| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Bildirge.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çekim yasasını gerçekleştirirken 2 kere düşünmek... [ame=...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 912
153 Mesajinıza toplam 986 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Söylenenler mantıklı görünüyor ancak insan şunu düşünmeden edemiyor; bir başka eserin karalanması suretiyle yapılan bir kitap reklamı... Ne kadar güvenilir, tartışmaya açık...
__________________ Sevgiyle ve güvenle... :) |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
153 Mesajinıza toplam 986 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Reklama ihtiyacın olmadığını düşünüyorum ? Burada yazanları güzel bir şekilde daha da mantık kılıfına sokarak tek kişinin ağzından sizlerle paylaşa da bilirdim o zaman hiç bir şey anlamazdın ? Burada maksat reklam yapmak değil, insanları bazı şeylere karşı uyarma ihtiyacıdır. Sen yine de bildiğin yoluna devam edersin tercih senin........ |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 4
12 Mesajinıza toplam 71 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben çekim yasasını son derece masumane ve yararlı buluyorum. Hiç yoksa bunun psikolojiye faydası var dolayısıyla da vücuda. Olumlu düşünmek hormonlarımızı bile etkiliyor düşünsenize. Tabiki elimizde olamayan kader dediğimiz bir olgu var ama seçme şansımız da var. O halde neden olumluyu istemiyeyim ya da seçmiyeyim? Çekim yasası bana endişelerimden arınmanın önemini öğretti en başta. yani herşeyde olduğu gibi bu yasanın da muhalifleri çıkacaktır ve vardır diye düşünüyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Secret'ı ilk çıktığı dönemde bir çırpıda okudum.Çekim yasasıyla ilgili çalışmalar yapıp faydasını da gördüm;fakat çok kısa bir süre sonra aynen bu bildirgedeki bahsedilenler üzerinde düşünceler belirmeye başladı beynimde. Ben de çekim yasasını uygulamaya koyarken iki kere düşünmenin gerekliliğine inanıyorum.Neyi,niçin istediğimizi iyi bilmemiz ve yalnız kendimiz için değil bütünün hayrına niyetlerde bulunmamız gerekiyor. Diğer türlü çok egosal,bencilce bir tutum ortaya çıkıyor ki, gerçekten tehlikeli. Bu paylaşımın için teşekkür ederim Chosenone.Pek çok düşünceme ayna tuttu. Sevgiler.. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: Evren ;)
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bencede çok ilginç bir paylaşım çekim yasasının irdelenmesinden ve değişik taraflardan bakılması kanımca çok yayarlı, ama şöyle bir durum var dileklerimizi sırf hırstan, başkalarına olan kıskançlıktan vs vs gibi nedenlerden dolayı istememeliyiz, mutlaka bizim onu istememizde bir hareket noktası vardır ve elbette bedel ödenmeden hiç bişey olmaz umarım videoda anlatılanlar gibi ağır bedeller olmaz, şuda haklı bir nokta, kendinin ve bütünün hayrına istemek... Yani yeni bir kariyer bir iş istemek sevdiklerini daha az görmek gibi bir bedel olabilir ya da çocuklarının büyüdüğünü göremezsin belki ama o senin ideal mesleğindir, evet 2 kere düşünmek gerekir herşeyi o şeyi gerçekten istiyormuyuz? sadece hayırlı olanı dilemek lazım belkide sırf egomuzun sesine kapılırsak istediğimizi alırken ağır bedeller ödeyebilriiz umarım herkesin herşey gönlünce olur ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgili House dünya milyarların oburluğunu bireylerin sınırlıymış gibi gözüken ama aslında sınır nedir bilmeyen oburluğunu besleyecek potansiyele sahip değil. Ve bunun da bir bedeli elbette olacaktır. Şimdi size diyeceğim kim iyilik için kullandı diyeceğim bütün eller ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ HAKUNAAAAAAAAAAAAAA MATATAAAAAAAAAAA ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: Evren ;)
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011
Tesekkür: 171
364 Mesajinıza toplam 899 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bilge İnan a hak veriyorum ben tamamını izlemedim çünkü anlamadım baktığım kadarını ![]()
__________________ . . . |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
bildirge.. |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Bildirge.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çekim yasasını gerçekleştirirken 2 kere düşünmek... [ame=...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi