Sır'ın İçindeki SırBilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Sır'ın İçindeki Sır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba...
Çok profesyonel olmasamda çekim yasası hakkında benimde çok aklımı kurcalayan bir soru vardı kendi kanımca size anlatmaya çalışayım...O da şu Çekim yasası neden bende işlemiyor? :) Benim düşünceme göre sizinde tahmin edebileceğiniz gibi bunun en en cevabı "bilinçaltı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi | |
|
20-01-2009, 02:22 PM
|
#1 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sır'ın İçindeki Sır Herkese merhaba...
Çok profesyonel olmasamda çekim yasası hakkında benimde çok aklımı kurcalayan bir soru vardı kendi kanımca size anlatmaya çalışayım...O da şu Çekim yasası neden bende işlemiyor? :) Benim düşünceme göre sizinde tahmin edebileceğiniz gibi bunun en en cevabı "bilinçaltı kodlarıdır"... Kimimiz çok iyi şartlardan kimimiz çok kötü şartlardan geliyoruz ve çoğumuz halen içindeyiz...Ne bilim değişmeye çalışıp hemen başaramayınca busefer çok daha kötüye gidiyoruz veya tam tersi değişimi sağlayanalar yada zaten yaşamının geri kalanını çok mutlu geçirmiş birisi çok kolaylıkla "sır"ı hayata geçirebiliyor ama daha net ifade etmek gerekirse mutsuz olanlar normal olarak çekim yasasını bilinçli olarak kullanamıyorlar...Benim önerim eğer içimden gelmiyor,olacağını biliyorum ama başlayamıyorum vs. gibi düşünceler varsa aklınızda bence ilk olarak bilinçaltınıza insanlar tarafından kodlanmış olan olumsuz düşüncelerin üzerine pozitif düşünceleri empoze etmelisiniz ve bunu yapabilmek için bilinçaltının çalışma prensiplerini araştırmanızı öneririm...Yani daha net konuşmak gerekirse önceliğinizi bilinçaltınızı temizlemeye verin,misal ben başladım bile deftere yazmak size zor geliyorsa hazır yazılımlar var subliminal mind gibi,mind master gibi onları bilgisayarınıza kurmanızı öneririm bütün gün boyunca pcnizin monitoründe yazılar gelip gitsin :) ben başladım 10 gün filan oldu hesaplamama göre monitöre saat başı bir olumlama 1800 kere geliyor :) en az 4 saat çalışsa günde 7200 tane yapar:) 21 günde 151.200 tane olumlama yapar sizce bilinçaltının bu kadar olumlamayı kabul etmemesi mümkünmü?+ telkinler de çalsa alttan,bilinçaltınızın kritik filtresini yani ordusunu ezer geçersiniz :) bu benim önerim bende bunun üzerinde çalışıyorum sonuçları 1-2 ay sonra sizile de paylaşacağım yanlışsam lüften düzeltin görüşmek üzere... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ -Want 2wi N- ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN | Offline
| |
20-01-2009, 04:18 PM
|
#2 (permalink)
| Guest | çok güzel açıklamışsın cem. Çalışmalarını takdir ediyorum. Bilinçaltını programlamak için türlü yöntemler mevcut herhangi bir kaçını seçip uzunca süre disiplinle uygulamalıyız doğru söylüyosun...
Yaşanan olumsuz olaylara değinmişsin. ben de birkaç şey söyleyeyim. Kimileri yapamadığı için olumsuzluk yaşıyo, yapabilenler ise anlamadıkları için yarıda bırakıyorlar... Hayat kazanma yarışı olduğu kadarda bedel ödeme yarışıdır. Bunu görmek işimize gelmeyebiliyo... Neden Lokal Olarak bakıyoruz. Neden kayıplarımısın neden olduğu sorunu çözmek yerine sorunu çözmeye çalışıyoruz...
Misal biri gelip bana şunu söylüyor "Sevgilim benden ayrıldı, onu nasıl çekmeliyim" Nedenini sorduğumda çok yanlış yaptığını pişman olduğunu söylüyor. Şimdi bu Egosal bilinçtir. Birincisi hiç bir insan direkt olarak çekilemez. İkincisi eğer yaptıklarımızın ve düşündüklerimizin karşılığını alıyorsak o pişmanlık bir bedeldir. Ortada zaten gerçekleşen bir çekim yasası vardır. Sırf hayal kurup nasıl çalışmıyo diyebiliriz ki...
Başka bir konuda Sonuç odaklı düşünmemek. Yani hayalin için belli nedeni beklemek. Bu ihtimalleri milyondan bire indirir. 1 milyon dolar isteyen bir adamın milli piyango çıkması için hayal etmesi gibi. Beklenen para için gelmesi beklene miras gibi.
Kaybetmeme konusuda var tabi... Biz hayalimize giderken isteriz ki. olumsuz birşey olmasın. Çekim yasasını ne kadar iyi kullanırsan kullan %100 olumlu geçmesi gibi şansın olamaz. Bu süreçte bir tartışma, bir ayrılık, beklenmeyen bir para kaybı olabilir, ... Hasta bile olabiliriz, bazen kafana tuğla yemiş gibi olursun Ama hepsi hayalin için mükemmel bir neden oluşturur. Ama bu yanılgıyla yarı yolda bırakıp giden üzülerek gördüm. Çok bariz ya hayalinin gerçek olduğunu ben bizzat görüyorum... Ama o olmuyor diyor ve bırakıyor. mükemmel kullanmışken ben beceriksisizm diyor.
Ve evrene birşeyler vermek konusu. En son ne zaman hediye aldınız. En son kimin sıkıntısına koştunuz. İnsanlara kötü niyetler yolluyormusunuz. Kendiniz için istediğiniz bişeyi başkası için istednizmi... Gerçekten ne istedeiğimizi bilirken neyi yaptığımızı düşündünüz mü... Mesela Çoğu kişin pc sinde Windowsundan, photosopuna office ine kadar 1000 yTL tutarında korsan yazılım varken 2000 ytl hayali kurmak gerçekçimi... Hele mp3 leri, filmleri, oyunları saymıyorum bile.
en ağır ve sıkıntılı olanı sosyal kısımdır. Bu istisnasıs herkese olur... Özellikle büyük değişimlerin içindeyseniz. Siz istediğiniz kadar fedakar olun evren kan değişimi yapmak için sizin gibi düşünmeyen çevrenizden çekip alacaktır. Bazen çevrenizdekilerin yaptıklarına hayret edersiniz o dönem sizden kopmak için beklemediğinizi yaparlar. Bu olay yeni adımların için seni yeni ortamlara sokup yeni kişilerle tanıştırması gereken evrenin uyguladığı sancıdır...
Ben adım adım gidiyorum ama neler yaşıyorum bir bilseniz :D önemli olan neyi daha çok istiyorsunuz. Önemli olan dış dünyayı ne kadar önemsiyorsunuz. |
| |
21-01-2009, 01:16 AM
|
#3 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ben de bişey eklemek istiyorum, şükretmek de çekim yasasının önemli parçalarından biri. çünkü şükrettiğimizde olumlu duygular göndeririz evrene..şükretmek ben bişeylere sahibim demektir ve bu da eksiklik hissini yok eder. eksiklik hissi olmadan istemek yani zaten varmış gibi düşünmek çekim yasasının kurallarından.. | Offline
| |
21-01-2009, 03:33 AM
|
#4 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 346
65 Mesajinıza toplam 517 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: CeM Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba...
Çok profesyonel olmasamda çekim yasası hakkında benimde çok aklımı kurcalayan bir soru vardı kendi kanımca size anlatmaya çalışayım...O da şu Çekim yasası neden bende işlemiyor? :) Benim düşünceme göre sizinde tahmin edebileceğiniz gibi bunun en en cevabı "bilinçaltı kodlarıdır"... Kimimiz çok iyi şartlardan kimimiz çok kötü şartlardan geliyoruz ve çoğumuz halen içindeyiz...Ne bilim değişmeye çalışıp hemen başaramayınca busefer çok daha kötüye gidiyoruz veya tam tersi değişimi sağlayanalar yada zaten yaşamının geri kalanını çok mutlu geçirmiş birisi çok kolaylıkla "sır"ı hayata geçirebiliyor ama daha net ifade etmek gerekirse mutsuz olanlar normal olarak çekim yasasını bilinçli olarak kullanamıyorlar...Benim önerim eğer içimden gelmiyor,olacağını biliyorum ama başlayamıyorum vs. gibi düşünceler varsa aklınızda bence ilk olarak bilinçaltınıza insanlar tarafından kodlanmış olan olumsuz düşüncelerin üzerine pozitif düşünceleri empoze etmelisiniz ve bunu yapabilmek için bilinçaltının çalışma prensiplerini araştırmanızı öneririm...Yani daha net konuşmak gerekirse önceliğinizi bilinçaltınızı temizlemeye verin,misal ben başladım bile deftere yazmak size zor geliyorsa hazır yazılımlar var subliminal mind gibi,mind master gibi onları bilgisayarınıza kurmanızı öneririm bütün gün boyunca pcnizin monitoründe yazılar gelip gitsin :) ben başladım 10 gün filan oldu hesaplamama göre monitöre saat başı bir olumlama 1800 kere geliyor :) en az 4 saat çalışsa günde 7200 tane yapar:) 21 günde 151.200 tane olumlama yapar sizce bilinçaltının bu kadar olumlamayı kabul etmemesi mümkünmü?+ telkinler de çalsa alttan,bilinçaltınızın kritik filtresini yani ordusunu ezer geçersiniz :) bu benim önerim bende bunun üzerinde çalışıyorum sonuçları 1-2 ay sonra sizile de paylaşacağım yanlışsam lüften düzeltin görüşmek üzere... | Çok güzel bir detaya girmişsin bende fırsat bulmuşken sorayım dedim neden mind master bende çalışmıyor neden subliminal flash benden serial key istiyor belirtildiği şekilde font dat i içine sürüklediğim haldeşaşkınşaşkın
Birisi bana yardım edermi bu sen olabilirmisin yada başkası şimdien çok tşk ederim | Offline
| |
21-01-2009, 11:59 AM
|
#5 (permalink)
| Çevirmen
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Slm,neden çalışmadığını bilemiyorum benim önceki bilgisayarımda da çalışmyordu en iyisi ben linki vereyim tüm detaylar orada olmazsa yine yardım etmeye çalışırız http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nd-master.html
__________________ -Want 2wi N- ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN | Offline
| |
21-01-2009, 01:32 PM
|
#6 (permalink)
| Guest | Alıntı: yasal06 Nickli Üyeden Alıntı
ben de bişey eklemek istiyorum, şükretmek de çekim yasasının önemli parçalarından biri. çünkü şükrettiğimizde olumlu duygular göndeririz evrene..şükretmek ben bişeylere sahibim demektir ve bu da eksiklik hissini yok eder. eksiklik hissi olmadan istemek yani zaten varmış gibi düşünmek çekim yasasının kurallarından.. | Şükretmek dedinde size kendi hayatımdan harika bir örnek vereyim
Benim annanem 75 Yaşındadır... Ama nasıl 75... Alayım maşallah yanıma benimle 5 km yürüsün banamısın demez. Oturmaya gittiğimizde yada bayramlarda bizi kattiyen mutfağa sokmaz. koca gün mutfakta işleri götürür. yemek yapar. 75 demessiniz yani. Bu beni çok şaşırtıyordu geçtiğimiz zamanlarda...
Şaşırdığım diğer konuda ev geçimi... Ananemin tek geliri dedemden kalan 200 YTL gibi gelir. Ama evindeki bolluğa inanamazdım. Hertürlü gıdasını kendi alır. Ne zaman gitsek hatta çat kapı gitsek dahi 5-6 çeşit yemek hep vardır. Yemeklerin lezzeti ise bi başka oluyodu. Yemin ediyorum 2 tane buzdolabı var.
İşte ben çekim yasasıyla ilgilenmeye başladığım ilk zamanlar etrefımı daha iyi gözlemlediğim için bir gün bişeyin farkına vardım... Annanemde kaldığım bir gün konuşmalarına dikkat ettiğimde her cümlesinde "Allaha Şükür" geçiyordu. Yani en basit bir olayda bile. belki 200 defa demiştir yani ogün... Ve bahsi geçen her konunun olumlu yanını görür. Eskiden kızıyodum bazen "ya anane sende herşeye iyi, güzel, olsun, şükür" diyosun. derdim... meğerse çok anlamlı bir ders veriyormuş yıllarca...
Aklıma geldi ya hafta sonu yanına bi gidiyim bari börek falan yapmıştır şimdi :))) |
| |
21-01-2009, 02:32 PM
|
#7 (permalink)
| Çevirmen
| Herkese merhaba...Bende biraz birşeyler yazayım :)
Ben 2 haftadan biraz daha az bir süredir düzenli olumlama çalışması içerisindeyim ağırlıklı olarak mutlu ruh hali için,dün benim için çok harika bir gündü gayet mutluydum bugün biraz dalgalanma var ama ilerledikçe daha da iyi olacağıma inanıyorum...Geçen gün kendime bişey çekmeyi imgeledim ve dün çekmeği başardım.Her ne kadar başkasından beklediğim birşeyi sırf dileğim gerçek olsun diye kendi kendime hediye etmiş olsamda sonuçta düşüncem nesneye dönüştü :)
-Şükretmek konusuna gelince,açıkca ifade etmekden çekinmiyorum biraz da ister istemez dini bir içerik olacak ama belirtmek istiyorum düşüncemi: ben şu ana kadar hayatımda bir kere bile namaz kılmış değilim ama 12 yaşımdan beri tek bir gece bile tanrıya şükretmeden uykuya daldığımı hatırlamıyorum yani belki öyle değil ama böyle tanrıya karşı görevimi yapmış olma duygusu için kapıma gelen,sokakta gördüğüm dilencilerden birine bile sadaka vermeden geçmedim...Eğer önümüzdeki 10 yıl içinde hedeflerime ulaşabilirsem(ulaşabilirsem demiyorum ulaşacağımda...) insanlık için müthiş fikirlerim var madem sınır yok diyoruz o zaman elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız diye düşünüyorum aksi takdirde sınır vardır diyenden ne farkımız olur?
Ben hep insanlara birşeyleri kanıtlamaya çalıştım ama şöyle bir şey var insanoğlunun doğasında;yaşamadan anlamıyor...O yüzden artık işin icraat kısmına söylediklerimin spekülatörlük olmadığını kanıtlama kısmına yoğunlaşmam gerektiğini anladım...Bu sitedeki insanlar gerçekten çok kafa dengi inasanlar...Birşeyleri anlamış insanlar ki buradalar,ama çevremdeki insanlar için öyle düşünmüyorum zaten gerekde duymuyorum insanlara faydalı olmak güzel mesela 2 gün önce bir arkadaşımla biraz sohbet ettik sadece annesinin ve kendisinin bildiği bir sırını benimle paylaştı(ama 3 kişinin bildiği sır değildir :)) eve gidince ellerim titredi dedi...yani o derece etkilemişim onu.... yani bunlar benim için harika hisler,yararlı olabildiğimi hissettiriyor bana ve çok daha önemlisi doğru düşündüğümü hissediyorum...Fakat artık çevremdeki insanlara artık kendi bakış açımla değil de onların bakış açısı ile yaklaşmayı artık tercih edeceğim çünkü herkes malesef bizlerin bahsettiği şeyleri anlayamayabiliyor...Önemli olan da zaten anlayan anlayamayan herkesde olumlu kelebek etkileri bırakabilmek diye düşünüyorum...Benim abim yok ama kuzenim vardı (yani halen var :)) benden 8 yaş kadar büyük...
Benim kuzenim çok fantastik düşünceli ve felsefik bir insandır...Ben küçükken hep onla zamanımı geçirirdim bana bilimsel olaylardan,fantastic düşüncelerinden bahsederdi,metafiziksek konular filan... aynı türde filmler izletirdi yani beni etkiledi anlatabiliyormuyum? ve bana doğru insan olduğunu,çevremdeki insanların en zekisi olduğu düşüncesini aşıladı ve benim kişiliğimi oluşturdu(8-10 yaşlarımda)...Bende tıpkı onun gibi düşünüyorum,onun gibi hareket ediyorum istesemde artık normalleşemem (istememde zaten) yani bana bahsettiği şeyler hep normal dışı idi...Dikkat ederseniz insanların kişilikleri oluşurken çeversindekilerden birisi model alarak oluşur(genellikle bunlar abi ve ablalar olur ) Bu son bölümü anlatmamın nedeni insanlar neden bizi anlamıyor sorusuna cevap vermek içindi...Ve ben şu anda sadece kuzenimle ve bu sitedeki insanlarla bu tür konulardan bahsedebiliyorum,çünkü diğer insanlar hiçbirşey anlamıyor :)(alın size bir sır'ın içindeki sır daha :)) bu aralar çok müthiş derecede yararlı olma isteği var içimde...Alakalı alakasız ne biliyorsam paylaşayım istiyorum çünkü geri dönüyor bana...Mesela Konfiçyus der ki : Sen bana bir elma versen ben sana bir elma versem sende bir elma bende bir elma olur,ben sana bir bilgi versem sen bana bir bilgi versen sende iki bilgi olur bende iki bilgi olur...
| |
21-01-2009, 03:14 PM
|
#8 (permalink)
| Guest | Alıntı: CeM Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba...Bende biraz birşeyler yazayım :)
Ben 2 haftadan biraz daha az bir süredir düzenli olumlama çalışması içerisindeyim ağırlıklı olarak mutlu ruh hali için,dün benim için çok harika bir gündü gayet mutluydum bugün biraz dalgalanma var ama ilerledikçe daha da iyi olacağıma inanıyorum...Geçen gün kendime bişey çekmeyi imgeledim ve dün çekmeği başardım.Her ne kadar başkasından beklediğim birşeyi sırf dileğim gerçek olsun diye kendi kendime hediye etmiş olsamda sonuçta düşüncem nesneye dönüştü :)
-Şükretmek konusuna gelince,açıkca ifade etmekden çekinmiyorum biraz da ister istemez dini bir içerik olacak ama belirtmek istiyorum düşüncemi: ben şu ana kadar hayatımda bir kere bile namaz kılmış değilim ama 12 yaşımdan beri tek bir gece bile tanrıya şükretmeden uykuya daldığımı hatırlamıyorum yani belki öyle değil ama böyle tanrıya karşı görevimi yapmış olma duygusu için kapıma gelen,sokakta gördüğüm dilencilerden birine bile sadaka vermeden geçmedim...Eğer önümüzdeki 10 yıl içinde hedeflerime ulaşabilirsem(ulaşabilirsem demiyorum ulaşacağımda...) insanlık için müthiş fikirlerim var madem sınır yok diyoruz o zaman elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız diye düşünüyorum aksi takdirde sınır vardır diyenden ne farkımız olur?
Ben hep insanlara birşeyleri kanıtlamaya çalıştım ama şöyle bir şey var insanoğlunun doğasında;yaşamadan anlamıyor...O yüzden artık işin icraat kısmına söylediklerimin spekülatörlük olmadığını kanıtlama kısmına yoğunlaşmam gerektiğini anladım...Bu sitedeki insanlar gerçekten çok kafa dengi inasanlar...Birşeyleri anlamış insanlar ki buradalar,ama çevremdeki insanlar için öyle düşünmüyorum zaten gerekde duymuyorum insanlara faydalı olmak güzel mesela 2 gün önce bir arkadaşımla biraz sohbet ettik sadece annesinin ve kendisinin bildiği bir sırını benimle paylaştı(ama 3 kişinin bildiği sır değildir :)) eve gidince ellerim titredi dedi...yani o derece etkilemişim onu.... yani bunlar benim için harika hisler,yararlı olabildiğimi hissettiriyor bana ve çok daha önemlisi doğru düşündüğümü hissediyorum...Fakat artık çevremdeki insanlara artık kendi bakış açımla değil de onların bakış açısı ile yaklaşmayı artık tercih edeceğim çünkü herkes malesef bizlerin bahsettiği şeyleri anlayamayabiliyor...Önemli olan da zaten anlayan anlayamayan herkesde olumlu kelebek etkileri bırakabilmek diye düşünüyorum...Benim abim yok ama kuzenim vardı (yani halen var :)) benden 8 yaş kadar büyük...
Benim kuzenim çok fantastik düşünceli ve felsefik bir insandır...Ben küçükken hep onla zamanımı geçirirdim bana bilimsel olaylardan,fantastic düşüncelerinden bahsederdi,metafiziksek konular filan... aynı türde filmler izletirdi yani beni etkiledi anlatabiliyormuyum? ve bana doğru insan olduğunu,çevremdeki insanların en zekisi olduğu düşüncesini aşıladı ve benim kişiliğimi oluşturdu(8-10 yaşlarımda)...Bende tıpkı onun gibi düşünüyorum,onun gibi hareket ediyorum istesemde artık normalleşemem (istememde zaten) yani bana bahsettiği şeyler hep normal dışı idi...Dikkat ederseniz insanların kişilikleri oluşurken çeversindekilerden birisi model alarak oluşur(genellikle bunlar abi ve ablalar olur ) Bu son bölümü anlatmamın nedeni insanlar neden bizi anlamıyor sorusuna cevap vermek içindi...Ve ben şu anda sadece kuzenimle ve bu sitedeki insanlarla bu tür konulardan bahsedebiliyorum,çünkü diğer insanlar hiçbirşey anlamıyor :)(alın size bir sır'ın içindeki sır daha :)) bu aralar çok müthiş derecede yararlı olma isteği var içimde...Alakalı alakasız ne biliyorsam paylaşayım istiyorum çünkü geri dönüyor bana...Mesela Konfiçyus der ki : Sen bana bir elma versen ben sana bir elma versem sende bir elma bende bir elma olur,ben sana bir bilgi versem sen bana bir bilgi versen sende iki bilgi olur bende iki bilgi olur... | yine güzel anlatmışsın cem... yaşadıkça gördükçe içindeki his çok süper olur.. başlarda... aha yine oldu... demek çok eğlencelidir... Bildiğin herkese anlatmak onlara göremediklerini göstermek bilgilerimizi pekiştirir. Dini konular içinse şöyle olabilir. bir ideoloji şeklinde kabul ettirme yada gelenekçi bakmak deilde, açılan konuyu destekleyecek bir takım dini bilgiler mesajlarımızı süsler. Mesela Dua etsene derler bana... Bende onlara duanın sırrını, çekim yassını çalıştırıcak en güzel güç olduğunu, nasıl dua edilirse kabul olacağını, neden ellerimizi öyle açtımızı, neden sabah namazlarından sonra edilen duaların daha hayırlı olduğunu bildiklerime katarak anlatırım...
ve karşımdakinin 1 elması değil 2 tane bilgisi olur :)) |
| |
21-01-2009, 03:48 PM
|
#9 (permalink)
| Çevirmen
| Dostum sede gayet güzel söylemişsin...Bence bu konulardan önemli olan tanrıya şükran duygularını gönderebilmektir...Sen dışarıda insanların hayatlarını karartıp gidip öylesine 5 vakit ibadet edersen ne anlamı kalır ki?Ayrıca tanrının gökte duran erkeksi bir varlık olup bizi izlediği ve bazılarına yardım edip bazılarına yardım etmiyor yalanları ile yaşamana koyun gibi devam edersin yanlış mı? :)
| |
21-01-2009, 07:40 PM
|
#10 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| inanmanın dine yönelmenin şekille sınırlandırılmasına bir forma sokulmasına gerek yok.. zaten bir şekil olsaydı mesela herhangi bir canlı gibi tezahür edebilirdi Tanrı yeryüzünde.. ama O sadece bir şekilde değil, her şekilde, etrafına baktığınız herşeyde, her nesnede, her canlıda tezahür ediyor...
yine bu sitede okudum bir yazının içinden çok hoşuma giden bir söz var;( ama yazıyı kim yazmıştı hatrlamıyorum:( ) Mevlana kafile kafile hacca giden insanlara şöyle seslenmiş: Nereye gidiyorsunuz nereye? Tanrı o kabeye birgün bile girmedi, içe gelin içe,Tanrı oradan birgün dahi çıkmadı..
çekim yasası tek bir sır değil, bir sırlar bütünü , bunun içinde din de var öğreti de felsefe de gerçeklik de duygular da.. farkedin ki çekim yasası aslında bizimle aynı yönde.. bizim ihtiyacımız olan bütün duygular içinde var.. | Offline
| | | |