benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kuralBilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı
1.kural
Hemen başlayın doğru istemeyi öğrenmenin en iyi yolu,hemen başlamaktadır.kolay alıştırmalarla.ilk başarılarımızı çabucak görmeyi isteriz.
Küçük isteklerle.
Neden küçüklerle..
Küçük isteklerde daha kolay oyun oynar gibi ve önyargısız taleplerde bulunabiliriz.kişinin fazla önem vermediği şeylerde korku ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi | |
|
30-03-2010, 02:15 PM
|
#61 (permalink)
|
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benim dileklerimi bosnusuyla gerçekleştiren 7 kural Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
1.kural Hemen başlayın doğru istemeyi öğrenmenin en iyi yolu,hemen başlamaktadır.kolay alıştırmalarla.ilk başarılarımızı çabucak görmeyi isteriz. Küçük isteklerle. Neden küçüklerle.. Küçük isteklerde daha kolay oyun oynar gibi ve önyargısız taleplerde bulunabiliriz.kişinin fazla önem vermediği şeylerde korku da azdır.bunları gözümüzde canlandırabilir ve sonra tekrar unutabiliriz yani serbest bırakabilir zamanda bir yolculuğa gönderebiliriz.önemsiz konularda isteklerimizin yerine geleceğine daha çok inanırız,zira bunlara fazla anlam yüklemeyiz.başarıya inanmak başarıyı getirir. Buna karşılık aklımız mantıklı açıklamalar ister ve bu yüzden,bütün bunların olmayacağı konusunda bizi ikna etmeye çalışır.bir şeyin olmasına izin veren veya buna engel olan hep bizim düşüncelerimizdir.ilk küçük mucizeden sonra bir küçük mucize için cesaretimizi toplayabiliriz.ve beklide bu artık mucize değil bizim siparişimizin evren tarafından yerine getirilmesidir.ve aklımız artık kendisinin açıklayamayacağı bir şeyler olduğu gerçeğini kabul eder.bu durumu kabullenip yeni bir konsept hazırlar.ve birdenbire yeni dünyayı kabul etmeye başlar.bu yüzden küçük test sürecine başlarız.zira ihtiyacımız olan aklımıza gösterebileceğimiz başarı öyküsüdür.gör bak oluyor.alıntı bir süre sonra mucizeler kapınızı çalıyor... | Yeni başlığımız hepimize hayırlı olsun ve bol bonuslu çekim yasası günleri diliyorum herkese. Bu arada bu yazıda yazılana katılıyorum, akıl oyun oynamak istiyor, test etmek istiyor bu bilinmeyeni ve hatta bazen güveniyormuş gibi yapıyor ama sonuç olumsuz olunca anlıyoruzki aslında gerçekten güvenmemişiz o bilinmeyene. Çekim yasası diye bir gerçek kesin var. Ben sayısını hatırlamıyorum artık gerçekleştirdiklerimin. Sanırım gerçekçi insanların bu güçten mahrum olması çok normal, onların buna inanmaları çok zaman alabilir. Bir deneyin, Bengusunun dediği gibi test edin ufak şeylerle. The secret yani Sır kitabında da aynen böyle diyor. O kitap basit dille yazılmış ve iyiki öyle yapılmış, çok düşünceli bir kadı Ronda bence. Çok ağır bir dille yada karmaşık anlatsaydı okuma lise mezunu olmayan insanlar bunu kavramakta zorlanabilirlerdi. Herkesi düşünerek yazmışlar. Bu iyilik meleği insana teşekkür etmek lazım. Çok kitap okuyan, kendini geliştiren ve onun dışında yaşı başı aşmış tecrübeli büyüklerimiz bu kitapla dalga geçiyorlar, çünkü hiçbirşeyin bu kadar kolay olacağını düşünemiyorlar. Buna benim babamda dahildi. Onlar zamanında zor koşullarda büyümüşler, zoru başarmışlar, ama hayat aslında o kadarda zor değilmiş, dileklerimizin arzularımızn gerçek olması o kadarda zor değilmiş. Bize zoru sevmeyi öğretmiş büyüklerimiz, ama inanın öyle değil. Ben çevreme bunu anlata anlata dilimde tüy bitti. Hala buluşup hastalıklardan bahsediyorlar. Yanlış, neyden çok bahsedersen onu üzerine çekersin. Şikayet o şikayete sebebiyet vereni daha da çok çekiyor. Konuyla ilgili dileğini düşün olur nasılsa deyip inan ve unut bir daha bahsetme. AAaa birde bakmışsın olmuş. İllaki herşeyde mantık arayan insanların bu sır çekim yasası olayını çözmeleri çok zor görünüyor, kaldıki biz bile hala zorlanıyoruz bazen. Biz derken (çekim yasasına inanan ve bunu gerçekleştiren demek istiyorum). Hepinizi çok seviyorum. İyiki varsınız. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
30-03-2010, 02:18 PM
|
#62 (permalink)
|
Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benim dileklerimi bosnusuyla gerçekleştiren 7 kural Alıntı: Nesira Nickli Üyeden Alıntı
"Zamanda yolculuğa göndermek"
Çok etkileyici bir anlatım olmuş..
Ben mi çok seviyorum bilim kurguyu ya..
Çok teşekkürler bengusu.. İyi ki varsın ve buradasın.. | Bilim kurgu deyince yine çekim yasasıyla ilgili bir kitap olan matrixe hükmedini bir türlü bitiremedim. Sıra ona gelmiyor ya. Bitse yaşayıp paylaşıcam ama şimdiki bilgilerim bile yeterince iyi Bengusu saolsun. | Offline
| |
30-03-2010, 02:21 PM
|
#63 (permalink)
| Guest | Cevap: benim dileklerimi bosnusuyla gerçekleştiren 7 kural Alıntı: hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı
Yeni başlığımız hepimize hayırlı olsun ve bol bonuslu çekim yasası günleri diliyorum herkese. Bu arada bu yazıda yazılana katılıyorum, akıl oyun oynamak istiyor, test etmek istiyor bu bilinmeyeni ve hatta bazen güveniyormuş gibi yapıyor ama sonuç olumsuz olunca anlıyoruzki aslında gerçekten güvenmemişiz o bilinmeyene. Çekim yasası diye bir gerçek kesin var. Ben sayısını hatırlamıyorum artık gerçekleştirdiklerimin. Sanırım gerçekçi insanların bu güçten mahrum olması çok normal, onların buna inanmaları çok zaman alabilir. Bir deneyin, Bengusunun dediği gibi test edin ufak şeylerle. The secret yani Sır kitabında da aynen böyle diyor. O kitap basit dille yazılmış ve iyiki öyle yapılmış, çok düşünceli bir kadı Ronda bence. Çok ağır bir dille yada karmaşık anlatsaydı okuma lise mezunu olmayan insanlar bunu kavramakta zorlanabilirlerdi. Herkesi düşünerek yazmışlar. Bu iyilik meleği insana teşekkür etmek lazım. Çok kitap okuyan, kendini geliştiren ve onun dışında yaşı başı aşmış tecrübeli büyüklerimiz bu kitapla dalga geçiyorlar, çünkü hiçbirşeyin bu kadar kolay olacağını düşünemiyorlar. Buna benim babamda dahildi. Onlar zamanında zor koşullarda büyümüşler, zoru başarmışlar, ama hayat aslında o kadarda zor değilmiş, dileklerimizin arzularımızn gerçek olması o kadarda zor değilmiş. Bize zoru sevmeyi öğretmiş büyüklerimiz, ama inanın öyle değil. Ben çevreme bunu anlata anlata dilimde tüy bitti. Hala buluşup hastalıklardan bahsediyorlar. Yanlış, neyden çok bahsedersen onu üzerine çekersin. Şikayet o şikayete sebebiyet vereni daha da çok çekiyor. Konuyla ilgili dileğini düşün olur nasılsa deyip inan ve unut bir daha bahsetme. AAaa birde bakmışsın olmuş. İllaki herşeyde mantık arayan insanların bu sır çekim yasası olayını çözmeleri çok zor görünüyor, kaldıki biz bile hala zorlanıyoruz bazen. Biz derken (çekim yasasına inanan ve bunu gerçekleştiren demek istiyorum). Hepinizi çok seviyorum. İyiki varsınız. | bütün hayallerin gerçekleşsin.bizde seni seviyoruz iyi ki varsın sevgiyle... |
| |
01-07-2010, 03:29 PM
|
#64 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Ben bu konuyu neden daha önce görmemişim,yaşam koçu olmak istediğini yazmışsın sevgili bengusu sen yazdıkların ile aydınlatıyorsun bizi,bizim için zaten koçsun yani yaşam koçusun seni seviyoruz,iyiki varsın.Bu arada kurallarını iznin ile alıyorum | Offline
| |
01-07-2010, 03:33 PM
|
#65 (permalink)
| Guest | Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Alıntı: Nefti_ Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu konuyu neden daha önce görmemişim,yaşam koçu olmak istediğini yazmışsın sevgili bengusu sen yazdıkların ile aydınlatıyorsun bizi,bizim için zaten koçsun yani yaşam koçusun seni seviyoruz,iyiki varsın.Bu arada kurallarını iznin ile alıyorum | bu kuralları herkes faydalansın diye paylaştım.faydalı olmasına çok sevindim.hepinizi seviyorum sizde iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalın |
| |
28-07-2010, 03:34 PM
|
#66 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 629
183 Mesajinıza toplam 810 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Harika 7 kural... Teşekkürler...
__________________ Ben sağlıklı ve mutluyum.Yaşamımda her zaman doğru adımlar atıyorum. Her deneyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum.Büyümeyi seçiyorum.Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum. Yaşam benimle barış içinde.Yaşamın her anında söz konusu olabilecek her yeniliği kolayca benimsiyorum. Herşey yolunda. Yaşamı kolaylıkla içime sindiriyorum. | Offline
| |
30-07-2010, 02:41 PM
|
#67 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Elinize, emeğinize sağlık. Teşekkürler
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. | Offline
| |
23-09-2010, 01:18 AM
|
#68 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1,168
51 Mesajinıza toplam 162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural Harika bir paylaşım iyi varsın, eline yüreğine sağlık
__________________ -Hayata gülümseyen gözler ile bakarsan, hayatta sana gülümseyerek bakar | Offline
| |
14-10-2010, 10:19 AM
|
#69 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 13
59 Mesajinıza toplam 245 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural ellerine sağlık bengusu bizimle paylaştığın için teşekkürler iyiki varsın
__________________ Bende evrenin sırlarına ulaşıyorum, Sonsuz bir kaynakla ilişkideyim, Kendimi iyi hissediyorum yaptığımı iyi yapıyorum ,Evrenin bana sunduğu bütün güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum.Teşekkür Ederim. | Offline
| |
30-10-2010, 10:20 PM
|
#70 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benim dileklerimi bonusuyla gerçekleştiren 7 kural aslında herşey çok kolaymış da bizler zorlaştırıyormuşuz...yada zor yolları seçiyormuşuz...
ellerine sağlık bengusu..
__________________ | Offline
| | | |