Alıntı:
perilice58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı
|   peki ruh ikizini buldun fakat çekim yasasını bilmeden yanlışlıkla kullandın hep hayellerinde sonu ayrılık olarak hayel ettin diyelim bunu nasıl düzeltilebilir  |
Merhaba Perilice,
Öncelikle neden sonunu ayrılık olarak hayal ettiğini bulmalısın bence. Çekim yasası tabii ki kullanılması gereken önemli bir olay , fakat çekim yasasını uygularken çoğunlukla atlanılan, daha doğrusu farkında olunmayan bir durum daha söz konusu. Uzun yıllar astroloji ile ilgilenince olaylara biraz daha farklı boyutlardan da bakmaya başladım açıkçası.
Biraz farklı bir konuya dikkat çekmek istiyorum.
Bizim bu dünyada farkında olduğumuz beden , akıl ve duygu dünyamız, gerçekte evrendeki boyutumuzun küçücük bir uzvu.
Gerçek boyuttaki benliğimizle aramızdaki iletişim bu dünya da deneyimlerimizi uygulayabilmemiz için son derece kısıtlı ölçüde kullanılabilmekte. Her birimizin bu dünyaya gelişinde bir amacı var. Bu amaç aşçılık yapmak da olabilir, uzaya gidn bir astronot olmak da olabilir. Gidilmesi gereken yol her ne olursa olsun, eşit önemdedir.
Bizler dünyaya geldiğimizde hedefimizi bilmeyiz. Fakat üstbenliğimiz, yani o evrendeki asıl ben dediğimiz bilinç halimiz bizi doğru yolu bulmak için yönlendirir. Bu yönlendirme, bir sezgi, rüya, eşzamanlılık, his, duygu, karşılaşma olabilir. Bunlar bazen kendi isteğimiz dışında olan olaylar gibi  algılanabiliyor ve bizi üzebiliyor da. Oysa devrede olan farkında olmadığımız, kendinden haberdar olmadığımız yanımızdır.
O bizi sürekli gitmek istediğimiz yola yönlendirir. Bizi toplum psikolojisine kapılıp koyun sürüsü gibi hareket etmekten korumaya için çalışır. 
Birey olarak ilerlememizi sağlar.  Çünkü birey olarak amacımıza yaklaştıkça mutluluğumuz artar ve bu hayatta gerçekten ulaşmak istediklerimizin farkına varmamızı sağlar.
Ben sana şunu tavsiye etmek isterim aslında; hayatındaki hedefleri gözden geçir (hayalini kur istersen) ve hayatına sokmak istediğin kişiyi de bu imgelemin içine yerleştirmeye çalış. O kişi oraya uygun mu? Yoksa o kişi hayatındaki hedeflerinin önünde blokaj oluşturacak bir enerjiye mi sahip? Sana ayrılıkla sonuçlanan hayalleri kurduran, aslında seni bir engelden korumak isteyen üst benliğin mi? Onu çok isteyen, toplumsal güdülerle pompalanmış ego mu?
Eğer tüm bunları gözden geçirdiğinde içindeki ses sana ortada hiçbir problem olmadığını söylüyorsa, o kişiyi istemeye devam et ve pessimist düşüncelere izin verme.
Fakat durum değiştiyse, koruyucu üst benliğin senin için devreye girdiğini farketmelisin.  O zamanda çekim yasasını uygulayacağın yeni bir hedef bulman gerekecektir.
Sevgiler Yurdahal