15-02-2009, 11:30 PM
|
#3 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| çekim yasasını uygularken , elde etmek istedigim her ne varsa , mesela bir araba , markasını , modelini , farlarını camlarını imgelerim.nett bir şekilde , kapıyı açarım , sesini duyarım , koltuğa oturuşumu koltuğun o sırada çıkardığı gıcırtıyı duyarım.anahtarı kontaga takarken, anahtarın soğukluğunu hissederim.kontağı çevirirken motorun ilk sesini canlı canlı duyarım..vitesi değiştiririm. şeması aynen gözlerimin önünde..vitesi 1 e takarken "tık " sesini duyarım ..debriyajdan ayağımı yavaş yavaş çekerken gaza basışımı da hissederim.iki elim direksiyonu kavramış vaziyette .kalkış sinyalimi veririm.tık-tak-tık-tak sesini duyarım..aynen öyle ..arabam cadilllac escalade jeep ..siyah 2008 model :)) 170.000 usd ...
o araba benim:)) deneme sürüşünü bile yaptım ..pazarlık ettim ama modeli 2007 idi :)).. olayları fotoğrafik olarak değil de , canlı bir film gibi görmek , zihnimizdeki plazma ekranda nettt olarak her ayrıntısını görmek önemli...
bunu geliştirmek için önceleri gözlerimi kapatmam gerekiyordu.. alıştırma yaparak artık gözlerim açık iken de yapabiliyorum. |
| |