Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

ÇEKİM TÜYOLARI

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası ÇEKİM TÜYOLARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1) Endişeye yer yok çünkü kaybedecek birşeyiniz yok aksine kazançlar var düşünün pozitif düşünmenin renkli hayaller kurmanın ne sakıncası var 2) Yılmak yok tembellik yok sizi hedefinizden alıkoyacak tek güç yine sizsiniz unutmayınız yaratıcı Allah sizinle birlikte isteyin korkmadan ondan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİM TÜYOLARI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-02-2009, 02:24 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 977
219 Mesajinıza toplam 1,274 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the rough
Thumbs up ÇEKİM TÜYOLARI

1) Endişeye yer yok çünkü kaybedecek birşeyiniz yok aksine kazançlar var düşünün pozitif düşünmenin renkli hayaller kurmanın ne sakıncası var

2) Yılmak yok tembellik yok sizi hedefinizden alıkoyacak tek güç yine sizsiniz unutmayınız yaratıcı Allah sizinle birlikte isteyin korkmadan ondan emin olun kulunun sesini hep işitir sevin onu ve şükredin atın kafanızdan günahı yasağı temiz niyetle isteğinizi herkesin yaraına olacak şekilde dile getirin evren yaratıcı sizin hayrınıza en iyi şekilde isteğiniz işleme koyacaktır

3) Afiyetle beklemeyi bilin evrende zaman kavramı bildiğnizden daha farklı işliyor şu anki yaşadığınız olaylar geçmişte sizn isteklerinizdi geçmişiniz bir düşünürseniz anlarsınız. Demekki geleceğinizi şu anda şeklilendiriyorsunuz. Er geç isteğiniz yerine gelecek siz isteğinizle aynı frekansta olduğnuzda

4) Sürekli anda olmayı herzaman başaramayabilirsiniz yaşaımın inişli çıkışlı anları mutlaka vardır eğer anda klamk için kedninizi zorlarsanız duygularınızı bastırmış olursunuz izin verin dışa çıksn bastırmayın serbest bırakmayı başarın.

5) Geçmişinizi affedin kendiniz affedin suçluluk duygusu en büyük engeldir kendiniz takdir edip sevmeye başlayın kendine yeterli olan kişi herkese saf sevgiyi verebilir kendinizi sevmeye başladıığınızda yaşamın daha renkli olduğunu göreceksiniz.

6)Şükretmeyi bilin teşekkür ediniz neye mi? teşekkür edecek o kadar çok şey varki nefes alıyorsunuz görüyorsunuz eliniz ayağınız tutuyor düşünüyorsunuz öyleyse varsınız en azından şimdi bu ayzıyı okuyor oluyorsunuz demekki yaşamdasınız ŞÜKÜR anahtar kelime

7) İnandığınız kavram herneyse tanrı evren vb.. ona mektup yazın üşenmeyin küçümsemeyin ne istiyorsanız çekinmeyin yazın sonunda teşekkürü not düşmeyi unutmayın bu mektubu göndermek zorunda değilsiniz bir evren kutusu yaratıp onun içne koyabilirsiniz aderse postalamış gibi

8)melek çalışmaları alınız onlardan rehberlik isteyiniz sakın düşünmeyin melekler beni duyar mı diye sen tanrının ruhundan üflenmiş bir varlıksın insansın melekler bile secde etti önünde tanrı zekasından ve iradesinden sana üflemiş yüce bir varlık olduğunu sakın ola unutma sen çok değerlisin.

9) her gece size uyan olumlamayı yapın örneğin Her geçen gün, her açıdan kendimi gitgide daha iyi hissediyorum gibi... olumlamaları en az 21 gün yapmalısınız özellikle uykuya hazırlanırken gece rahat uyumanızı sağlıyor

10) Çalışmalarınız kimseyle paylaşmayın herkes bilmek zorunda değil ya da kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsiniz spirütüel gelişme kişiye özeldir
karşıdaki kişi kıskanç veya innaçsız olabilir negatif etkilerden uzak durunuz.

11) Gittiğiniz ortamda negatif bir etki varsa bir dauyla (fatiha ya da ayetel kürsi) kendiniz mor ışıkla donattığınızı imgeleyin negatif etkilerden korunmanıza yardımcı olur.

12) Gün çinde konuşmalrınıza dikkat edin ne tarz kelimeler sarfediyorsunuz ya da çevrenizdeki yakın kişilere sorun onlar sizin için not alsın bakınız cümlelerinize olumsuz cümle kuruyormusunuz bu cümleleri tespit ettiğinizde onların yerine olumlu olanları kurmaya dikkat edin.

13)İsteklerinize dikkat edin onların şu an tezahür etmemiş bir enerji olduğunu biliyorsunuz hayatınızda tezahür ettiğinde ona yer var mı? yoksa yer açmalısınız nasıl ki yeni bir eşya aldığınıza eski eşyayı kaldırıp ona yer açıyorsunuz istekleriniz içinde bu geçerli.

14) Gün içinde çalkalanma yaşayabilir umutsuzluğa düşebilirsiniz bunu engelleyemiyorsanız olduğunuz yerde nefes çalışması alın bazılarına 3 kez yeterken bazılarına on kez nefes çalışması. Aralıksız hızlı ve güçlü burundan nefes alın ağzınızdan yavaşça verin nefesle tüm bedeninizin dolduğunu hissedn ve enerji akışının olduğunu imgeleyin ve kendi kendinize mutlu huzurlu olduğunuzu mırıldanın

15) Her gün araıksız sabah öğle akşam aç ya da tok karnına farketmez egonunuzn gıdasını alınız gıdanız BEN DURDURULAMAZ BİR ŞEKİLDE SÜREKLİ ARZULARIMI TAZAHÜR ETTiRİRİM olumlamasını en az 5 er defa kullanın

16 ) herkes olumlu yazılara rastlıyordur yada araştıryordur onların bir çıktısnı alıp el altında bulundurun ve gün içinde sizi teşvik etmesi için mutlaka göz atınız

17 Bir çekim defteriniz mutlaka olsun isteklerinizi hikayeler dönüştürebilirsiniz komik bile olabilir sizi anda tutar ve yazarken imgelemiş olursunuz istediğiniz anda o hikayeyi okuyun eminim sizi glüümsetecek ve şevk verecektir

18) Kendinizle konuşun ne kadar değerli olduğunuzu anlatın kendinize. Başarılıyım Sağlıklıyım gibi...kelimelerle kendinizi övün spor yapın yapamıyorsanız bile bir kaç küçük egzersiz büro egzersizleri bile var ve bitki çayları tüketin sabah kalkar kalkmaz şükredin aynaya bakın ve güzel bir güne başladığınız telkinini söyleyin. Çevrenizdeki tüm insanlar enerjinizi algılayacak ve farkedileceksiniz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gökçe y. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2009, 03:23 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold

Bu aralar dengem bozuldu yine:D sağol tevafuk gibi oldu.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2009, 11:50 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of

yüreklendirici ve bilgilendirici yazıların için teşekkürler gökçe y... sevgiler..
Alt 22-02-2009, 02:08 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough

çok güzel yazı ya,kendimin degerli olduğumu yeni yeni anlıyorum bana ailem bunu hiç hissettirmedi.sonuç kendini değersiz hiç birşeye layık bulmayan birey oldum.
ama inanınbu yazıları okuyunca evet bende hakediyorum güzel şeyleri bende değerliyim diyebiliyorum bir nebzede olsa..
çok tşkler
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-02-2009, 08:41 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

219 Mesajinıza toplam 1,274 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the rough

çok sevindim arkadaşlar yazının bu derece olumlu etkileri olmmasına. Bu forumu çok seviyorum. Diğer psikoloji, kişisel gelişim vb. forumlarda insanlar bu kadar umutlu ve değişmeye GERÇEKTEN istekli değiller, birbirlerine böyle destek vermiyorlar.
Başlarda "hayatım değişti" bir internet sitesi için çok iddialı bir isim gibi gelmişti. Ama şimdi kesinlikle öyle gelmiyor. Gerçekten hayatımda bir şeylerin değiştiğini hissediyorum. Hepinizi çok seviyorum
Alt 04-03-2009, 12:01 AM   #6 (permalink)
Teğmen

MedCezirr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
1 Mesajina 19 kez İyi ki varsın denildi
MedCezirr is an unknown quantity at this point

öncelikle herkese merhaba aslında uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum keza bu yukardaki konununda bu kadar sevilmesi beni de mutlu etti bana ait bir yazıdır arkadaşımızın sizinle paylaşmaya değer bulması beni sevindirdi paylaşıma hep inanan biri olarak:) ben de sizlere ait yazıları diğer üye olduğum sitelerde kullanmışımdır amaç paylaşım özellikle hayal ablanın çekim medisi hep önerdiğim bir medidir toplu meditasyonlarımızda genelde aynı mediyi kullanıyoruz burdan hayal ayaza çok teşekkür ediyorum siteye çok şey borçluyum hepimize faydalı paylaşımlar diliyorum
MedCezirr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2009, 01:58 PM   #7 (permalink)
Teğmen

semkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
semkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of lightsemkur is a glorious beacon of light

teşekkürler gökçe y...
gerçekten burda herkes gönülden veriyor. buda bizleri daha yüreklendiriyor.
Bütünü için istemek bu sizlerle olduğum için mutluyum ve haklıyım.
Alt 05-03-2009, 01:49 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
MedCezirr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle herkese merhaba aslında uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum keza bu yukardaki konununda bu kadar sevilmesi beni de mutlu etti bana ait bir yazıdır arkadaşımızın sizinle paylaşmaya değer bulması beni sevindirdi paylaşıma hep inanan biri olarak:) ben de sizlere ait yazıları diğer üye olduğum sitelerde kullanmışımdır amaç paylaşım özellikle hayal ablanın çekim medisi hep önerdiğim bir medidir toplu meditasyonlarımızda genelde aynı mediyi kullanıyoruz burdan hayal ayaza çok teşekkür ediyorum siteye çok şey borçluyum hepimize faydalı paylaşımlar diliyorum
Sizin miydi o yazı? Çok beğendim ve arkdaşlarla da paylaşmak istedim. Emğinize sağlık, çok güzel özetlemişsiniz
Alt 18-05-2009, 11:43 PM   #9 (permalink)

Tesekkür: 67
12 Mesajinıza toplam 79 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selim1968 is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: ÇEKİM TÜYOLARI

tesekkürler sürekli böyle seyler okuyorum ama bunlar su an bile iyi hissetmemi sagladi.
tesekkürler
sevgiyle kal
selim1968 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2009, 12:55 AM   #10 (permalink)
Teğmen

ayses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,721
107 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ayses will become famous soon enoughayses will become famous soon enough
Standart Cevap: ÇEKİM TÜYOLARI

çok güzel ve akılda kalıcı olmuş..teşekkürler
ayses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
cekim, tuyolari