4'ü kur diyecektim. Çünkü 4 DVD'lik oyunu bilgisayara yükleyince bilgisayara balyozla girişmişsin gibi bir etki yaratıyor. Sonunda oyun bilgisayarı öyle kasıyor ki PC oyunlarına lanetler yağdırıp bir daha elini oyunlara sürmüyorsun. Ki bu da bir çözümdür zaten.
Yabancı dizi bağımlılığın mı var? Muhtemelen The Big Bang Theory'i izliyorsundur. Ama bu bizim için bir sorun mu?
Tabii ki hayır!!
Mor ve Ötesi'nin kliplerini indir. 45 dk. Sheldon Cooper'ı göreceğine 5 dk. Harun Tekin'i görürsün. Ki bu da hemen hemen aynı şey zaten.
Evet bu iğrenç esprileri bir kenara bırakırsak sana ve dolayısıyla da bana şaka gibi gelecek bir şey söyleyeyim mi?
YGS yaklaşıyor hafız!
Çalışma moduna girmeliyiz. Mademki forum sitesinde görüşlerini adam akıllı paylaşacağın bir ortam yok o zaman çık o siteden. Onun yerine kendi görüşlerinle paralel olan kitapları oku, Dostoyevski'yi oku, Niçe'yi oku. Kitap okumaktan sıkılırsan, sessiz bir odaya geç, piyano ya da tambur sesi aç öyle oku. Çok iyi motive ediyor. O paragraf sorularını düşünürsek kitap da okumamız lazım moruk
Diziler için de diyebilirim ki, özgür iraden var, aptal değilsin. Haftada bir gün seç, örneğin cuma akşamları, istediğin diziyi o zaman izle. Zaten yabancı diziler fazla uzun sürmez bizim diziler gibi. (bkz. yerli dizi yersiz uzun) Tat alamıyorsan bırak yabancıyı Trt'de cillop gibi Leyla ile Mecnun var onu izle Alıntı: bumbada Nickli Üyeden Alıntı
orta : forumdan kendini banlat . | Hadi ne duruyorsun? Git o foruma ve admini deli et. Ki seni banlasın
__________________ Dünyada görmek istediğin değişimin bir parçası ol. Michael Sikkofield |
| |