![]() |
Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Madem çoğumuz çekim yasasına meraklıyız.Birbirimizle isteklerimiz gerçekleşmiş gibi yazışsak nasıl olur ?dusun Örnek veriyorum:Öncelikle herkes çekim yasasını uygulayarak ne elde etmek istiyorsa onu yazacak.(ev,araba,iş,sevgili ...vs) Ama ayrıntısıyla. Örneğin, bu ay içerisinde x kişisi arabasını değiştirmek istiyor.Ve almak istediği araba son model kırmızı citroen (atıyorum tabi 44) Ve bizde o kişiyle yazışırken -ooo! x kırmızı araban hayırlı olsun diyeceğiz:)) Ve x'e çekim yasası uygulamasında daha bir yardımcı olmuş olacağız.(OTOMATİKMAN İNANCIMIZI VE POZİTİF ENERJİMİZİ DE X'E GÖNDERMİŞ OLACAĞIZ) Bilmiyorum bu önerime nedersiniz? cevaplarınızı bekliyorum sapkal89 eğer saçmaysa söyleyin! fikrimi aptalca da bulmuş olabilirsiniz 44 u859 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) y789 İyi fikirmiş aslında.Biz duru79 la konuşurken hep bu şekilde konuşuyoruz zaten.Ama ben ekleyebiliri mesela bir tane.Benim en büyük hayalim bir cafe-bar sahibi olmak.3 katlı bir yer en alt katı cafe-bilardo,2. kat kitap-nargile,3.katı da bar.Ama öyle disco tarzı değil tabii.Gayet hoş bir ortam kaliteli müzikler.Belli günlerde fasıl geceleri,türkü geceleri olacak.Çok değişik bir planlaması veçok değişik bir atmosfer olacak.Anlatırken gözümde canlanıyor sevincli Ay yine heyecanlandım bak.Neyse sakinleşiyim de sonra yazarım yine. |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Güzelmiş super şimdiden hayırlı olsun arkadaşları toplayıp geleceğim ona göre thumbsanim sung66 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Sitemiz için özel geceler falan düzenleriz yaprak'cım.Hem size özel fiyatlara %100 zam nasıl. sevincli E para eş dosttan kazanılır di mi ama. khkh56 |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) biraz tuhaf olacak ama sevgili istiyorum. single takılmak bu aralar beni sıkmaya başladı... şimdi ilk adım buydu daha sonraki adımda isteklerim gerçekleşmiş gibi mi yazacağım? nasıl olacak o iş? |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
ayy bu arada canlarım yeni bir ev bakmaya başladım... tender45 baktım gördüm beğendim...tam istediğim gibi bir ev...bir hafta içinde evi alıyoruz... blissy bahçeli özel site içinde yemyeşil manzaralı denizin dibinde bir ev... tatilsmiley şimdiden hayırlı olsun.... super |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Sizlere Villa Hediye Etmek İstiyorum Bosh Ta Var Hatta Sanal Villa Sahipleri Linkinden Takip Edilebilir... smiliyface |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı:
naaparsın işte...böyle alıp alıp unutuyoruz sonra.. khkh56 bir bakayım villama bir ara... sevincli |
Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Suzzy'cim İstanbul Taksim'de açtım kafemi.Buyrun gelin beklerim efem.Senınde ev hayırlı olsun.İzmir'e geldiğimde size ait havuzda keyif çatarız artık elimizde kokteyller falan. |
benimde bu aralar istanbula gelme durumum var...uğrarım senin bara...keyif yaparız senle... wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:41 PM. |