Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

ÇEKİM TÜYOLARI

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası ÇEKİM TÜYOLARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok güzel yazı şuan canım çok sıkındı ama bu yazıyı okuyunca birden ferahladım tşkrler...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

ÇEKİM TÜYOLARI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-05-2009, 05:41 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen

naz78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
naz78 will become famous soon enoughnaz78 will become famous soon enough
Standart Cevap: ÇEKİM TÜYOLARI

çok güzel yazı şuan canım çok sıkındı ama bu yazıyı okuyunca birden ferahladım tşkrler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

naz78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2009, 01:34 AM   #12 (permalink)
Teğmen

esen27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esen27 will become famous soon enoughesen27 will become famous soon enough

ben 1 senedir bu konu ile ilgileniyorum
sitedeki medatörler bilir
egomla barışana kadar kaç kere yardım istedim
merto bana soru sorarak yardım etti
sizde kendinize açık olun
ve soru sorun cevabını dürüst yazın
sabırlımısınız
istemeyi biliyormusunuz
ne istediğinizi biliyormusunuz
başkalarını değil kendinizi değiştirdinizmi
kendinizle yüzleşmeye hazırmısınız
biliç altını temizledinizmi
kendizi değiştiriken tepkilere hazırmısınız
pozitif düşünerek insanları olduğu gibi kabul ettinizmi
en önemlisi farındalığınızı keşfettinizmi
ben farkındalığımı keşfetmeye yeni başladım
bu siteye kayıt olmam karşıma çıkış şekli
anlatmakla olmuyor yaşmak ve öğrenmek lazım
herşey hemen istemekle olmuyor
önce yaradnın isteği
en büyük tiyolar
O KENDİMİZİ TERBİYE ETMEDEN
HİÇ BİR ŞEYİ ÇEKEMEYİZ
SEVGİLER
GERÇEKLER ACIDA OLSA YÜZLEŞELİM LÜTFEN
GERİSİNİ BIRAKN GİTSİN

SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA
YAŞAMAYI SEÇİYORUM

esen27
esen27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2009, 06:29 PM   #13 (permalink)
Teğmen

yanıkatak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 14
18 Mesajinıza toplam 92 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yanıkatak is an unknown quantity at this point

ya ben bunları uzun süredir deniyorum ama bir süre sonra sıkılıyorum kafamda canlandırmaktan ya da belli şeyleri tekrar etmekten...böylece etkili olmuyor sanırım.bunu sürekli yapar hale nasıl gelebilirim nasıl hayatıma katabilirim bilmiyorum.
yardımlarınızı bekliyorum.
yanıkatak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2009, 01:22 AM   #14 (permalink)

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
wntd1903 is an unknown quantity at this point

ya bende şöyle bir tezatlık var onu anlatmak istedim mesela bi sınavdayım soruları çözüyorum falan diyorum iyi alıcam sonuç bi geliyo beklediğimin çok altında yani demeye çalıştığım çekim yasası ve olumlu düşüncelerle iyi sonuçlar çıkar diyolar ya kafam çok karıştı artık bişey yaparken yorumsuz yapsam en iyisi olacak her helde neyse benibu konuda bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
wntd1903 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2009, 01:38 AM   #15 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1,922
131 Mesajinıza toplam 603 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OPTİMİS is an unknown quantity at this point

Olumlu düşüncelerle başlanan beklentinin en büyük düşmanlarından birisi fark edilmeden geçmişte o konu ile ilgili oluşturulan dirençlerdir.
Hissederek olumlu düşünmeyi engeller.
Mecburiyet beklentisi şeklinde oluşan olumlu düşünce bu dirençler yüzünden beklendiği gibi sonuç vermezse DİRENCİN pekişmesine vesile olur.
OPTİMİS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2009, 05:00 PM   #16 (permalink)
Yüzbaşı

derya88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nice

harika bir yazı notlarımı aldım emeginize saglık sevgiyle ve ışıkla kalınnn...
derya88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-11-2009, 06:57 PM   #17 (permalink)

Tesekkür: 23
10 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
m_uyar is an unknown quantity at this point

ben bir çok defa denedim ve yazarak denemiştim.öyle bir ruh haliyle yazmışım ki şimdi okuyunca bu bnmiyim felan diyorum.ama her zamn olmıuyor bu.
m_uyar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2011, 02:50 AM   #18 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 47
36 Mesajinıza toplam 102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
menekşe_89 is an unknown quantity at this point

cok guzel bı yazı hepsını yapmaya çalışıcam
menekşe_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-08-2012, 03:41 PM   #19 (permalink)
Yüzbaşı

hatiicee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hatiicee is an unknown quantity at this point

Alıntı:
gökçe y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1) Endişeye yer yok çünkü kaybedecek birşeyiniz yok aksine kazançlar var düşünün pozitif düşünmenin renkli hayaller kurmanın ne sakıncası var

2) Yılmak yok tembellik yok sizi hedefinizden alıkoyacak tek güç yine sizsiniz unutmayınız yaratıcı Allah sizinle birlikte isteyin korkmadan ondan emin olun kulunun sesini hep işitir sevin onu ve şükredin atın kafanızdan günahı yasağı temiz niyetle isteğinizi herkesin yaraına olacak şekilde dile getirin evren yaratıcı sizin hayrınıza en iyi şekilde isteğiniz işleme koyacaktır

3) Afiyetle beklemeyi bilin evrende zaman kavramı bildiğnizden daha farklı işliyor şu anki yaşadığınız olaylar geçmişte sizn isteklerinizdi geçmişiniz bir düşünürseniz anlarsınız. Demekki geleceğinizi şu anda şeklilendiriyorsunuz. Er geç isteğiniz yerine gelecek siz isteğinizle aynı frekansta olduğnuzda

4) Sürekli anda olmayı herzaman başaramayabilirsiniz yaşaımın inişli çıkışlı anları mutlaka vardır eğer anda klamk için kedninizi zorlarsanız duygularınızı bastırmış olursunuz izin verin dışa çıksn bastırmayın serbest bırakmayı başarın.

5) Geçmişinizi affedin kendiniz affedin suçluluk duygusu en büyük engeldir kendiniz takdir edip sevmeye başlayın kendine yeterli olan kişi herkese saf sevgiyi verebilir kendinizi sevmeye başladıığınızda yaşamın daha renkli olduğunu göreceksiniz.

6)Şükretmeyi bilin teşekkür ediniz neye mi? teşekkür edecek o kadar çok şey varki nefes alıyorsunuz görüyorsunuz eliniz ayağınız tutuyor düşünüyorsunuz öyleyse varsınız en azından şimdi bu ayzıyı okuyor oluyorsunuz demekki yaşamdasınız ŞÜKÜR anahtar kelime

7) İnandığınız kavram herneyse tanrı evren vb.. ona mektup yazın üşenmeyin küçümsemeyin ne istiyorsanız çekinmeyin yazın sonunda teşekkürü not düşmeyi unutmayın bu mektubu göndermek zorunda değilsiniz bir evren kutusu yaratıp onun içne koyabilirsiniz aderse postalamış gibi

8)melek çalışmaları alınız onlardan rehberlik isteyiniz sakın düşünmeyin melekler beni duyar mı diye sen tanrının ruhundan üflenmiş bir varlıksın insansın melekler bile secde etti önünde tanrı zekasından ve iradesinden sana üflemiş yüce bir varlık olduğunu sakın ola unutma sen çok değerlisin.

9) her gece size uyan olumlamayı yapın örneğin Her geçen gün, her açıdan kendimi gitgide daha iyi hissediyorum gibi... olumlamaları en az 21 gün yapmalısınız özellikle uykuya hazırlanırken gece rahat uyumanızı sağlıyor

10) Çalışmalarınız kimseyle paylaşmayın herkes bilmek zorunda değil ya da kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilsiniz spirütüel gelişme kişiye özeldir
karşıdaki kişi kıskanç veya innaçsız olabilir negatif etkilerden uzak durunuz.

11) Gittiğiniz ortamda negatif bir etki varsa bir dauyla (fatiha ya da ayetel kürsi) kendiniz mor ışıkla donattığınızı imgeleyin negatif etkilerden korunmanıza yardımcı olur.

12) Gün çinde konuşmalrınıza dikkat edin ne tarz kelimeler sarfediyorsunuz ya da çevrenizdeki yakın kişilere sorun onlar sizin için not alsın bakınız cümlelerinize olumsuz cümle kuruyormusunuz bu cümleleri tespit ettiğinizde onların yerine olumlu olanları kurmaya dikkat edin.

13)İsteklerinize dikkat edin onların şu an tezahür etmemiş bir enerji olduğunu biliyorsunuz hayatınızda tezahür ettiğinde ona yer var mı? yoksa yer açmalısınız nasıl ki yeni bir eşya aldığınıza eski eşyayı kaldırıp ona yer açıyorsunuz istekleriniz içinde bu geçerli.

14) Gün içinde çalkalanma yaşayabilir umutsuzluğa düşebilirsiniz bunu engelleyemiyorsanız olduğunuz yerde nefes çalışması alın bazılarına 3 kez yeterken bazılarına on kez nefes çalışması. Aralıksız hızlı ve güçlü burundan nefes alın ağzınızdan yavaşça verin nefesle tüm bedeninizin dolduğunu hissedn ve enerji akışının olduğunu imgeleyin ve kendi kendinize mutlu huzurlu olduğunuzu mırıldanın

15) Her gün araıksız sabah öğle akşam aç ya da tok karnına farketmez egonunuzn gıdasını alınız gıdanız BEN DURDURULAMAZ BİR ŞEKİLDE SÜREKLİ ARZULARIMI TAZAHÜR ETTiRİRİM olumlamasını en az 5 er defa kullanın

16 ) herkes olumlu yazılara rastlıyordur yada araştıryordur onların bir çıktısnı alıp el altında bulundurun ve gün içinde sizi teşvik etmesi için mutlaka göz atınız

17 Bir çekim defteriniz mutlaka olsun isteklerinizi hikayeler dönüştürebilirsiniz komik bile olabilir sizi anda tutar ve yazarken imgelemiş olursunuz istediğiniz anda o hikayeyi okuyun eminim sizi glüümsetecek ve şevk verecektir

18) Kendinizle konuşun ne kadar değerli olduğunuzu anlatın kendinize. Başarılıyım Sağlıklıyım gibi...kelimelerle kendinizi övün spor yapın yapamıyorsanız bile bir kaç küçük egzersiz büro egzersizleri bile var ve bitki çayları tüketin sabah kalkar kalkmaz şükredin aynaya bakın ve güzel bir güne başladığınız telkinini söyleyin. Çevrenizdeki tüm insanlar enerjinizi algılayacak ve farkedileceksiniz.
HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR
hatiicee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-08-2012, 03:55 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen

huriye_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 663
125 Mesajinıza toplam 261 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huriye_89 is an unknown quantity at this point

tam ihtiyacım olaan bi yazı buldum yine teşekkürler =)

Bookmarks

Etiketler
cekim, tuyolari