![]() |
ALKOL ALINCA BİLİNÇALTIMIZDA AÇIĞA ÇIKANLAR DOĞRU MUDUR Arkadaşlar malum dün gecenin etkisiyle 2 kadeh şarap içtim.ve bilinçaltımdan müthiş mesajlar aldım neyi net istediğim neyi istemediğim kimi gerçekten sevdiğim kimi sevmediğim vb. sizce bu alkollüyken gelen sesler,bilinçaltımızı çözme konusunda verdiği mesajlar doğru mudur acaba yani o bizim gerçek halimiz midir çok merak ettim bunu?kötü bir şeyi iyiye çevirme yolu denir buna:) |
Cevap: ALKOL ALINCA BİLİNÇALTIMIZDA AÇIĞA ÇIKANLAR DOĞRU MUDUR bence mantıklı insanlar bi sinirliyken bide alkolluyken gerçek kişiliğine dönüyor içinden gecenleri oldugu gibi söylie bilior normal zamanda aman onu kırmiiim aman bu hassas die die içine attıgı şeyleri ona cok sinirlendiğinde sen bölebölesn diebiliosa buda gayet normal :) |
Cevap: ALKOL ALINCA BİLİNÇALTIMIZDA AÇIĞA ÇIKANLAR DOĞRU MUDUR o zaman napıomusuz hergün içioruz:) |
Cevap: ALKOL ALINCA BİLİNÇALTIMIZDA AÇIĞA ÇIKANLAR DOĞRU MUDUR :)evet maalesef öyle bir sonuç çıkıyor gibi oluyor.Atakan bey atacaka bizi yani arar ara denesek olur mu:) |
Cevap: ALKOL ALINCA BİLİNÇALTIMIZDA AÇIĞA ÇIKANLAR DOĞRU MUDUR ben 365 gunun en az 300de içiorm zaten de 3. senem hala atmadı saolsun :) |
Cevap: ALKOL ALINCA BİLİNÇALTIMIZDA AÇIĞA ÇIKANLAR DOĞRU MUDUR ooo o da çokmuş aman iş alkolikliğe varmasın sonra uğraşmak zor.sağlığınıza yazık okadar içmeyin bence. atakan bey sizi atmamış da kişisel gelişim yerinde alkol faydalıdır hem bilinçaltı temizliğine de yarıyor dersek belki atabilir:)üyeler sapıttı değişik değişik taktikler buluyorlar bilinci getircez derken diye:) |
Cevap: ALKOL ALINCA BİLİNÇALTIMIZDA AÇIĞA ÇIKANLAR DOĞRU MUDUR sonuca ulasmak önemlidir kimisi doğru yoldan kimisi yalnıs o kişinin secimi asıl olan doğruyu bulmaktır ama :) |
Cevap: ALKOL ALINCA BİLİNÇALTIMIZDA AÇIĞA ÇIKANLAR DOĞRU MUDUR Alkol aldığımızda aklımızdan geçenleri daha net söyleriz ve sinirli olduğumuzda da söyleyebiliriz.Bu demek değildirki sarhoşken gerçek kişiliğimize bürünürüz.Sadece kendimizi daha net ifade ederiz.Önümüzde bir set olmadığını düşünürüz bilinç altı bence serbest kalıyor.Birisine birşey söyleyeceğimiz zaman bilinç altı bize müthiş oyunlar oynar söylesem mi söylemesem mi söylesem şöyle olur söylemesem ne kaybederim cevabı ne olur ? vs...Bence alkollü olduğumuz zaman bilinç altının oyunundan kurtuluruz.Sinirliyken zaten bilinç altı yine oyun oynar bir sürü şey söyletebilir bize.Bunu yapmamızın sebebide bilincimizi yitirmemizdir.Benim görüşüm bu... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 PM. |