Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Çekim Yasası

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Yasası Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız     ...       hayatımda çokça yaşadım çekim yasasını.bunun çekim yasası olduğunu da bu siteden öğrendim. ama yazmaya kalksam heralde bir defter kaplar çekim yasalarım.ama çekim yasası olduğunu öğrendikten sonra şunları kendi gözlemlerimden paylasmak istiyorum. 1-aklımıza bir sey ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: Çekim yasasının Secret kitabında belirtildiği şekilde var olduğuna veya uygulanabilir olduğuna inana
İnanıyorum 155 80.73%
Kararsızım 22 11.46%
Henüz araştırmadım 8 4.17%
Kesinlikle inanmıyorum 7 3.65%
Katılımcı sayısı: 192. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Çekim Yasası

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-10-2007, 09:12 PM   #51 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Çekim Yasası

...

hayatımda çokça yaşadım çekim yasasını.bunun çekim yasası olduğunu da bu siteden öğrendim.
ama yazmaya kalksam heralde bir defter kaplar çekim yasalarım.ama çekim yasası olduğunu öğrendikten sonra şunları kendi gözlemlerimden paylasmak istiyorum.

1-aklımıza bir sey geliyor ve o sey gerçeklesiyor.aklıma gelen basıma geldi hesabı.

2-basımıza bir olay geliyor.ben böyle olacağını biliyordum diyenler oluyor.ya da hepimizin bildiği ve bilgelik diye yutturulan bir hikaye var.bir baba çocuğuna hep "senden adam olmaz" diyor.çocuk büyüyor ve üst düzey bir görevli oluyor babasını yanına çağırıyor.sen bana "adam olmazsın demiştin ama bak ben devlet adamı oldum".adam da bildik cevabını veriyor "senden devlet adamı olmaz demedim ki adam olmaz dedim."(beni çok rahatsız eder bu hikaye.).bu onama konusuna giriyor galiba.

3-özellikle benim çok yaşadığım şey;aklımda bir sorun var.neden böyle diyorum.çözmeye çalışıyorum ve bir mekanda ilk elime aldığım kağıtta genelde takvim yaprağı olur önceden kafamı kurcalayan şeye cevap buluyorum tüm bunlar birkaç saat bazen de 10 dakika içinde gerçekleşiyor.bunu da hep Tanrı'nın sorunuma cevabı olarak yorumlamıştım.bu da onlarca defa başıma geldi.

4-sabah kalkıyoruz bir tanıdığımız durmadan aklımızda.ve akşama doğru pat çıkıp geliyor karşımıza.geceden birbirini zihin ziyareti midir bilmem.ama çekim olduğu kesin.başıma hiç gelmedi bu.

5-sabah kalkıyoruz.ne rüya görmüştüm ben ya diye durmadan düşünüyorum.ama hatırlayamıyorum.ve rüyamızda görüp de hatırlamadığımız kişiyi görünce anında rüyamız da komple aklımıza geliyor.bu da çekim yasası oluyordur.

6-onlarca defa başıma gelen şu tipteki olayı da eklemek istiyorum.yolda yürüyorum ve birden aklıma sima olarak tanıdığım ya da daima yolda karşılaştığım bir kişi geliyor.bir de bakıyorum arkamdan bana yetişmiş ve yanımda yürüyor.

7-bu başıma hiç gelmedi ama duydum.bir yakınımız zor durumda.haber alamıyoruz.strestli anımızdayız.uyumaya çalışırken bir anda gözüne merak edilen kişinin görüntüsü geliyor.uzaktan görme.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2007, 04:59 PM   #52 (permalink)
Çevirmen

eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point

bence the secret cok havada kalmis.tam oturmuyor yerine.uygulama yontemleri vermiyor.durmadan dusun dusun diyor.iyi de nasil?! degil mi.

birde sanki ceviriden kaynakli tam anlamini bulmamais gibi gelid bana.bence yeterince iyi cevrilmemis turkceye.sozler anlamlar yerini bulmamis.
Alt 13-10-2007, 05:05 PM   #53 (permalink)
Çevirmen

eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point

unutmadan bir sey aha soylemem lazim
kendime gece yatmadan once tekrarladigim bir kac seyi sabah uyandim uyanicam farkindayim tekrarladigimi farkettim yani uyanmakla uyanmamak arasinda olur ya insan birden o sozu tekrarladigimi farkettim
yani duusnuyordum.bunu bilincli yapmiyordum elbette cunku uyku halindeydim hala

hersey yolunda

diyordum kendi kendime

bilincalti calisyor yani...soylediginiz konustugumuz hersey kaydediliyor baksaniza
Alt 16-10-2007, 01:59 AM   #54 (permalink)

2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cigdemdogan is an unknown quantity at this point

sadece the secret okumakla olmuyor hersey icin caba gerekiyor eger the secret ilginizi cektiyse bu konuyu alternatif kitaplarla da derinlestirebilirsiniz.ornegin ben secret tan sonra eszamanlilik konusunu carl jung'u,kuantum fizigini ve dogu mistisizmini dinlerini (taoizm konfucyus vs.gibi) arastirdigimda aslinda bunlarin hepsinde the secreti buldum yani demek istedigim; eski dinler yeni dinler din olamamis kadim bilgiler aslinda hepsi ayni noktaya cikiyor ve secret kesinlikle yalan degil.. ama arkadaslarin bahsettigi gibi algilayabilmek cok onemli algilayabilmek icin de saniyorum ki arastirmak gerekli...
cigdemdogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-10-2007, 06:59 PM   #55 (permalink)
Yüzbaşı

160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point

THE SECRET kitabını ve diğer kitapları algılamak çok önemli ve algıladıktan sonra da hayata geçirmek yani olmasını istediğimiz olaya , şeye yoğunlaşabilmek,çekim yasası gerçekten var ve bilinçaltımızın gücü muhteşem onunla olamıyacak hiçbirşey, yok benim sorunum bu günlerde istediğim olaylara yoğunlaşamamak, öylesine hayatın karmaşasına kaptırdım ki kendimi yoğunlaşıp düşünemiyorum bile eskisi gibi ,olmasını istediğim şeyler aklıma geldiğinde sadece derin bir iç çekiyorum yani yürekten istiyorum aslında bu bile yeterli iste inan ve al hadi bakalım hayırlısı
Alt 20-10-2007, 11:26 PM   #56 (permalink)
Yüzbaşı

jaunty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura aboutjaunty has a spectacular aura about

asisler mumkunse ben de istiyorum simdiden tesekkurler.

secret guzel bi kitap bence.ve isin ruhunu yansitmasi acisindan en azindan bendeki etkisi uzerine yorumlarsam evet o ruhu orda hissettim.fakat benim bu konuda okudugum ilk kitap degildi..belki bu yuzden hissettim diyorum...
ben son beş senedir boyle kitaplari elimden dusurmuyordum.ve nihayet en cok satan dolayisiyla en ilgi duyulan konularin icine bu konu da girdi..bundan cok memnunum.
su da var ki bu konularla yeni yeni ilgilenen birine ilk okumasi gereken kitap olarak onu tavsiye etmem acik konusmak gerekirse....cunki bence yeterli detay yok...sadece ruh var.
cevremdeki okuyucularin '' ornek sozlerden başka bişey yokki bu kitapta ,kadin pek bişey yazmamiş sozleri toplamis '' bile dediğini duydum
bu cekim yasasi hadisesinin :) tek bir yolu yok tabiki. kisiyi ayni sonuca goturen oyle cok alternatifler teknikler varki.herbir kitapta bambaşka.mesela affedebilmek affedebilmenin bir suru yontemi ,yolu var.
siz kendinize en uygun gelen yolu bu kitaplari arastirirken buluyorsunuz.biri olmassa digeri oluyor.yada bir kacini ayni anda kullanip olumsuz duygulara bombalari peşpese sallayip onlari yerle bir ediyorsunuz.ve birden kendi dunyanizin kahramani oluyorsunuz. cunki hafifliyorsunuz buda direk ozgurluk demek.
cok okumak bu konuda mumkun oldugunca cok okumak benim nacizhane tavsiyemdir.işe yariyor.
jaunty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-10-2007, 04:37 AM   #57 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

sır küpü olduk yahuu

hayatımız da olmasını istediklerimizin hızlanması için bir kaç öneri de ben ekliyim..

1) İsteyin. Size yardım sunanlardan yardım istemelisiniz (melekler, rehberler vs). İstemekle, iletişim ve rehberlik için kanal açarsınız.

2) Meditasyon yapın. Bu çoğu zaman spiritüel büyümenin en hızlı yoludur.

3) Bağışlayın. Hemen hemen herkes bir şey için birini bağışlamaya gereksinim duyar (Kendisini bile). Bağışladığınız zaman oluşturulmuş karmayı ve salıverilmeye gereksinim duyulan diğer şeyleri salıverirsiniz.

4) Beden çalışması. Bedeninize, tapınağınıza uyulmanın. Bedeninize doğru davranın ve titreşiminizi yükseltin. Bu başka her şey ile birlikte çalışır.

5) Öğretmenler. Öğretmenlerinizi kazanın. Çalışmayı yapmaya istekli olduğunuzu ve misyonunuzu gerçekleştirmeye hazır olduğunuzu bilsinler.

6) Kanallık yapın. Yüksek benliğinizden, ruhsal rehberlerden, ve en yüksek hayra hizmet eden diğerlerinden gelen bilgi ve bilgeliğe kanal olun.

7) Şimdi. Geçmişin anılarında, geleceğin hayal vizyonlarında yaşamayın. Tamamen anda yaşayın.

8) Tezahür ettirin. Realitenizi olmasını istediğiniz şekilde yaratın. Eskiyi temizleyin ve bir vakum yaratın, yaşamınıza yeni şeyler tezahür edebilir.

9) İzin verin. Şeylerin doğal olarak ortaya çıkmasına izin verin. İman sahibi olun. Güvenin.

10) Kutsayın. Her anı ve her durumu kendi mükemmelliği içinde kutsayın.

11) İmgeleyin. Taç çakranızdan bedeninize beyaz ışığın girdiğini ve özünüzü saf, güçlü sevgi dolu enerji ile doldurduğunu imgeleyin.

12) Sevin. Koşulsuz sevgi içinizdeki güzelliği, sizinle temas eden herkesle paylaşmanın yoludur. Zor bir duruma sevgi getirin ve onun pozitif şekilde dönüştüğünü izleyin.

copyright © 1997 - Andrew Lutts

jaunty sana katılıyorum çokk okumalıyız.. ama okuduklarımızı mutlaka uygulamalıyız..
Alt 22-10-2007, 06:14 PM   #58 (permalink)
Üsteğmen

141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Çekim Yasası yardım

mesela hayalimizde bir ev var.büyük ve geniş bir eve sahip olmak istiyoruz.bunun için o eve sahip olduğumuzu hayal edip hissetmeyi hergün defalarca (hayalimiz gerçekleşene kadar) tekrar etmek mi gerekiyor yoksa sadece bir defa yapıp beklemek yeterli oluyor mu?
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-10-2007, 07:36 PM   #59 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

aslında bu konu ile ilgili olarak bu gün hayal abla ve sümbül ün çok güzel yazıları vardı... geldiklerinde lütfen tekrar eklesinler... hele hayal ablanın bir anlatımı vardı .. öyle içten öyle samimi .. acil olarak mesajın aynısını forum sayfalarımızda ölümsüzleştirmek üzere bekliyoruz hayla abla...

SUMBUL ise tam senin aradığı cevabı vermişti üç_gömlek.. kendi yaşadığı deneyimlerle..

her iki arkadaşımızın örneklerinden ve benim kişisel deneyimlerim den yola çıkarak sana söyleyebileceğim.. hayallerini gerçekmiş gibi hergün yaşa.. doyasıya hisset bunu minik meditasyonlar haline getir... ama gerçekmiş gibi yaşama deneyimin bitince bırak onu.. çünki o artık gerçeğe dönüşerek sana gelecek olan bir enerji.. bırak ki kendi yoluna gitsin.. enerji frekansından madde dünyasına dönüşsün ve sana ulaşsın..
Alt 21-10-2008, 04:56 PM   #60 (permalink)
Teğmen

29 Mesajinıza toplam 92 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sances94 is an unknown quantity at this point

aslında çekim yasası denen şey çok karmaşık uygulaması zor olan bir şey değil.ancak gelin görün ki ;

hayatımız boyunca bilinç altımız o kadar olumsuz düşüncelerle dolmuş tıkanmışki . bu yüzden bir çoğumuzun olumlu

düşünmeyle olacak kadar basit bir iş mi demesi gayet doğaldır diye düşünüyorum.ama bilmin gösterdiği bir şey daha

varki o da :bilinç altımız her söylenene inanacak kadar saf ; her ayrıntıyı -detayı kaydedecek kadar da zeki olmasıdır.

şimdi yeniden düşünelim çekim yasasını.çevremizde , hemen her tarafta bizlere yeterince olumsuz düşünce aşılanmıyor

mu ? evet aşılanıyor.peki bizim bu durumda [ istediğimiz şeye sahipmiş gibi davranmamız , pozitif düşünmemiz ,

bazen İÇİMİZDEN GELMESE DE GÜLÜMSEMEK -GÜLEBİLMEK ] kendimiz için bir lüks değil bir gereksinim olmuştur.

her zaman söylüyorum çekim yasasının bilincine varanlar olarak kendimizi şanslı görmeliyiz.

alın size olumlu düşünceyle alakalı bir mesaj daha :

Söylediklerinize dikkat edin; düşünceleriniz olur.

Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınız olur.

Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınız olur.

Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınız olur.

Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerleriniz olur.

Değerlerinize dikkat edin; karakteriniz olur.

Karakterinize dikkat edin; Kaderiniz olur.

bakınız söylediklerimiz kaderimize dolaylı yollardan nasıl etki edebiliyor.

o zaman iyi şeyler söyleyelim düşünelim gerisi zaten geliyor .

sağlıcakla kalın...

Bookmarks