Sevgili cent yukardaki yazıyı yazarken senin ne şartlarla bizimle birşeyler paylaşma gayretini öğrenince inan az bile yazmışım dedim kendi kendime
bu kadar yoğunlukta bizlerede zaman ayırdığın için teşekkürler....
Bu secret kitabını tesadüfen bir alış veriş merkezinde gezerken görüp aldım (sır ve gizeme )karşı aşırı ilgim olduğundan kitap bana resmen saldırdı raftan daha sonraları okuduktan sonra çok etkilendim ruhsal güçlere ilgim önceleri vardı ama bişeyler yerine tam oturmamıştı kitaptan sonra bişeyler yerine oturdu bu sefer uygulamada eksiklik kaldı onuda çk şükür senin ve sizlerin yardımlarıyla aşacağız İnşallah
Daha sonraları daha çok araştırmalar ve kitaplar okudum ve inan okuduğum kitapların ortak noktaları hep aynı senindedediğin gibi (esazında büyüklerimizin ögretilerini bir araya toplasak ne çekim
yasaları kolaylıkları varda bakma ) daha önceleri bilinen bir şey zaten en son okuduğum kitapta mevlanadan bu secretle uyuşan bir çok örnek vermiş .ve tüm maddelerin temelinin enerji,titreşimle alakalı olduğundan bahsediliyor.örneğin bir insanın vücut bütünlüğünün bile muazzam bir enerjiyle varlık sürmekte (Durağan görünen bedenlerimizin temeli, ışık hızında yaşanan dalga akışlarıdır.
) kuantum fiziğiyle tanımlanmaya çalışılıyor. Şimdi ben kıt bilgimle bişeyler anlatmaya çalışsamda sizler daha ileri seviyedeki üstadlarımız anlamıssınızdır.
ama sizlerin ışınızda bu işi bizde çözeceğimize ben inanıyorum ama dediğim gibi konu hakkında çok bilgimin olmamasından dolayı sadece sizlerin yazınızı okumakla yetiniyorum ve yazılarınıza siteye katkıda bulunamamak sadece okuyup çıkmak biraz bende vicdan azabımı desem ona benzer bişeyler yapıyor
aktif olamamak yani. Ama konu hakkında olmasada anladığım konuda bişeyler yaparak siteye katkıda bulunmak istedim mesela rapidle başı beleda olanlar için bir upload sitesi kurmak gibi gerekli dosyaları buldum sadece uygun bir siteye yüklemek kaldı onuda bi kaç gün içinde hallecem ..
Konuyu nereden nereye getirdim. şimdilik bu kadar yeter galiba iyiyce batmadan yazıma son verirken emeği geçen herkese teşekkürler..Aklıma gelmişken şunuda yazayım...Bir şey değişince Her şey değişirmiş.. Bu siteyi bulunca değişim başladı hayatım değişti .Değişmeyecek tek şey değişim olacak galiba..Sevgiyle kalın