![]() |
Telekült Kardeşliği Evet arkadaşlar diyeceksiniz ne bu?Şöyle. Mesela sayın atakan abimiz sitesinin dünya çapında tanınmasını istiyor.Her admin ister. Bende şöle bişi düşündüm.20 kişi istese ne olur?Acayip bir güç oluşur. Demek istediğim şu ki;Hepimiz aynı şeyi aklımızda ve sitede tekrarlayalım Organizasyon şöyle:Ben şöyle yazıcam.Hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın.Sizde bu mesajı bu konuya yazacaksınız.Ardından imzanıza ekleyeceksiniz.İmzanızı okuyan ve bu mesajı okuyan herkesin aklından bu geçecek.Bu da 100lerce evrene gönderilen istek anlamına gelir.Ve sık sık aklınızdan bunu geçireceksiniz. Nası fikir ama??? Hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın. |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın... banu |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatım değişti com dünyada tanınsın atakan bey zenginlik telkinini siteye koysun ülke kalkısın ekonomiye can gelsin atakan bey kazansın ülke canlansın herkez kazansın;))))))y789O0 |
Cevap: Telekült Kardeşliği Alıntı:
|
Cevap: Telekült Kardeşliği sen hiç komik değilsin ama. konuyu okuyarak cevap ver. |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın... Valla bende adminim ancak bu sitede üyeyim.Bu Forum Hepimizin... Bişey daha hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın... :) |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınıyor... |
Cevap: Telekült Kardeşliği www.hayatimdegisti.com sitesi tüm dünyada tanınıyor. pinnko |
Cevap: Telekült Kardeşliği Ya ciddi bir telekült kardeşliği çalışma grubu yapalımmı. herkes dileğini söylesin her hafta biri için aynı gün aynı saatte aynı metni okuyalım. Hayatım değişti google olsun falan değil kişisel taleplerimiz için |
Cevap: Telekült Kardeşliği vavv iyi fikir..insnalar burada günük yazabildikelrine göre..dilekelrinide söyleye bilirler...belki kendilerine bile tam itiraf edemedikelri dilekelrini buraya yazarlar..yazmak sihirlidir arkadaşlar..hayalin somutlaşmış halidir yazmak.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM. |