29-05-2008, 08:59 PM
|
#42 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm Alıntı: kamil5 Nickli Üyeden Alıntı
anlıyorum ama neden 2 sini birleştirerek gelişmeyi denemiyoeuz?? | Bunu denemediğimizi,ikisini birleştirmediğimizi veya asla birleştirilemeyeceğini kimse söylemedi ki.Bunu birleştirerek de uygulayan muhakkak vardır,sadece tezahürü kullanarak da uygulayanlar vardır.(Kendi adıma)beni en doğru,en sade,hatta en kısa yoldan isteğime,tezahür ettiğim şeye ulaştırabilecek,bana uyan,soru işareti barındırmayan neyse ben onu uygularım.Birleştiririm ama birleştirmeyene neden diye sormam kendi seçimleri onu bağlar.Birleştirmem tek olarak kullanırım,birleştirene vay efendim yanlış yapıyosun bu böyle olmaz demem kendi seçimidir yine onu bağlar.
Burada anlatılmak istenen şey şartın olmadığıdır.İlla söyle yap böyle yap denmesinin gerekmediğidir.Herkesin dini kendineyse,özeliyse bunun bu forumda da bu şekilde kalmasıdır.Din,ırk,mezhep ayrıcalığı olmadan rahatça ve huzurlu bir ortam yaratılmış bu forumda ve bizlerden istenen tek şey buna saygı duymamızdır,buna göre davranmamızdır.
Bu siteye girerken forum kuralları başlığı altında bizi zorlamayacak,aksine tartışma ortamı yaratılmadan,bütünlüğü bozmayacak şekilde davranılması için bazı kurallar konulmuş.Bunlara uymak eminim ki zor değildir.
Sevgiler..
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |