| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyasıHayatım Değişti Kafesi ve Bu müziklere dikkat Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: NOT : Kabul ettiğimiz önermeler bizim sözde gerçekliğimizi oluşturuyor.ÖNERME-ONAYLAMA-GERÇEKLEŞME Aklıma gelen "Kendi önermelerini kendin seç, harekete geç" Alıntı: Vampir bunlar vampir......... Enerji vampirleri. Bizim bilinçaltımıza kastı olan müziğe bende karşıyım. Bu yüzdendir ki Türkçe müzik dinlemem, yabancı müzikteki canlandırıcı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bu müziklere dikkat telkin cd indir izle İstanbul Bu müziklere dikkat nerededir kimdir Bu müziklere dikkat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bu müziklere dikkat hipnoz Bu müziklere dikkat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bu müziklere dikkat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bu müziklere dikkat kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 10
8 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
Kesinlikle çok haklısınız. Hayat bilgisi, sosyal bilgiler, coğrafya derslerinin yanında bir de okullarda felsefe eğitimini koymaları gerekiyor en başta. Videoyu büyük bir heyecanla bekliyorum..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Vay benim halime! Acilen meslek değiştirmem lazım benim! ![]() Bilimum acı, ayrılık ve gözyaşı yüklü şarkılar isteniyor her gün benden :) Hele Sil Baştan... Bütünlediler beni o şarkıyla dinleyicilerim... Yoksa bu yüzden mi habire sil baştan yapıyorum ben?! ![]() ![]() ![]()
__________________ Sevgiyle ve güvenle... :) |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
Guest
| ![]() Sesinizi dinlemek isterdim, çok güzel olduğunu umuyorum :) |
![]() |
![]() | #44 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
__________________ Sevgiyle ve güvenle... :) |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() şöyle bir düşündüm de olumlu içerikli müzik pek yokmuş benim literatürümde... işin aslı arabesk dinlemeye ve söylemeye başladıktan sonra hayatımda olumlu yönde değişimler başladı ![]()
__________________ ![]() Karnımı besliyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) | |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
o şarkı çok güzel ve sil baştan başla diyen bir şarkı çok güzel ve olumlu şarkılardan biri aslında.....bazen diyor ama.. ![]()
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bende katılıyorum.Artık sözlü müzik dinlemiyorum telefonumdan bilgisayarımdan hepsini temizledim.Bugün kulağıma ilişti bir şarkı sözü adı aşk sonu yok vs vs.Gerçekten insanların düşüncelerini hayatlarını sinsice etkilediğine inanıyorum bu şarkıların.Sözlü şarkı dinlemeye son,bir hafta oldu alıştım artık enstrümantal müzik dinlemeye.. ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 63
31 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
AYNEN!bende aynı habire kendi kendime neden hep sil baştan yapıyorum deyip sorardım kendi kendime?! bu arada belki garip bulacaksınız ama orhan gencebayın üzülme diye bir şarkısı sibel can'la düet yaptığı içinde olumsuz mesaj yoktur ben kefilim =) ve tabiki klasik bir tsm şarkısı ama bence çok motive edici bir şarkı;ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına =) şarkının hepsini tam dinleyince ne demek istediğimi daha iyi anlayacağınızı umuyorum =)) | |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 63
31 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ayrıca bu kampanya ya bende katılıyorum. . .ve bu konuda vazgeçemediğim üç grup var incesaz ezginin günlüğü ve yeni türkü...herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu kampanya benim de dikkatimi çekti acaba hala böyle bi çalışma yapılıyor mu?çünkü bende ifrit oluyorum olumsuz şarkı sözlerine yabancı şarkı dinliyorum nasılsa çoğu sözleri anlamıyorum diye. ay yazmadan duramayacağım ismail yk.nın bi şarkısı var allah belanı versin diye.offf acayip sinir bozucu.
__________________ Allah'ın dediği olur.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Kafesi ve Bu müziklere dikkat Olumsuz içerikli müzik yazmayın bilinçaltımızı kirletmeyin kampanyası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: NOT : Kabul ettiğimiz önermeler bizim sözde gerçekliğimizi oluşturuyor.ÖNERME-ONAYLAMA-GERÇEKLEŞME Aklıma gelen "Kendi önermelerini kendin seç, harekete geç" Alıntı: Vampir bunlar vampir......... Enerji vampirleri. Bizim bilinçaltımıza kastı olan müziğe bende karşıyım. Bu yüzdendir ki Türkçe müzik dinlemem, yabancı müzikteki canlandırıcı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bu müziklere dikkat telkin cd indir izle İstanbul Bu müziklere dikkat nerededir kimdir Bu müziklere dikkat çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bu müziklere dikkat hipnoz Bu müziklere dikkat olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bu müziklere dikkat hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bu müziklere dikkat kuantum düşünce kitap haberi