| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 2. bölümGizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 2. bölüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bana secret olsun bu olsun hepsinin amacı sanki insanla dalga geçmekmiş gibi geliyor malesef ve bu çok sinirimi bozuyor ilk önce böle hissetmemişti ama daha sonra kendimle dalga geçtiğimi anladım ve bu insanı çok üzüyo bunu istemeyerek yazıyorum k.bakmayın ama ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bana secret olsun bu olsun hepsinin amacı sanki insanla dalga geçmekmiş gibi geliyor malesef ve bu çok sinirimi bozuyor ilk önce böle hissetmemişti ama daha sonra kendimle dalga geçtiğimi anladım ve bu insanı çok üzüyo bunu istemeyerek yazıyorum k.bakmayın ama öle düşünüyorum...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sevgili unknown cum hepimiz düşüncelerimizde kendimiz için haklıyız.. ![]() madem ki böyle düşünüyorsun.. elbette sen de haklısın.. bu güne kadar alıntı yaptığım ya da kendi yazdığım makalelerimde uygulayıp inandıklarımı ve en önemlisi sonuç aldıklarımı paylaştım.. güzel düşünmek.. şükretmek.. güzel hayaller kurmak.. affetmek.. özgür bırakmak.. yaratıcı enerjiye güvenmek.. boş boş durmak yerine.. ya da oyun oynamak .. dilek kutusu hazırlamak.. hayal panosu yapmak.. eğer tüm bunlar dalga geçmekse ben dalaga geçmeyi seçtim hayatla :) her birimizi yaptığımız ne mutlu ediyorsa.. başarıya güzel olana adım attırıyorsa onu yapmaya devam edelim.. her yeni günle güzellikleri deneyimlemen dileklerimle.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Guest
| ![]() süper bir paylaşım olmuş bir solukta okudum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #24 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() üzüldüğüm sey de zaten bu çünkü bende bir zamanlar senin yaptığını yapıyordum senin ne demek istediğimi anlıyorum teşekkürler |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Walhalla
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Merhaba arkadaşlar olumlamaların faydalarını her geçen gün artarak görüyorum. Yeniden hissetmek çoook güzel (yeniden çocuk olmak gibi :)) . Sevgili Shamanic ilk bölümün link ine tıkladığımda ana sayfaya dönüyorum. kontrol edersen sevinirim (ilk bölümü çekim yasasından bildiğim kadarıyla kafamda güzel bir yere yerleştirdim ama orjinalini de görsem iyi olurdu :)) Yazı için teşekürler. |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Walhalla
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) | |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 2. bölüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bana secret olsun bu olsun hepsinin amacı sanki insanla dalga geçmekmiş gibi geliyor malesef ve bu çok sinirimi bozuyor ilk önce böle hissetmemişti ama daha sonra kendimle dalga geçtiğimi anladım ve bu insanı çok üzüyo bunu istemeyerek yazıyorum k.bakmayın ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi