Birşeyleri yanlış mı yapıyorum? Tecrübelerinize ihtiyacım varBilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Birşeyleri yanlış mı yapıyorum? Tecrübelerinize ihtiyacım var Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, siteyi yeni keşfettim 2gündür forumu okuyup duruyorum. sayenizde yepyeni şeyler eklendi bildiklerime, teşekkürler!
İki büyük sorunum var ve bunlar üzerinde yoğunlaşmış durumdayım. Birincisi erkek arkadaşımın ailesinin karşı çıkması yüzünden ilişkimize ara vermek zorunda kalmış olmamız ikincisi artık senelerdir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi | |
|
03-03-2009, 03:31 AM
|
#1 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 28
15 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Birşeyleri yanlış mı yapıyorum? Tecrübelerinize ihtiyacım var Merhaba arkadaşlar, siteyi yeni keşfettim 2gündür forumu okuyup duruyorum. sayenizde yepyeni şeyler eklendi bildiklerime, teşekkürler!
İki büyük sorunum var ve bunlar üzerinde yoğunlaşmış durumdayım. Birincisi erkek arkadaşımın ailesinin karşı çıkması yüzünden ilişkimize ara vermek zorunda kalmış olmamız ikincisi artık senelerdir girmekten bıkıp usandığım ÖSS...
Nerelerde takıldığıma gelince. Adımları birebir uyguluyorum: Ne istediğime net olarak karar verdim. Yazıya da döktüm. Ve elbet bir şekilde olacağına inancım tam. Hatta tassavur yöntemiyle çoktan olmuş, başarmışım gibi davranıyorum ve ezbere değil gerçekten hissederek olmasına dikkat ediyorum...
Fakat şu tezahür aşaması kafamı kurcalıyor yani okuyup anladıklarımdan iki farklı sonuç çıktı: 1.si İste - inan - hisset - ve serbest bırak
2.si ise İste - inan - hisset - kendine sürekli hatırlatarak yoğunlaş
Eğer 1ise benim bunu yapma şansım yok sınavım için çalışmak zorundayım dolayısıyla çalışırken hedefim hep aklımda ki ben bunun daha yoğun titraşim gönderdiğini düşünmüştüm yanlış mıyım? Ayrıca ilişkim konusunda ne kadar üzülüp kafama taktığımı söylememe gerek yok okulu sınavı bile ikinci plana attırıcak kadar içime işlemiş durumda..
Ne yapmam gerektiği başka nasıl yöntemleri kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım ve bu durumun uzun sürüp etkilemesine izin vermek istemiyorum. Fikirleriniz, deneyimleriniz benim için önemli belki paylaşmak yardımcı olmak istersiniz..
Ben artık buralardayım öğrenmem gereken çok şey var daha :)
Huzurlu mutlu kalın, şimdiden teşekkür ederim.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
03-03-2009, 11:42 AM
|
#2 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Merhaba Gülücük
Ne kadar güzel bir nick seçmişsin kendine, çok beğendim. Öncelikle hoşgeldin.
Forumda uygulanabilecek bir çok teknik var. Hepsi ayrı ayrı hedeflere ulaşmak için kullanılabiliyor. Çekim yasasının da bir çok kullanılış şekli var. Senin dediğin gibi iste, inan, hisset ve (istediğin şeye yüklediğin enerjinin o isteğine akarak hayatına hızlı tezahür edebilmesi için) serbest bırak. Serbest bırakmak demek unutmak değil, güvenmektir. Serbest bırakmak bir daha düşünmemek için kendini sıkmak, her düşündüğünde eyvah yanlış yaptım demek değildir.
Serbest bırakmak demek, hedefin her aklına geldiğinde 'o şu anda bana doğru geliyor, ben ona sahibim' diyebilmek ve bu sürece güvenebilmektir. Serbest bırakmak demek endişeye mahal vermemek demektir. Hedefine elbette sıkıca sarıl, ama gerçekleşeceğine olan inancını koru, sürece güven, ve bırak yüklediğin enerji hedefine doğru akıp sizi ortak paydada buluştursun.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
03-03-2009, 05:15 PM
|
#3 (permalink)
| Site Yaşam Koçu Mert Ölçer
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: GüLüCüK Nickli Üyeden Alıntı
İki büyük sorunum var ve bunlar üzerinde yoğunlaşmış durumdayım. Birincisi erkek arkadaşımın ailesinin karşı çıkması yüzünden ilişkimize ara vermek zorunda kalmış olmamız ikincisi artık senelerdir girmekten bıkıp usandığım ÖSS...
Nerelerde takıldığıma gelince. Adımları birebir uyguluyorum: Ne istediğime net olarak karar verdim. Yazıya da döktüm. Ve elbet bir şekilde olacağına inancım tam. Hatta tassavur yöntemiyle çoktan olmuş, başarmışım gibi davranıyorum ve ezbere değil gerçekten hissederek olmasına dikkat ediyorum...
Fakat şu tezahür aşaması kafamı kurcalıyor yani okuyup anladıklarımdan iki farklı sonuç çıktı: 1.si İste - inan - hisset - ve serbest bırak
2.si ise İste - inan - hisset - kendine sürekli hatırlatarak yoğunlaş
Eğer 1ise benim bunu yapma şansım yok sınavım için çalışmak zorundayım dolayısıyla çalışırken hedefim hep aklımda ki ben bunun daha yoğun titraşim gönderdiğini düşünmüştüm yanlış mıyım? Ayrıca ilişkim konusunda ne kadar üzülüp kafama taktığımı söylememe gerek yok okulu sınavı bile ikinci plana attırıcak kadar içime işlemiş durumda..
Ne yapmam gerektiği başka nasıl yöntemleri kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım ve bu durumun uzun sürüp etkilemesine izin vermek istemiyorum. Fikirleriniz, deneyimleriniz benim için önemli belki paylaşmak yardımcı olmak istersiniz..
Ben artık buralardayım öğrenmem gereken çok şey var daha :)
Huzurlu mutlu kalın, şimdiden teşekkür ederim.. | Değerli gülücük,
Yazını okurken farkettiğim bir kaç yere dikkatini çekmek istedim belki çalıştığın konularda faydasını görmene yarar.
İlki "elbet bir şekilde olacağına inancım tam" cümlesi ile "iki büyük sorunum var" cümlesinin birlikte kullanılması.
Olacağına inancın olan bir şeyi hala büyük sorun olarak tanımlamaya devam edersen çelişki yaratırsın, önce zihninde sonra bilinçaltında......
İkinci bir nokta var ki bu da; sıralamalarla ilgili benim görüşüm;
İnan - İste - Hisset - Aklına geldikçe istediğin sonucu almış olduğundan dolayı teşekkür et!
Ve tabii ki belirlediğin hedeflerine net tarihler koyman, bu hedeflere giderken hangi yolları izlemek istediğini belirlemen, belkide en önemlisi bu konularda -sonuca bağlı kalmadan- gereken eylemleri yapmak üzere harakete geçmen....
Sevgiler | Offline
| |
04-03-2009, 03:40 AM
|
#4 (permalink)
| Teğmen
15 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Gülücük
Ne kadar güzel bir nick seçmişsin kendine, çok beğendim. Öncelikle hoşgeldin.
Forumda uygulanabilecek bir çok teknik var. Hepsi ayrı ayrı hedeflere ulaşmak için kullanılabiliyor. Çekim yasasının da bir çok kullanılış şekli var. Senin dediğin gibi iste, inan, hisset ve (istediğin şeye yüklediğin enerjinin o isteğine akarak hayatına hızlı tezahür edebilmesi için) serbest bırak. Serbest bırakmak demek unutmak değil, güvenmektir. Serbest bırakmak bir daha düşünmemek için kendini sıkmak, her düşündüğünde eyvah yanlış yaptım demek değildir.
Serbest bırakmak demek, hedefin her aklına geldiğinde 'o şu anda bana doğru geliyor, ben ona sahibim' diyebilmek ve bu sürece güvenebilmektir. Serbest bırakmak demek endişeye mahal vermemek demektir. Hedefine elbette sıkıca sarıl, ama gerçekleşeceğine olan inancını koru, sürece güven, ve bırak yüklediğin enerji hedefine doğru akıp sizi ortak paydada buluştursun.
Sevgiler. | Hoşbuldum! :)
Açıklaman için çok teşekkür ederim bir türlü netleştiremediğim buydu işte. Bazı yerlerde isteyin unutun deyince "serbestlik" kafamı karıştırmıştı. Dediğin gibi bu kadar sık tekrarlayarak acaba yanlış mı yapıyorum diye ikileme düşmüştüm. O halde şüpheleri, nasıl'ları, ya olmazsa'ları bırakıp inandığımıza sımsıkı sarılarak geçirdiğimiz süreç bu. Kaldığım yerden devam demek ki.. İpi çekiyorum, yolda ve ulaştığında paylaşmak için sabırsızlanıyorum hatta o an bunları yazarkenki halim bile gözümün önünde :)
-ve Nickime rastladığınızda bi' kerecik gülümseyip hakkını veresiniz diye seçtim.. Alıntı: Merto Nickli Üyeden Alıntı
Değerli gülücük,
Yazını okurken farkettiğim bir kaç yere dikkatini çekmek istedim belki çalıştığın konularda faydasını görmene yarar.
İlki "elbet bir şekilde olacağına inancım tam" cümlesi ile "iki büyük sorunum var" cümlesinin birlikte kullanılması.
Olacağına inancın olan bir şeyi hala büyük sorun olarak tanımlamaya devam edersen çelişki yaratırsın, önce zihninde sonra bilinçaltında......
İkinci bir nokta var ki bu da; sıralamalarla ilgili benim görüşüm;
İnan - İste - Hisset - Aklına geldikçe istediğin sonucu almış olduğundan dolayı teşekkür et!
Ve tabii ki belirlediğin hedeflerine net tarihler koyman, bu hedeflere giderken hangi yolları izlemek istediğini belirlemen, belkide en önemlisi bu konularda -sonuca bağlı kalmadan- gereken eylemleri yapmak üzere harakete geçmen....
Sevgiler | Öncelikle sağolun ilgilendiğiniz için :) Sorun diye yazdım haklısınız çelişkili oldu ama zihnimde çözülmekte olan sorunlarım olarak canlandırıyorum, ilk zamanlar gerçekten zordu herşeyin yeni olduğu o ilk -ne yapsam? herşey bitti artık.- zamanları. şöyle de birşey var ki hala sorunlar bunun aksini söylersem kandırmaca olucak sanki? Dediğim gibi çözülme aşamasında olan sorunlarım bunlar..Böyle tanımlayınca bana da daha net geldi? :) ...Aklına geldikçe istediğin sonucu almış olduğundan dolayı teşekkür et!...
Evet bunu asla atlamıyorum. Zaten her zaman şükretmeyi seven ve sık sık dile getiren biriydim. Çekim yasasıyla ilgilenmeye başladığımdan beri daha fazla farkındalıkla yapmaya başladım bunu..
Tarihler demişsiniz? sanırım bunu sınava uyarlama şansım yok, mâlum düzen ortada. Peki ilişkim konusunda bunu nasıl uygulayabilirim? Beklenti ve kısıtlama şekline getirmeden yapabilir miyim? | Offline
| |
04-03-2009, 12:29 PM
|
#5 (permalink)
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| [/LEFT] [I]
Tarihler demişsiniz? sanırım bunu sınava uyarlama şansım yok, mâlum düzen ortada. Peki ilişkim konusunda bunu nasıl uygulayabilirim? Beklenti ve kısıtlama şekline getirmeden yapabilir miyim? [/B][/QUOTE]
Hedeflerimizi belli tarihlere odaklamak bize oraya giden yolu daha net göstermesi açısından ve yanısıra bir eylem planı belirlemek için çok faydalı olur.
Belli bir tarihi olan sınav, mülakat v.b. tarzı durumlarda hemen sonraki hafta tarihlendirilerek bir tarih belirlenebilir ve sınav sonrası belirlenen tarihe sınavı başarıyla geçirmiş olduğunda kendine vereceğin ödülle ilgili bir hedef belirleyebilirsin.
Ya da direk sınav sonrası içinde bulunmak isteyeceğin durumu hedef olarak belirleyebilirsin.
Ör:
01 Mayıs 2009 da yeterli - yada 325 - puanı alacak şekilde bitirdiğim sınavımın sonrası yeni hayatımı kutlamak için ...... yapıyor olmak .
01 Mayıs 2009 tarihinde ..... sınavından /....puanı / yeterli puanı /istediğim sonucu/ almış olarak ......yı aramak/ .... yapmak / vb.
İlişki konusuna gelince bu konuda hedef belirlerken özellikle duygusal bir ilişki/aşk ilişkisi olduğunda karşı tarafın duygu düşünceleri ve her iki kişinin hayat amaçları ve planları özgün olmasından dolayı kişiye bağlı tek taraflı hedef belirlemek doğru ve işlevsel olamaz.
Bu nedenle hedefi ilişkinin netleşmesi, ortak hedef belirlenmiş olması, sonuca ulaşması gibi konularda koyabiliriz.
Ör:
.... tarihinde ...... ile olan ilişkimin net ve belirli olmasını
....... ile olan ilişkimin bana verdiği netlik hissinin ...... tarihinde % 20 den % 80 e çıkması
..... tarihinde ..... ile açık, net ve dürüst bir şekilde konuşma yapıp ilişkimin geleceği hakkında karar vermek
Umarım işine yarar şeyler çıkar, önemli olan hedeflerin net, ölçülebilir, gerçekçi - senin gerçeklerin açısından tabiiii - , vizyonuna uygun ve zamanla ayarlı olmasına elden geldiğince gayret etmek.
Sevgiler MERT. | Offline
| |
07-03-2009, 03:55 PM
|
#6 (permalink)
| Teğmen
| Çok teşekkür ederim :) İlişki için tarihler verip gecikmelerle sorun yaşarım diye düşünmüştüm Fakat bu verdiğiniz kalıplar aklıma gelmemişti özellikle şu belirsizliğin giderek ortadan kalkması için olan gerçekten güzel odaklanma yöntemi oldu benim için. Sınav konusunda da kendime söz verdiğim 3-4günlük tatil planını detaylandırmaya başlayabilirim o halde... cebimde 95net önümde deniz kum güneş şeklinde... Ki sanırım ekrana sırıtarak bakan ben bunu yapıyorum bile :) | Offline
| |
07-03-2009, 04:04 PM
|
#7 (permalink)
| Teğmen
| Küçük bişey daha eklemek istedim varsa sınava hazırlanan arkadaşlar işine yarar belki: Şu Secret filminde&kitabında geçen bir yöntem vardı banka hesap dökümanlarındaki bakiyeyi arttırmak, kendine çek yazıp duvara asmak... Ben de geçen senelerde girdiğim öss'lerin sonuç belgelerinden birini bulup bir güzel modifiye ettim: netlerimi puanlarımı 2009a uyarlayıp başucumdaki posterlerin üstüne gözümü dürtücek şekilde yapıştırdım.. Özellikle upuzun paragrafları okurken çok yardımcı oluyor sağolsun :) | Offline
| |
11-03-2009, 02:13 PM
|
#8 (permalink)
| Selamlar Gülücük,
Nasıl gidiyor sınav hazırlıkları? 95 net hedifine uygun adımlar atmaya devam ettiğine eminim....
Başka neler yolunda gidiyor hayatında?
Telkinlerin ve kendinle yaptığın çalışmaların şimdiki etkileri neler hissettiriyor sana? | Offline
| |
13-03-2009, 02:35 AM
|
#9 (permalink)
| Teğmen
| Alıntı: Merto Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar Gülücük,
Nasıl gidiyor sınav hazırlıkları? 95 net hedifine uygun adımlar atmaya devam ettiğine eminim....
Başka neler yolunda gidiyor hayatında?
Telkinlerin ve kendinle yaptığın çalışmaların şimdiki etkileri neler hissettiriyor sana? | tam olanları yazıp birileri moral verir umuduyla girmiştim, şaşırdım..
2saat öncesine kadar herşey yolundaydı. Her günüm gayet iyi, sabah akşam hedeflerime ulaştığımı hayal ederek gün içinde de "-mış gibi" yaşayarak geçmekteydi-bu arada testlerime devam tabi..
Ta ki beyefendinin aramızdaki son bağı koparttığını görene kadar.. telefonunu kullanamadığı için internet vasıtasıyla haberleşebiliyorduk ama o bütün profillerinden, msninden silmiş beni. Nasıl bi aile baskısı bu aklım almıyor. N'apıcam peki şimdi ben? Elim kolum bağlı mı beklicem böyle? Az önceki ağlama seansına tekrar kapılıp herşeyi mahvetmek istemiyorum :( | Offline
| |
13-03-2009, 08:11 AM
|
#10 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 315
84 Mesajinıza toplam 711 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: GüLüCüK Nickli Üyeden Alıntı
tam olanları yazıp birileri moral verir umuduyla girmiştim, şaşırdım..
2saat öncesine kadar herşey yolundaydı. Her günüm gayet iyi, sabah akşam hedeflerime ulaştığımı hayal ederek gün içinde de "-mış gibi" yaşayarak geçmekteydi-bu arada testlerime devam tabi..
Ta ki beyefendinin aramızdaki son bağı koparttığını görene kadar.. telefonunu kullanamadığı için internet vasıtasıyla haberleşebiliyorduk ama o bütün profillerinden, msninden silmiş beni. Nasıl bi aile baskısı bu aklım almıyor. N'apıcam peki şimdi ben? Elim kolum bağlı mı beklicem böyle? Az önceki ağlama seansına tekrar kapılıp herşeyi mahvetmek istemiyorum :( | merhaba Gülücük,
önünde kocaman bir hayat var. Hiç kimseyi bu pastanın merkezine oturtma canım. İnan bana tecrübe ile sabit.
hayattaki her seçim bir vazgeçimdir. Seni kaybetmeyi seceni kazanmaya çalışma çünkü o zaten kaybetmiştir. ne kalana git ne gidene kal de.. kalacal olan yerini gidecek olan yolunu çoktan çizmiştir. İşte bu gerçeği kabul ettiğimiz sürece mutluyuz canım. Biliyorum söylemek kolay yapmak zor. Ama bunu başaracaksın canım....
__________________ Sende olmayan hiçbir yerde yoktur. | Offline
| | | |