| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sigarasız günlerSigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? sigarasız günler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? telkin cd indir izle İstanbul Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? nerededir kimdir Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? hipnoz Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #52 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ah ah isterse vücuduma maximum seviyede siyanüroksit versin ben hala içiorum şikayetçi değilim
__________________ http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg |
![]() | ![]() |
![]() | #53 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() PSİKO umarım sigara içmeyi benim kadar sevmessin.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #54 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ozur dilerim arkadaslar ama ben hala insanlar nasil tiryaki oluyorlar anlamiyorum.ben de sigara iciyorum ama iceyim dersem yani ben mi onu yoneticem sigara mi beni yoneticek. yani su sigara paketimi bana hukmedicek ne garip ya
__________________ su.21 |
![]() | ![]() |
![]() | #55 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() benimki bi istek şuanki ruh halimi beynimi uyutarak hatta çoğu nöronunu öldürerek unutmaya çalışıorum içindeki çoğu kimyasal maddeler beynimdeki biokimyasal olayları yavaşlatıcı hatta durdurucu etkisi olan maddeler bunları bile bile içiorum ama azalttım hocamın sayesinde ![]()
__________________ http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg |
![]() | ![]() |
![]() | #56 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
32 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hay allah bu sitede hep the secret ten bahsediliyor ama onu uygulayan cok az kisi var ![]() ![]() iste burdan the secreti seyret ve artik hem sigarayi hemde negatif dusunceleri terket ,tamam mi psikoooo :) ![]()
__________________ Değişim bir kumardır, ama hiçbirşey yapmamak da öyle. Arthur B. Dougall |
![]() | ![]() |
![]() | #57 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
60 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() herkese selamlar.bugle aradasim sana 2 kee selam ![]() ![]()
__________________ Başarılı bir kurtuluşun göstergesi problemlerin olup olmadığı değil, problemlerin geçen senekilerin aynısı olup olmadığıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #58 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
54 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Tebrikler Nil tamamen bıraktığın için. Bende bırakma çalışmaları yapıyordum ve senin yazılarını daha önceden okumuştum. Hatta bende bişiyler yazmıştım ama silindi sanırım neyse. Ben daha yeniyim bir ay olmadı ama zor geliyor bana sanki. Canım istemiyor ama pisikolojik olarak engel de olamıyorum içme dürtüsüne. İşte burda böyle başetmeye çalışıyorum, okuyarak, telkinleri dinleyerek. saolsun arkadaşlar da yardımcı oluyorlar. Seni tebrik ederim ve inşallah sağlıklı bebeğine de biran önce kavuşmanı dilerim :) Bu arada şu "sigarayı bırakmanın en kolay yolu" allan Carr'ın kitabını okuyorum. Kitap cidden güzel ve mantıklı. Tavsiye derim. Sigarayı bırkamak isteyen herkese acil şifalar dilerim :P Bu arada Sumbul sen de kendini kandırma. Eğer canın sigara içmek istiyorsa herhangi bir zaman ve bunu düşünmeden gidip yapıyorsan, hafta bir gün bile içiyor olsan bağımlısındır. Bağımlılık içtiğin sigara sayısı yada içme aralıklarıyla alakalı değildir. Bağımlılık senin sigara içiyor olmanla alakalıdır. Eğer içiyorsan ayda bir de içsen; o sigarayı bitirebiliyor ve iğrenmeden içebiliyosan bağımlısındır. Sigara içen herkes sigara bağımlısıdır. Amaç bu bağımlılıktan kurtulmaktır. Tabii konuşmak kolay bi de yap değil mi :P İnşallah bende kurtulacağım tamamen :) |
![]() | ![]() |
![]() | #59 (permalink) |
Guest
| ![]() Sigarala savaşanlarla savaşma derneği kuracağım ben :) |
![]() |
![]() | #60 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
60 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Başarılı bir kurtuluşun göstergesi problemlerin olup olmadığı değil, problemlerin geçen senekilerin aynısı olup olmadığıdır. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? sigarasız günler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? telkin cd indir izle İstanbul Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? nerededir kimdir Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? hipnoz Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bıraktıktan Sonra Neler Değişti? kuantum düşünce kitap haberi