Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bulusmalarimiz-ve-seminerlerimiz/)
-   -   Buluşma!!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bulusmalarimiz-ve-seminerlerimiz/656-bulusma.html)

hayatimdegisti 25-01-2007 04:54 PM

Buluşma!!!

Bekleriz taksime..Gündüz olacak buluşma...Buraya gelceksiniz arkadaşlar bakmayın böyle göründüğüne gündüz daha güzeldir.Yok mu başka gelmek isteyen..
Hani olurda istanbul dışından gelen olur diye video sunu ekledim :)()

actionsmile
[youtube=425,350]_U0Fu4J97ag[/youtube]

hayatimdegisti 25-01-2007 09:15 PM

Buluşma!!!

Buluşmaya gelecek arkadaşlar mutlaka cep telefonlarına Yaşama Dönüş Derneği Başkanı İsmail Gül'ün cep numarasını kaydetsinler.Böylece irtibata geçebilirsiniz geldiğinizde ararsınız.
Daha önceki buluşmalarda telefon almadan gelen arkadaşlar olmuştu bu yüzden irtibatı sağlamakta zorlanmıştık.

Aşağıda Avukat İsmail Gül (Beyaz Gömlekli) olan bir radyo programında Yaşama Dönüş Derneği ile ilgili bilgi veriyor.

0 533 489 23 99

http://img69.imageshack.us/img69/9330/46102yb3.jpg

hayatimdegisti 26-01-2007 11:30 AM

Buluşmalarda Neler Yapacağız (Bu Buluşma Kaçmaz Kaçmamalı)

Öncelikle bu buluşmada Yaşama Dönüş Derneğini konuşacağız.Yaşama Dönüş derneği ile ilgili neler yapılabilir.Derneğin tanıtımı için neler yapabiliriz.Derneğin şimdiye kadar ki gelişimi ve hedefleri gibi konulardan bahsedeceğiz.
Konu ile ilgili olarak Dernek Başkanı İsmail gül özet olarak sizlere bunlardan bahsedecektir.
Yaşama Dönüş Derneğini Başından beri destekliyorum.Gerekli bir dernek olduğunu düşünüyorum.

Bende Telkinlerden bahsececeğim.Konu ile ilgili özet olarak bir sunum yapacağım.Sohbet tarzında olacak tabii ki..Sizlerde sorularınızı sorabileceksiniz. y789

Tabii ki günlük kişisel gelişim ile ile ilgili yada günlük yaşamla ilgili sohbetlerimizde olacaktır. s456

Sadece katılıp dinlemek bilgi almak amaçlı da orada bulunabilirsiniz.İlle herkesin konuşması gerekmiyor.

Elbette interntten bir çok bilgi veriyoruz.Ancak gerçek yaşamda burada ki bilgilerden çok daha fazlasını alabileceksiniz.Çünkü her şey ifade edilemiyor yazılı dilde.Unutulduğu oluyor.Sesli iletişimde çok daha fazlasını öğrenebileceksiniz...

Özetle bu toplantıya Şeihr Dışında oldukları için katılamadıkları için üzülen arkadaşlar son derece haklılar.. onayi
Bu toplantı kaçmaz arkadaşlar. blissy

burdayım2006 28-01-2007 06:56 PM

Buluşma!!!

nasıl geçti buluşma arkadaşlar? kimler geldi neler konuşuldu biraz bilgi verirseniz sevinirim.. alk78

mügeee 28-01-2007 07:01 PM

Buluşma!!!

Evet aynen ben de merak ediyorum.Atakan abi geldi kesin bahseder yazar dedim ,bekliyorum ama...?

burdayım2006 28-01-2007 07:03 PM

Buluşma!!!

olumlu düşünce mügeee hadi.. bisiklet atakan abi geldi, buluşmadan bahsediyor, bahsedecek, bahsedecek... art56art56

khkh56

mügeee 28-01-2007 07:09 PM

Buluşma!!!

TABİİİ HAKLISIN =)))dunk56 actionsmile

hayatimdegisti 28-01-2007 07:33 PM

Buluşma!!!

Geldim arkadaşlar kısaca bahsedeyim buluşmadan :))

burdayım2006 28-01-2007 07:47 PM

Buluşma!!!

ama çok da kısa olmasın atakan bey kahvesmiley merak ediyoruz çünkü, neler yaptınız neler konuştunuz kimler vardı gssmile

hayatimdegisti 28-01-2007 07:53 PM

Buluşma!!!

Bugün evden biraz geç çıkabildim.Geç kalmamak için Taksiye bindim.Geç kalmayayım da ayıp olmasın diye düşündüm.
12.50 de yani buluşmadan 10 dakika önce Akm nin önünde idim...
Bir kaç dakika sonra Yaşama Dönüş Derneği Başkanı İsmail Gül geldi..
Dahasonra onun telefonu çaldı.Hakan isminde Yaşama Dönüş derneğinden haberdar olan bir arkadaşla daha buluştuk.

Ondan sonrada Selma hn geldi.Selma hn reiki,nlp,eft ,yaşam koçluğu gibi bir çok kişisel gelişim konusunda eğitim veren bir insan.
O daha öncede buluşmalara katılmıştı..

Akm'nin yanında bir cafe'de oturduk.Kalabalık değildi.Gayet ferah bir mekandı.Gürültü yoktu.Sohbet ettik...

Özellikle Selma hn senelerdir kişisel gelişim ile ilgili olduğu ve eğitimler verdiği için aslında hayat ile ilgili bir çok temel bilgiye sahip.
Yine ondan bir çok şeyler öğrendik.
Hakan daha önce çok kendine güvenli iken daha sonra sıkıntılar yaşamış bir arkadaşımız.Önceden çok sosyalmiş hatta bir grubu varmış.Ancak bir süredir kendine güven ile ilgili sıkıntılar yaşıyormuş..

Özetle benim için keyfili geçen bir gündü...

Hayatimdegisti sitesinden kaç kişi geldi diye soracak olursanız.Hiç kimse gelmedi.Gelmeyenlerin kendileri bu kişisel gelişim fırsatından bu sohbetten faydalanamadılar.

Zaten İstanbul'da bir üniversiteye binbir rica ile semine için yurtdışından uzman getirmişler.
Sadece 3-4 kişi katılmış...

Sanıyorum biraz üşengeç bir milletiz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 PM.