asisler mumkunse ben de istiyorum simdiden tesekkurler.
secret guzel bi kitap bence.ve isin ruhunu yansitmasi acisindan en azindan bendeki etkisi uzerine yorumlarsam evet o ruhu orda hissettim.fakat benim bu konuda okudugum ilk kitap degildi..belki bu yuzden hissettim diyorum...
ben son beş senedir boyle kitaplari elimden dusurmuyordum.ve nihayet en cok satan dolayisiyla en ilgi duyulan konularin icine bu konu da girdi..bundan cok memnunum.
su da var ki bu konularla yeni yeni ilgilenen birine ilk okumasi gereken kitap olarak onu tavsiye etmem acik konusmak gerekirse....cunki bence yeterli detay yok...sadece ruh var.
cevremdeki okuyucularin '' ornek sozlerden başka bişey yokki bu kitapta ,kadin pek bişey yazmamiş sozleri toplamis '' bile dediğini duydum
bu cekim yasasi hadisesinin :) tek bir yolu yok tabiki. kisiyi ayni sonuca goturen oyle cok alternatifler teknikler varki.herbir kitapta bambaşka.mesela affedebilmek affedebilmenin bir suru yontemi ,yolu var.
siz kendinize en uygun gelen yolu bu kitaplari arastirirken buluyorsunuz.biri olmassa digeri oluyor.yada bir kacini ayni anda kullanip olumsuz duygulara bombalari peşpese sallayip onlari yerle bir ediyorsunuz.ve birden kendi dunyanizin kahramani oluyorsunuz.
cunki hafifliyorsunuz buda direk ozgurluk demek.
cok okumak bu konuda mumkun oldugunca cok okumak benim nacizhane tavsiyemdir.işe yariyor.