Ben hep, iletişim,halkla ilişkiler,insan kaynakları gibi insan ilişkileriyle ilgilli bir işte çalışmak istemişimdir.
Bundan 2 ay önce kadar,gece yatmadan önce,hep istediğim gibi bir işte,ve istediğim gibi sıcakkanlı,güleryüzlü insanların olduğu bir ortamda çalıştığımı imgeledim.
ve 1 hafta kadar bu imgelemelerim devam etti.Bir sabah erkenden uyanıp nete girdim.Ve,iletişim sektörü ilanı gördüm.Hemen resimli cv mi yolladım.
Aradan 1 ay geçtikten sonra bir akşam beni aradılar,cv mi değerlendirdiklerini söyleyerek mülakata çağırdılar.
Acaba,nasıl bir yer,gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm.Tam adres i yazdığım kağıdı atacaktım,vazgeçecektim ki...Sanki ,içimden bir ses beni durdurdu.
Neyse,mülakat günü geldi çattı.Gideceğim, ama öyle aksilikler oldu ki,tramvay yolları değişmiş,geç geldi...vs. son anda girdim binaya.
Kapıyı tıklattım.Meğerse mülakatçılar,anahtarlarını unutmuşlar ve odaya geç gelmişler.Beni de bir önceki mülakat gurbuna aldılar.Yoksa 1 saat kendi grubumu bekleyecektim!
Ve inanır msıınız sadece 1 tane boş koltuk vardı:) şansıma...
Toplu bir mülakat oldu.ve 1.mülakatı geçtim.Sonra 2.ye çağırdılar onu da geçtim.
Ve sektör,bulunduğum memlekette ilk defa açılacak:)) her şey yepyeni...
artık eğitimler,başlayacak :) iyiki,beni 1 .mülakat grubuna almışlar .Çok iyi anlaştığım 2 tane de arkadaşım oldu şimdiden...:)
Umarım sonu da güzel olur.
Yaşasın !çekim yasası!