![]() |
BEKLENTİ YASASI-REALİTEMİZİ GENİŞLETMEK BEKLENTİ YASASI-REALİTEMİZİ GENİŞLETMEK ... hedeflediğim ağacın tam ortasına isabet eden taşla birlikte içimde bir şeylerin değiştiğini hissettim. Beklenti Yasasını anlamıştım. Taşı atabilmek için atabileceğime inanmalıydım. Gerçekten bunu bilmeliydim. Bir şeye yüreğinden inandığında ve kesinlikle bilme duygusunu hissettiğinde o gerçekleşiyordu. Bilgeye sordum: "Ya uçabileceğim beklentisini yaratmak istersem? Aynı metodu uygulayabilr miyim? "Coşkunu köreltmek istemem gezgin. Ama dünyanın da tabi olduğu Ruhun Yasaları tarafından oluşturulan yasalar insan inançlarının üstünde yer alır. İnansan da inanamasan da yer çekimi yasası işler. "Yani tüm şüphelerimden arınsam bile yine uçamaz mıyım?" "Uçabilirsin! " dedi. "Gökyüzünde gezinebilir, uzayda gezinebilir, aya konabilirsin. İnsanlığın ' imkansızı' gerçekleştirebilmesi ve uçabilmesi için devasa boyutta şüpheleri ve ' bilimsel gerçekleri' aşması gerekir. Ruhun Yasalarında inançlarımızdan başka sınır yoktur. Bireyler ve tür olarak geleceğimiz, Beklenti Yasasını anlama ve uygulama yeteneğimizi de yansıtacaktır." .. "Peki inancımızı destekleyen hiç bir kanıt yoksa ?" diye sordum. "Ben de sana bunu anlatmaya çalışıyorum . Yine de inan! Beklenti kanıtı yaratacaktır. .."Ben umut etmiyorum, inanıyorum " dedi bilge. .. Beklenti Yasası odaklandığın şeyin büyüdüğünü söyler.Sorunlarla savaşmak sorunlara odaklanmak demektir. Odaklandığın şey enerjiyi çeker. Bu nedenle çözümlere odaklanmalısın, problemlere değil " diye devam etti bilge. Bilge uçurtma gibi üzerimize gelen şahine baktı ve beklenti üzerine son hatırlatmasını yaptı: "Eski simyacılar gibi Gezgin şüpheyi güvene, korkuyu cesarete dönüştürebilirsin. Yeni beklentiler yeni seçimleri getirir. Olmak istediğin yeni beklentini düşle ve kesinlikle olacağını bil". |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 PM. |