Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Birebir Kişisel Gelişim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/birebir-kisisel-gelisim/)
-   -   Yaşam koçu arıyorum (Tavsiye?) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/birebir-kisisel-gelisim/620042-yasam-kocu-ariyorum-tavsiye.html)

yaşamkoçu35 04-02-2014 02:09 AM

Cevap: Yaşam koçu arıyorum (Tavsiye?)

İzmir'de yaşayan ve yaşam koçuna ihtiyaç duyan arkadaşlarım bana mesaj atabilirsiniz.Unutmayın ki her şey farkındalıkla başlar hepimiz birer mucizeyiz önemli olan bunun farkına varmaktır.Yaşam koçu bu devrede işe girer.Koçluk insanları hayatlarında değişim yaratmak amacıyla potansiyellerini keşfederek yol almalarını yardım eder.Başarısızlık diye bir şey yoktur....

arise 05-03-2014 10:49 AM

Mete Maraş öneririm araştırın derim sevgiler

Güllügo 18-11-2014 05:08 PM

Alıntı:

arise Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 849266)
Mete Maraş öneririm araştırın derim sevgiler

Teşekkürler ben de bakacağım. :)

heromaster 18-11-2014 09:42 PM

Bülent gardiyanoğlu

hayatimdegisti 18-11-2014 11:34 PM

Ayni zamanda benim koçluk aldığım Ayşegül Demirel'i öneririm Ayşegül Demirel

Güllügo 19-11-2014 10:40 AM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 852393)
Ayni zamanda benim koçluk aldığım Ayşegül Demirel'i öneririm Ayşegül Demirel

Bu bayan internet üzerinde de oldukça tanınan birisiydi.

bircanim 13-09-2018 08:35 AM

Merhaba, konuyu görüp yazmak istedim. Ben de koçluk almış biri olarak hayatıma güzel bir noktada, ilişki, iş ve çevremle olan iletişimim inanılmaz değişlik gördüm. Burcu Yolal Profesyonel bir koçtur. Ankara`da kendisi. Sirius Koçluk hizmetleri veriyor. Bizim tanışmamız arkadaşımın tavsiyesi ile oldu. O çok memnun kalmıştı ben de motivasyonum, hayat enerjim düşük olduğu için istedim. Başladık. Bugün sadece motivasyon değil ilişkilerimde de çok büyük değişimler yaşadım yani olumlu yönde devam etti herşey. Yaklaşık 3 görüşmemiz oldu ve yakınlarda yine hedeflerim için çalışma yapmak istiyorum. Benin tavsiyem iyi ve kaliteli hizmet almak isterseniz Burcu Hanım çok etkili çalışır, takipçi ve disiplinlidir.

thelovely 26-10-2018 04:44 PM

Benim de çevremde de çok memnun kaldığımız yaşam koçumuzu önerebilirim. Ankara'da yaşıyorsanız Fatma Hanım pişman olmayacağınız bir danışman. İsteyen olursa iletişim bilgilerini paylaşabilirim. s456

kamiltuncer 05-02-2020 12:15 AM

ankara da benim yaşam koçumda var
biber hapı
lida
fx15
reductol
cherry handle

jaimemiamor 23-04-2022 11:26 PM

Merhaba yeshappy;
Ben yaşam koçluğu, theta healing, regresyon,nefes terapi seansları vermekteyim. Seanslarımı online yapıyorum. Yazdıklarından anladığım kadarıyla hedefinde net değilsin. Netleşmeye ihtiyacın var. Bunun için öncelikle bütünsel yaşam koçluğu tekniğiyle hedefini belirledikten sonra bu yolda önüne çıkan bilinçaltı engelleri Theta healing, regresyon ve nefes teknikleriyle komin bir şekilde çözebiliriz.Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 PM.