07-05-2009, 12:50 AM
|
#9 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri Alıntı: sigortaci Nickli Üyeden Alıntı
Diğer şehirlerde de seminerleriniz olacak mı ? Mesla Eskişehir de... | Şimdilik Eskişehir ile ilgili bir programımız yok, fakat gerekli katılım sağlanırsa gelebiliriz, neden olmasın :) Alıntı: asi_mavi2 Nickli Üyeden Alıntı
mersin diyorum hep zamanı var demekki sizlerle tanışmamın aşmam gereken şeyler var daha görüşmek ümidiyle sevgi ve ışıkla kalın bir gün yolumuz birleşecek bunusabırsızlıkla bekliyorum.tdeşekkürler | Asi_mavi'cim Mersin için de bir şey söyleyemiyorum ama Mersin le Antalya yakın sanıyorum birbirine. Bursa'dan sonra Antalya seminerimiz olacak büyük ihtimalle. Belki orası kısmetindir seninde. Ne dersin? Alıntı: Y@K@MQZ Nickli Üyeden Alıntı
inş.bir dahaki sefere mersin'de olursunuz bekliyoruzzzzzzz | :)
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |