Özellikle günlük yaşamımızda farkında olmadan dinlediğimiz müzikler subliminal etki yapiyor.
Siz dinlemeseniz bile diğer bir odadan gelen müzik sesi etkileyebiliyor.
Bu bölümde hangi müzik sözleri ne gibi etkileri olabilir nelere dikkat etmeliyiz ekleyelim.
Ayrıca ileride bu bölümde toplanan içeriklerle ilgili bir video hazirlanip facebook da 700.000 ve 3000.000 üyeli iki video grubunda yayinlatacağiz.Söz yazarlarına olumsuz içerikli söz yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin diye mesaj vereceğiz.Kısa sürede facebook da yayınlanacak bu video ile mesajımız yerine ulaşacaktır.
Video da neler olabilir video hazirlanmasi konusunda kimler katkıda bulunabilir fikirlerinizi bekliyoruz.
Benim tespit ettiğim müzikler bunlar.Sizler de tespit ettiğiniz olumsuz içerikli müzikleri ekleyiniz.
Depresyondayım,Unutuldum ,Aldatıldım çok mutsuzum...Bu şarkı her ne kadar şu ara gündemde olmasa bile bilinçaltına etki yapar aman dikkat..
Mutsuzuumm mutsuzum geceler uykusuzummmm
Milyonlara mutsuzluk mesajı veriyor oldukça başarılı ve direk bir şekilde telkini vermiş.
Özellikle uyku sorunu ve depresif hissediyorsanız bu müziğe dikkat edin.Çıkar çıkmaz kapayın...
Sil baştan başlamak lazım bazen...Her şeyi unutmaakkk...Aslında unutmak kötü şeyler için iyi olsa da özellikle öğrenciler için pek önerilmeyecek bir müzik türü.En çok da öğrenciler dinliyor.
Not:30 Aralığa kadar bu konuya sözleri ekleyiniz.Videomuz 30 aralıkta hazır olacak ve facebook ta 700.000 +300.000 üyeli 2 fan sayfasında yayınlanacaktır.Bu demek oluyor ki bir haftada videomuz yayilmiş olacak.